Er du ferieklar ?


Vi har nu besluttet vi tager “restaurant ruten” for livsnydere 🙂 , og er ved at gøre klar til vores ferie ?.

Først og fremmest skal vi sikre vores vogntog er så sikkert som muligt, og her har vi bla. indkøbt nye reservedele samt nyt udstyr.

Herudover har vi undersøgt hvor vi kan få “gratis Overlæs & Bremse-Test.” 🙂 , se mere i artiklen.


Stabilisator bremsebelægninger:

Vores Winterhoff stabilisator bremsebelægninger skal skiftes inden vores sommerferie, således vi sikre optimal køreegenskaber.

2 stk. nye stabilisator bremse klodser, og vejledning til hvordan de skal skiftes.

Winterhoff stabilisator har en indikator som viser hvor slidte bremsebelægningerne er, vores viser inden udskiftning, at der er ca. 50-60 % tilbage. Det er ca. 8 år gamle, vi vælger derfor at skifte bremsebelægningerne således vi har skabt optimale forhold for vogntoget.

En udskiftning er meget simpel, og der medfølger en vejledning til hvordan du udskifter bremsebelægningerne. Du behøver ikke have ret meget teknisk snilde for at kunne udskifte dine bremsebelægninger selv.


Vejning campingvogn og bil:

Vi kan nu selv veje vores campingvogn og bil med vores lille vægt som kan veje op til 1.500 kg pr. aksel/hjul. Der findes to modeller fra den Tyske kvalitets producent Reich, en som max kan veje 1.000 kg pr. aksel/hjul, og en som kan veje max 1.500 kg pr. aksel/hjul.

Den er meget simpel at anvende, og indeholder vejningsprogrammer til bilen eller campingvognen. Ved vejning køre du først det ene hjul over vægten, derefter det andet hjul, og til sidst køre du næsehjulet over vægten.

Du får oplyst hvor meget hver aksel vejer samt hvor meget kugletrykket vejer, og til sidst får du oplyst total vægten 🙂 . Det vil sige du får oplyst vægten i højre side, og i venstre side, og til sidst kugletrykket.

Vi har vejet vores feriepakket campingvogn med den vores vægt:
Det er nemt og hurtigt, at veje sin campingvogn og bil med denne vægt.

Efter vejning af campingvognen kunne vi konstaterer vi har en del frivægt i campingvognen, men herudover fandt også ud af akseltrykket i højre side og venstre side havde en forskel på ca. 94 kg, og kugletrykket var lidt for højt 🙁 – Begge forhold kan medvirke til ustabil kørsel.

Vi har nu pakket lidt om i campingvognen således vi opnår så ens akseltryk som muligt i hver side. Vi kontrolvejer igen inden vi køre, og så tager vi vores vægt med på ferie, den vejer jo kun ca. 1 kg og fylder ikke meget.

Vi vejede også bilens akseltryk.

NB. Du kan også gratis få “Overlæs & Bremse-Test”– Se mere nederst på denne side.


Kugletryk´s måler:

Vi har før anvendt en rød plast kugletryksmåler som vi sætter på foran, hvor stabilisator monteres på trækkrogen.

Nu er tiden kommet til vi gerne vil have en kugletryksmåler som er fast placeret på campingvognen, og vi har derfor valgt Winterhoff næsehjul med kugletryksmåler. Vi valgte Winterhoff fordi vi har Winterhoff stabilisator monteret, således passer det sammen 🙂 .

Vi kan nu blot aflæse kugletrykke, campingvognen skal dog stadig stå vandret ved aflæsning af næse kugletryksmåler. Typisk er vores kugletryk lidt tungere ved start af ferien, idet gasflasken er fyldt helt op, og efterhånden som vi forbruger gas på ferien bliver kugletrykket mindre, og nu med fastmonteret kugletryksmåler har vi mulighed for let, at korrigere for kugletrykket undervejs på ferien.

Herudover har vi jo den elektroniske vægt som også kan måle kugletryk, så vi kan jo tjekke om den fast kugletryksmåler vejer korrekt 🙂 .


Skandic & Nordic.
•Reparation til Tyske priser.
•Webshop, Bytning af Gas ombytter både Tyske og Danske gasflasker m.v..
•Gratis:Overlæs & Bremse-Test

Du kan ligeledes få foretaget reparationer samt montering af udstyr til “Tyske priser” – Se mere via:•Link: Reparationer samt montering af udstyr til “Tyske priser”

Skandic & Nordic udlejer også autocamper og campingvogne.
•Link: Se mere via dette link – Skandic & Nordic

Gratis Overlæs & Bremse- Test af campingvogn eller autocamper:

Herudover fandt vi ud af, at Skandic & Nordic tilbyder gratis Overlæs & Bremse – Test af din campingvogn/autocamper 🙂 . Det kan jo ikke være mere nemt idet mange køre næsten lige forbi Skandic & Nordic som er placeret tæt på den Danske grænse.

Ønsker du at få tjekket din campingvogn/autocamper inden ferien ned gennem Tyskland m.v., så kan du slå vejen forbi Skandic & Nordic Reisemobile GmbH, Skandinavien-Bogen 4
24983 Handewitt
.


•Link: Se mere via dette link vedrørende gratis Overlæs & Bremse-Test

Luftaffjedring til autocamper folket som læser med på caravaninfo.dk:
Vejning generelt, opvejning i kombination med rådgivning angående luftaffjedring – Se mere via:•Link: Luftaffjedring – Skandic & Nordic


Dæktryk og smøring:

Vi har ligeledes foretaget smøring af vores campingvogn samt vask og lakforsegling. Dæktryk på camping og bil er tjekket og pumpet op til max dæktryk.

Håber du får en dejlig sommerferie 🙂


Rengøringsvenlig kvalitets gasgrill som også kan fungerer som udekøkken, og som samtidig kan være i gaskassen – Se mere via:
Rengøringsvenlig kvalitets gasgrill

Pakkeliste:

Download pakkeliste via dette link

Caravan Mover (Samlet artikel):

Samlet artikel om Movere

Fejl i Køleskabe i campingvogne (Samlet artikel):

Samlet artikel vedr. fejl i køleskabe i campingvogn/autocamper


Se relevante linka:

•Link: Lithium batteri
•Link: Vintersikre batteri i campingvogn
•Link: Batteri lav vægt
•Link: Mover batteri info.
•Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn
•Link: 12 volt ledninger/ sikringer


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.

Kommentarer

Er du ferieklar ? — 1 kommentar

  1. Pingback: Er du ferieklar ? - www.caravaninfo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*