Magnetventil i campingvogn


Artikel vedrørende tømme magnetventil samt udskifte magnetventil:Når du tømmer vandet af campingvognen, bør du huske også at tømme vandet af magnetventilen i campingvognen inden vinteren.

Har du oplevet din magnetventil er gået i stykker efter vinteren hi, skyldtes det ofte vandet i magnetventilen ikke er blevet tømt ud, og der kan være sket frostskade.

For at tømme magnetventilen skal du trykke på knappen til pumpen til toilettet, men først efter du har tømt vandet af i campingvognen.

Når du trykker på knappen til pumpen til toilettet åbner magnetventilen, og den smule vand som er i magnetventilen bliver tømt 🙂 .

Se denne youtube film vedrørende magnetventil (NB. Dog er det ikke ens på alle campingvogne og filmen kan ikke anvendes til alle campingvogne – Se mere nederst på denne side billeder m.v. !):


En magnetventil kræver vedligeholdelse, idet en magnetventil har et filter som kan blive tilstoppet af kalk og snavs.

Placering af en magnetventil er ikke ens på alle campingvogne, og i vores Kabe er den placeret i selve toilet hulrummet (inder- og yderskål), hvilket er besværligt at komme til, og kræver demontering af det øverste stykke toilet – Se mere via billeder:

Vi tog det hele uden for campingvognen og tjekkede, at alt fungerede som det skulle samt var tæt inden montering igen 🙂 .


Følger du os på Facebook?
– Hvis ikke husk, at give caravaninfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..
Caravaninfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.


Se links:
•Link: Lakforsegling campingvogn
•Link: 12 volt Kompressor køleskab
•Link: Lithium batteri 4,2 kg til campingvogn og mover


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*