Energimåler til Camping

Energimåler til Camping

Energimåler til f.eks campingvogn eller autocamper er blevet populært blandt campister.
Campister ønsker, at kunne se sit strømforbrug, således man ikke bliver overrasket over hvor meget strøm man har brugt= Kr.& Øre man skal betale.

Om man er campist som flytter sig eller man er fastligger, så er det rart man selv kan følge med i sit strømforbrug – Der findes flere typer energimålere på marked, husk at købe de rigtige kvalitetsprodukter.

Vi har været i dialog med Sigfred som er ejer af S.L. Energiteknik, og som bla. sælger flere forskellige typer energimålere. Vi har bestilt en original CEE-Energimåler som er et Tysk kvalitetsprodukt, og som ikke kræver speciel installation, men blot anvendes med sit strømkabel.

Energimåler campingvogn

Kvalitets energimåler fra S.L. Energiteknik

Energimåler campingvogn

Du kan nemt aflæse elforbrug på ovennævnte energimåler, som er simpel og vejer ikke ret meget.

Køb original energimåler

Husk ved køb af energimåler, at sikre dig det er en original kvalitets energimåler (Tysk produceret), der findes energimålere som ikke er Tysk kvalitet, og som ligner ovenstående energi måler.

Vær opmærksom på hvilken firmanavn som står på energimåleren, der står f.eks S.L. Energiteknik på vores energimåler som er en original energimåler fremstillet i Tyskland. Køber du din energimåler hos S.L. Energiteknik, er du sikker på det er en original kvalitets energimåler som er Tysk produceret.

Kvalitets energi måler har bla. en bedre tæller, også er det vigtigt, at tælleren tæller korrekt samt holder uden at gå istykker. Ved køb af en original energimåler, har du sikret dig, at tælleren tæller rigtig – Der er jo ikke noget ved, at have købt en energimåler som måler forkert, eller måske går istykker efter kort tid.

Hvor kan du købe Camping Energimålere

Camping EnergimålerS.L. Energiteknik er stedet hvor du kan købe camping energimålere samt få god vejledning.
Tøv ikke med at kontakte Sigfred på tlf. 7442 6885 – Se mere via:
•Link: www.sl-electric.dk/

Energimåler anvendes til ?

På vores ture fremadrettet vil vi anvende vores energimåler, også selv om vi ikke afregner efter forbug. Det er rart vi nu kan følge med i hvor meget strøm vi anvender.

• Som fastligger hvor du ikke har mulighed for selv at tjekke strømforbrug.
• Som campist hvor du flytter dig rundt på forskellige campingpladser, og hvor ønsker at følge med i dit strømforbrug.
• Er du koblet på en måler og syntes den måler helt ved siden af, kan du tjekke med din egen energimåler.
• Har strøm på i indkørslen/ haven og ønsker og følge med i hvormeget strøm du anvender til din campingvogn eller autocamper.

Følg med på denne side, hvor vi løbende ajourføre siden efter vores test.


Links:

•Link: Lithium batterier til Campingvogne & Movere
•Link: Lithium batteri 30 Ah til Campingvogn & Mover
•Link: Batteri lav vægt
•Link: Mover batteri info.
•Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn
•Link: 12 volt ledninger/ sikringer


Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik.
En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente- Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

– Hvis ikke husk, at give caravaninfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..


Caravaninfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.