Lithium batteri

Lithium batteri


Lithium batterier til campister er blevet mere populært grundet store vægtbesparelse i for hold til bly/syre batterier, og lithium batterier er blevet billiger, bedre samt mere sikker.

Nogle af de lithium batterier som tilbydes ved køb af mover, er ikke den nyeste teknologi, og der er næsten ingen pris forskel på at få den nyeste teknologi.

Køber du et lithium batteri f.eks 20 Ah til mover brug, og der medfølger en speciel batterilader, købet du et lithium batteri som ikke er nyeste teknologi.

Ved køb af et lithium batteri med nyeste teknologi kan du anvende en almindelig batterilader.
Lithium batteri med nyste teknologi har indbygget BMS – BMS er elektronik som er indbygget i batterikabinettet, det sikrer bla. cellerne mod overlast samt:
• Overvåger alle indbygget celler samt sikrer alle celler er opladet lige meget (undgår udbalancering). Såfremt denne funktion ikke var tilstede, vil nogle af cellerne trække hele læsset, og kan blive “trætte” for tidligt, og dermed reducere hele batteriets levetid betragteligt.

• Du kan på selve batteriet i toppen via den indbygget BMS aflæse, hvor meget strøm kapacitet er der er på batteri – Du trykker på den lille “testknap” på batteriet, herefter lyser der en grøn farve ved fuld opladet, blå farve ved medium, og rød farve ved lav. Du kan således nemt aflæse hvor meget kapacitet batteriet har, uden ekstra udstyr.

Køb aldrig et lithium batteri som ikke er jævnfør UN 38.3 Norm. Når du købet lithium batteri jævnføre UN 38.3 Norm, så er du sikker på kvalitet samt sikkerhed er i orden.

Et lithium batteri på 20 Ah er rigeligt kun til mover brug, skal du også anvende lys, pumper bør du vælge min 30 Ah.

30 Ah batteri, batterilader og smart kasse ialt ca. 5,5 kg – Let transport, fylder ikke meget:

Håndtag hvor du nemt kan løfte 5,5 kg, og transporterer dette lille kraftværk med stor kapacitet.

Håndtag hvor du nemt kan løfte 5,5 kg, og transporterer dette lille kraftværk med stor kapacitet.

Se mere om lithium batteri via dette link:

•Link: Lithium batteri 30 Ah til campingvogn


Deltag i afstemning:


Se relevante links:

•Link: Lithium batteri 30 Ah til campingvogn
•Link: Batteri lav vægt
•Link: Mover batteri info.
•Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn
•Link: 12 volt ledninger/ sikringerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*