Batterilader til Lithium batteri


Kvalitets produktet CTEK har udviklet en batterilader til lithium batterier, og da marked inden for lithium batterier er stærk stigende er det et godt valg.

CTEK´s batterilader hedder LITHIUM XS, og er en professionel oplader til 12 V litiumbatterier. CTEKs nye LITHIUM XS batterilader sikre LiFePO4-batterier bliver opladet korrekt, således du opnår stor ydeevne og lang levetid.

CTECK batterilader til lithium batterier er meget simpel, fordi du kobler den bare på batteriet, og tænder for batteriladeren, herefter finder batteriladeren selv ud hvordan batterialet skal oplades optimalt. Du behøver ikke vælge lade program samt type batteri, blot monterer og tænde batteriladeren.

LITHIUM XS batteriladeren har en lade strøm på 5A, og kan oplade LiFePO4 batterier fra 5 Ah til 60 Ah, og kan vedligeholde batteriet op til 120 Ah – Husk: Do not use the LITHIUM US charger for any other
battery technology.

Her er CTEK Lithium XS batteriladeren monteret på et 30 Ah lithium LiFePO4 batteri med (BMS).


CTEKs nye LITHIUM XS batterilader er meget støjsvag, og er uden blæser, isoleringsklasse IP65.

Hvad er forskellen på en almindelig CTEK batterilader, og en CTEK Lithium batterilader ?:

Ja mange stiller sikkert sig selv det spørgsmål, og svaret er ikke altid lige til at finde.
Forskellen er, at CTEK batterilader er optimeret til LiFEPO4 batterier med forskellige parametre i opladnings algoritmen, og kan kun kun anvendes til lithium batterier.

Konklusion:

Køber du CTEK batterilader får uden tvivl et kvalitets produkt, og med en teknologi som sikre dit batteri bliver opladet optimalt – Korrekt opladning af dit LiFEPO4 lithium batteri er vigtigt for batteriet´s levetid samt kapacitet.

Har du et lithium batteri, og anvender du CTEK´s nye LITHIUM XS batterilader, kan det ikke gå galt fordi du skal ikke bekymre dig om indstillingerne på batteriladeren er korrekte til ladning af dit lithium batteri.

Herudover vil dit lithium batteri bliver opladet og vedligeholdt optimalt med CTEK´s moderne 8 trins teknologi.

Lithium XS kan oplade lithium batterier fra 5-60 Ah, og vedligeholde op til 120 Ah. Så spørger du sikkert hvis nu jeg har et lithium batteri som er større end 60 Ah, ja så kan du oplade batteriet 2 eller tre gange alt efter hvor stort dit lithium batteri er.

CTEK har udviklet en batterilader til lithium batterier til større batterier som hedder PRO 60, men den er dyr samt baseret til professionelt brug.

Dansk brugermanual medfølger.


NB. Husk at deltage i afstemning, du kan også skrive dine evt. kommentar/ erfaringer nederst på siden.
Klik her – Link til side med afstemninger samlet


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*