Fastligger & SæsonliggerNogle campister er fastligger hele året, og nogle er fastligger for en eller flere sæsoner (forår, efterår,vinter), kan vel også kaldes sæsonligger 🙂


Du har mulighed for at bidrage med gode ideer til hvordan man bedst får etableret sig som fastligger, gode råd, ideer, hvad skal man være opmærksom, billeder, artikler m.v. – Byd ind med det som du har til glæde for andre campister.

Du kan også anvende nedenstående kommentar/ blog felt.

Billeder, filer, artikler m.v. sendes via denne mail:Klik her


fastligger
Hvorfor har nogle campingvogne monteret en grøn nummerplade:

Med henvisning til campingreglementet, skal alle campingvogne som står på campingpladserne kunne identificeres.

Den grønne ID-plade kan anvendes for campingvogne, der ikke er indregistret efter færdselsloven, dvs. som ikke har nummerplade på. Den grønne nummerplader kan bruges som identifikation overfor den tilsynspligtige kommune, på campingpladser under foreningen Campingrådet. Kravet iht campingreglementet kan også opfyldes med et stykke papir i vinduet.

ID-pladen skal påklæbes et årsmærke, og mærket er gyldigt i det påtrykte kalenderår. ID-plade koster ca. kr. 480,00 inkl. moms, og et årsmærke koster kr. 150,00 inkl. moms.

Dækker forsikringen vintercamping:
Campingvognen er dækket af din campingvognforsikring inkl. fastmonteret udstyr. Ikke fastmonteret udstyr (udstyr som du typisk tager med ind og ud af campingvognen) er dækket af din indboforsikring.
Fortelte er dækket af campingvogn forsikringen, dog skal du undersøge forsikringsbetingelserne for din forsikring, idet nogle forsikringsselskaber ikke dækker fortelte om vinteren eller kun i en begrænset periode (f.eks april til oktober). Ligesom nogle forsikringsselskaber kun dækker vinterfortelte som er opstillet i vinterperioden.

Husk også at færdsel med campingvognen altid skal ske med enten prøveplade eller en rigtig nummerplade. På trods af, at nogle forsikringsselskaber oplyser, at man godt må flytte vognen uden nummerplade er man ikke dækket ved evt. ulykke.
Klik her og se mere om forsikringsdækning


Opbygning af fortelt gulv (mål 5,4 x 3,00 meter):
Der finde flere måder at opbygge et fortelt gulv på, opbygning af nedenstående fortelt gulv er udført på følgende måde:

Jeg har hævet campingvogn så der er 38 cm fra der hvor man glider et understykke på og ned til gulv, har slået lægter i jorden og sat reglar på. Bygger hele under stel ud fra vogn med 60 cm mellem hver, og vatter ud lægger så terrasse brænder fra siden af og over med ca. 2 mm mellem hvert bræt bruger en lille pind så der er ens afstand 🙂 .

Samlet pris ca. 2.400 kr., og alt udført i trykimpreneret træ gulv er ca. 5.40 x 3.00 meter. Tidsforbrug ca. 10 timer.

(Klik på billede, og se det i stort format)

Opbygning af fortelt gulv

Opbygning af fortelt gulv

Stor tak til Henrik Petersen som har leveret ovenstående flotte artikel.


Husk at deltage i afstemning !

Er du fastligger eller sæsonligger vil vi sætte pris på du deltager i nedenstående afstemning som har til formål, at få viden om hvor mange fastligger eller sæsonligger der er i Danmark samt hvor:Afstemningsresultater:
Sæsonligger (vinter, forår, efterår)Antal stemmer fra www.Caravaninfo.dk afsteming
Jylland53.33%
Sjælland (Ørene)32.5%
Fyn14.17%
Bornholm0%Afstemningsresultater:

Fastligger (vinter, forår, efterår)Antal stemmer fra www.Caravaninfo.dk afsteming
Jylland57.72%
Sjælland (Ørene)37.74%
Fyn7.55%
Bornholm0%

 


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*