Dometic 7851L Køleskab – Optimering gasdrift

Ved skift til anden model Kabe Campingvogn, har vi konstateret at vores køleskab køler fint på 230 volt, men på gas køler det ikke helt så godt.

Når det kan køle godt på 230 volt, er det rimelig let og udelukke diverse forhold. Det handler om gasdysen samt gasbrænderen som bør skiftes – Iøvrigt oplyser Dometic, at gasdysen og gasbrænder er sliddele.

Såfremt det ikke fungerer optimalt, vil der ikke være samme effekt til køleskab og fryser.

Før skift af komplet køleskab gasbrænder samt gasdyse, kunne vi ikke høre nogen lyd fra gasbrænder, ligesom flammen virkede lidt flad (ikke så meget power) 🙂 .

Vi fik skiftet til ny gasdyse samt komplet køleskabs gasbrænder, herefter kunne vi høre lidt hvæse lyd fra gasbrænderen, ligesom det virker som om der kommet meget mere power i flammen. Herudover har vi forbedret sikkerheden, idet gasdyse og gasbrænder nu brænder perfekt, og evt. risiko for f.eks ukontrolleret flamme er minimeret.

Ukontrollerende flamme grundet defekt dyse/ manglende rensning

Ukontrollerende flamme grundet defekt dyse/ manglende rensning

Se youtube film af ukontrolleret flamme.

Se mere via dette link: Har du styr på dit gaskøleskab i campingvognen

Komplet gasbrænder til køleskab

Komplet gasbrænder til køleskab

Gasdyse til køleskab

Gasdyse til køleskab

Virker det efter montering af ny gasdyse samt gasbrænder ?

Vi startede vores køleskab samt fryser Dometic 7851L efter montering af gasdyse og gasbrænder, der var ca. 20 grader i køleskab / fryser ved start. Blot 6 timer efter var der -14 i fryseren og 3 grader i køleskab, det ser ud vi har opnået meget bedre effekt ved gasdrift til vores køleskab og fryser 🙂 .

NB. Man skal først forvente den fulde køle/fryse effekt efter ca. 12 timer, så ovenstående resultater efter blot 6 timer super flot.

Dometic køleskab


Se links

• Reparation og forbedring af køleskabe i campingvogne:Reparation og forbedring af køleskabe i campingvogne
• Har du styr på dit gaskøleskab: Har du styr på dit gaskøleskab
• Køleskabe i Campingvogne med fejl: Køleskabe i Campingvogne med fejl


Facebook grupper om Camping

Tilmeld dig en af vores facebook grupper om Camping - klik på nedenstående link. Tilmeld dig vores populære facebook grupper om Camping - Hyggelig stemning og god tone. Klik på dette link og se mere:

Facebook grupper om Camping


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*