Magnetventil i campingvogn

Magnetventil i campingvogn


Artikel vedrørende tømme magnetventil samt udskifte magnetventil:Når du tømmer vandet af campingvognen, bør du huske også at tømme vandet af magnetventilen i campingvognen inden vinteren.

Har du oplevet din magnetventil er gået i stykker efter vinteren hi, skyldtes det ofte vandet i magnetventilen ikke er blevet tømt ud, og der kan være sket frostskade.

Vintersikre magnetventil:
For at tømme magnetventilen skal du trykke på knappen til pumpen til toilettet, men først efter du har tømt vandet af i campingvognen.

Når du trykker på knappen til pumpen til toilettet åbner magnetventilen, og den smule vand som er i magnetventilen bliver tømt 🙂 .

Se denne youtube film vedrørende magnetventil (NB. Dog er det ikke ens på alle campingvogne og filmen kan ikke anvendes til alle campingvogne – Se mere nederst på denne side billeder m.v. !):


En magnetventil kræver vedligeholdelse:
En magnetventil kræver vedligeholdelse, idet en magnetventil har et filter som kan blive tilstoppet af kalk og snavs.

Placering af en magnetventil er ikke ens på alle campingvogne, og i vores Kabe er den placeret i selve toilet hulrummet (inder- og yderskål), hvilket er besværligt at komme til, og kræver demontering af det øverste stykke toilet – Se mere via billeder:

Vi tog det hele uden for campingvognen og tjekkede, at alt fungerede som det skulle samt var tæt inden montering igen 🙂 .


Følger du os på Facebook?

– Hvis ikke husk, at give caravaninfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..
Caravaninfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.


Se relevente links:

•Link: Lakforsegling campingvogn
•Link: 12 volt Kompressor køleskab
•Link: Lithium batteri 4,2 kg til campingvogn og mover


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*