Glampister – Glamping

Glampister.dk – Skandinavens mest omfattende Glampingportal

Glampister.dk er Skandinavens mest omfattende Glampingportal med masser af informationer vedrørende: Ferieformen glamping, Glamping udstyr, Artikler samt gode råd.

Glampist som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 9 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glampist ”glamping” har hurtigt vokset sig stort grundet det giver ferien en form som et stort luksushotel ikke kan tilbyde. Man er ikke bare gæst på feriestedet, man er selv en del af den.

Glampist kan være mange forskellige ting – Det kan være en mobil home, en hytte inde i skoven, luksus telt som er opstillet med senge terrasse og solsejl, eller en fastopstillet campingvogn som oser af luxus. Fantasien sætter kun grænser og glampister bliver der kun flere af i de kommende år.
At vågne op, og åbne døren og tag en dyb indånding af frisk ren luft, åbne døren og udsigten byder på storslået naturoplevelser samt fugleliv er noget campister har nydt i mange år. En ny generation af naturelsker ”glampister” har fundet en ny måde at campere på.

Glampister hjemmeside:

Link: www.glampister.dk hjemmeside

Facebook gruppe:

Link: Glampister facebook gruppe

Glampister


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*