Energimåler til Camping

Energimåler til f.eks campingvogn eller autocamper er blevet populært blandt campister.
Campister ønsker, at kunne se sit strømforbrug, således man ikke bliver overrasket over hvor meget strøm man har brugt= Kr.& Øre man skal betale.

Om man er campist som flytter sig eller man er fastligger, så er det rart man selv kan følge med i sit strømforbrug – Der findes flere typer energimålere på marked, husk at købe de rigtige kvalitetsprodukter.

Vi har været i dialog med Sigfred som er ejer af S.L. Energiteknik, og som bla. sælger flere forskellige typer energimålere. Vi har bestilt en original CEE-Energimåler som er et Tysk kvalitetsprodukt, og som ikke kræver speciel installation, men blot anvendes med sit strømkabel.

Energimåler campingvogn

Kvalitets energimåler fra S.L. Energiteknik

Energimåler campingvogn

Du kan nemt aflæse elforbrug på ovennævnte energimåler, som er simpel og vejer ikke ret meget.

Køb original energimåler

Husk ved køb af energimåler, at sikre dig det er en original kvalitets energimåler (Tysk produceret), der findes energimålere som ikke er Tysk kvalitet, og som ligner ovenstående energi måler.

Vær opmærksom på hvilken firmanavn som står på energimåleren, der står f.eks S.L. Energiteknik på vores energimåler som er en original energimåler fremstillet i Tyskland. Køber du din energimåler hos S.L. Energiteknik, er du sikker på det er en original kvalitets energimåler som er Tysk produceret. Der findes f.eks energimålere på marked i Danmark som ligner energimåleren fra SL Energi Teknik.

Kvalitets energi måler fra Tyskland har bla. en bedre tæller – Det er vigtigt, at tælleren tæller korrekt samt holder uden at gå istykker. Ved køb af en original energimåler, har du sikret dig kvalitets energimåler af Tysk kvalitet og ikke fra f.eks fjernøsten – Der er jo ikke noget ved, at have købt en energimåler som f.eks ikke måler korrekt, eller måske går istykker efter kort tid. Kontakt evt. SL Energi Teknik Sigfred Lorenzen på tlf. 7442 6885

Ovennævnte energimåler af Tyak kvalitet bliver solgt til samt anvendt af campingpladser og havne, campister med campingvogne og autocamper.

Hvor kan du købe Camping Energimålere

Camping EnergimålerS.L. Energiteknik er stedet hvor du kan købe camping energimålere samt få god vejledning.
Tøv ikke med at kontakte Sigfred på tlf. 7442 6885 – Se mere via:
•Link: www.sl-electric.dk/

Energimåler anvendes til ?

På vores ture fremadrettet vil vi anvende vores energimåler, også selv om vi ikke afregner efter forbug. Det er rart vi nu kan følge med i hvor meget strøm vi anvender.

• Som fastligger hvor du ikke har mulighed for selv at tjekke strømforbrug.
• Som campist hvor du flytter dig rundt på forskellige campingpladser, og hvor ønsker at følge med i dit strømforbrug.
• Er du koblet på en måler og syntes den måler helt ved siden af, kan du tjekke med din egen energimåler.
• Har strøm på i indkørslen/ haven og ønsker og følge med i hvormeget strøm du anvender til din campingvogn eller autocamper.

Følg med på denne side, hvor vi løbende ajourføre siden efter vores test.


Links:

•Link: Lithium batterier til Campingvogne & Movere
•Link: Lithium batteri 30 Ah til Campingvogn & Mover
•Link: Batteri lav vægt
•Link: Mover batteri info.
•Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn
•Link: 12 volt ledninger/ sikringer


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.