Isolering af campingvogn

Isolering af campingvogn

Fik lidt af chok da jeg opdagede temperaturen uden for var -36 grader, og tænkte kan det passe ? – Vi i Danmark kan opnå så koldt vejr 🙂 .

Jeg kunne konstarer mit Alde panel viste -36 grader uden for, og -1 indvendigt i campingvogen som stod uden varme tændt. Jeg fik varmen meget hurtigt i min glæde over over min Kabe var så godt isoleret, tænk at min Kabe kunne holde -1 grad indevendigt når der er -36 grader uden for, også uden varmen var tændt i campingvognen 🙂 .
Kabe udendørs temperatur måler

Jeg kom hurtig til at fryse igen, da jeg konstaterede den udvendige temperaturføler var defekt.

Følg med her på Camping Bloggen, der kommer snaret mere.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*