Campingvogn & Mover (Forsikringsdækning)Har du fuld forsikringsdækning på dit udstyr?
Fastmonteret udstyr:

Har du monteret en caravan mover på din campingvogn, betragtes den hos nogle forsikringsselskaber ikke som ekstraudstyr, men indgår i campingvognens handelsværdi og er derfor fuldt forsikret.

Nogle forsikringsselskaber ser således på fastmonteret udstyr:
Fastmonteret udstyr og afmonteret udstyr, som alene bruges til vognen, er som regel dækket i det omfang, at værdien af udstyret og værdien af campingvognen ikke er større end den samlede værdi, som er anført i din forsikringspolice.

Du bør derfor sikre dig din mover er dækket med på policen, en kaskoforsikring omfatter typisk ekstraudstyr på op til 10.000 kr., har du en Mover monteret er det beløb hurtigt brugt, også er der måske ikke dækning på dit øvrige fastmonterede udstyr.

Forsikringssummen kan ofte udvides op til større beløb, således alt dit fastmonteret udstyr er dækket med på din forsikringspolice – Ekstraudstyr kan f.eks. være klimaanlæg, Mover, Batteri eller fastmonteret markise blot for at nævne nogle.


Udstyr som ikke er fastmonteret:

Ikke fastmonteret udstyr (udstyr som du typisk tager med ind og ud af campingvognen) er dækket af din indboforsikring, husk campingvognen skal være aflåst.


Tøj, tasker, penge m.v.:

Tøj, tasker, penge m.v er dækket af din indboforsikring, husk campingvognen skal være aflåst.


Dækker forsikringen når kobler campingvognen fra bilens trækkrog, og anvender Moveren:

Når du kobler campingvognen fra bilens trækkrog, og anvender moveren til at rangerer campingvognen med, er det typisk den private ansvarsforsikring som dækker en evt. skade.


Dækker forsikringen dit udstyr i forteltet:
Udstyr i forteltet er som udgangspunkt dækket af din forsikring, dog skal du være opmærksom på nogle forsikringsselskaber kræver du låser forteltet f.eksk med en lille hængelås på lynlåsen når du ikke er opholder dig ved campingvognen.

Det er ikke altid du kan finden denne betingelse i din police, hvis du ikke kan finden det i din forsikringspolice, bør du kontakte dit forsikringsselskab.


Dækker forsikringen vintercamping:

Campingvognen er dækket af din campingvognforsikring inkl. fastmonteret udstyr.
Fortelte er dækket af campingvogn forsikringen, dog skal du undersøge forsikringsbetingelserne for din forsikring, idet nogle forsikringsselskaber ikke dækker fortelte om vinteren eller kun i en begrænset periode (f.eks april til oktober). Ligesom nogle forsikringsselskaber kun dækker vinterfortelte som er opstillet i vinterperioden.


Kørende campingvogne:

Kørende campingvogne er hos de fleste forsikringsselskaber kun dækket for ophold i udlandet i op til 6 måneder om året.


Stationære campingvogne:

Stationære campingvogne er hos de fleste forsikringsselskaber kun dækket i Danmark (undtaget er Færøerne og Grønland).


Er du uenig med dit forsikringselskab om din afgørelse?:

Er du uenig med dit forsikringselskab om din afgørelse i forbindelse med en skade, om det er erstatnings størrelsen eller forsikringsselskabet ikke ville dække skaden kan du klage til Ankenævnet for forsikring, det koster kr. 200,00 hvilket hurtigt kan tjene sig hjem. Se link hvor du skal klage samt hvordan m.v.
Klik her – Link til Ankenævnet for forsikring, hvor og hvordan du kan klage


Se hvor mange klager der er sendt til de forskellige forsikringsselskaber:

Du kan se hvor mange klager der er sendt til de forskellige forsikringsselskaber, og hvor mange klager kunden eller forsikringsselskabet har tabt/ vundet. Nedenstående link viser oversigten vedrørende Hus, indbo, bil m.m., men du kan finde andre forsikringstyper i menuen til venstre.
Link vedrørende antal klagesager samt antal vundet sager

Link til Ankenævnet for forsikring


Har du kommentar eller vil bidrage med info., kan du skrive din kommentar i nedenstående kommentarfelt eller klik på kuverten her: e-mail


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*