Fastligger & SæsonliggerNogle campister er fastligger hele året, og nogle er fastligger for en eller flere sæsoner (forår, efterår,vinter), kan vel også kaldes sæsonligger 🙂


Du har mulighed for at bidrage med gode ideer til hvordan man bedst får etableret sig som fastligger, gode råd, ideer, hvad skal man være opmærksom, billeder, artikler m.v. – Byd ind med det som du har til glæde for andre campister.

Du kan også anvende nedenstående kommentar/ blog felt.

Billeder, filer, artikler m.v. sendes via denne mail:Klik her


fastligger
Hvorfor har nogle campingvogne monteret en grøn nummerplade:

Med henvisning til campingreglementet, skal alle campingvogne som står på campingpladserne kunne identificeres.

Den grønne ID-plade kan anvendes for campingvogne, der ikke er indregistret efter færdselsloven, dvs. som ikke har nummerplade på. Den grønne nummerplader kan bruges som identifikation overfor den tilsynspligtige kommune, på campingpladser under foreningen Campingrådet. Kravet iht campingreglementet kan også opfyldes med et stykke papir i vinduet.

ID-pladen skal påklæbes et årsmærke, og mærket er gyldigt i det påtrykte kalenderår. ID-plade koster ca. kr. 480,00 inkl. moms, og et årsmærke koster kr. 150,00 inkl. moms.

Dækker forsikringen vintercamping:
Campingvognen er dækket af din campingvognforsikring inkl. fastmonteret udstyr. Ikke fastmonteret udstyr (udstyr som du typisk tager med ind og ud af campingvognen) er dækket af din indboforsikring.
Fortelte er dækket af campingvogn forsikringen, dog skal du undersøge forsikringsbetingelserne for din forsikring, idet nogle forsikringsselskaber ikke dækker fortelte om vinteren eller kun i en begrænset periode (f.eks april til oktober). Ligesom nogle forsikringsselskaber kun dækker vinterfortelte som er opstillet i vinterperioden.

Husk også at færdsel med campingvognen altid skal ske med enten prøveplade eller en rigtig nummerplade. På trods af, at nogle forsikringsselskaber oplyser, at man godt må flytte vognen uden nummerplade er man ikke dækket ved evt. ulykke.
Klik her og se mere om forsikringsdækning


Opbygning af fortelt gulv (mål 5,4 x 3,00 meter):
Der finde flere måder at opbygge et fortelt gulv på, opbygning af nedenstående fortelt gulv er udført på følgende måde:

Jeg har hævet campingvogn så der er 38 cm fra der hvor man glider et understykke på og ned til gulv, har slået lægter i jorden og sat reglar på. Bygger hele under stel ud fra vogn med 60 cm mellem hver, og vatter ud lægger så terrasse brænder fra siden af og over med ca. 2 mm mellem hvert bræt bruger en lille pind så der er ens afstand 🙂 .

Samlet pris ca. 2.400 kr., og alt udført i trykimpreneret træ gulv er ca. 5.40 x 3.00 meter. Tidsforbrug ca. 10 timer.

(Klik på billede, og se det i stort format)

Opbygning af fortelt gulv

Opbygning af fortelt gulv

Stor tak til Henrik Petersen som har leveret ovenstående flotte artikel.


Husk at deltage i afstemning !

Er du fastligger eller sæsonligger vil vi sætte pris på du deltager i nedenstående afstemning som har til formål, at få viden om hvor mange fastligger eller sæsonligger der er i Danmark samt hvor:Afstemningsresultater:
Sæsonligger (vinter, forår, efterår)Antal stemmer fra www.Caravaninfo.dk afsteming
Jylland53.33%
Sjælland (Ørene)32.5%
Fyn14.17%
Bornholm0%Afstemningsresultater:

Fastligger (vinter, forår, efterår)Antal stemmer fra www.Caravaninfo.dk afsteming
Jylland57.72%
Sjælland (Ørene)37.74%
Fyn7.55%
Bornholm0%

 


Facebook grupper om Camping

Tilmeld dig en af vores facebook grupper om Camping - klik på nedenstående link. Tilmeld dig vores populære facebook grupper om Camping - Hyggelig stemning og god tone. Klik på dette link og se mere:

Facebook grupper om Camping


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*