Gasalarm


Vi har anskaffet os denne kvalitets Flammable Gas Detector fra Honeywell:

Med vores nye gasalarm kan vi nu selv tjekke om vores gasinstallationer er tætte: ved gasflaske, ved gaskøleskab m.v. samt om gasinstallationer ved gasgrill m.v. er tæt – Slut med at anvende sæbevand.

Så inden vi tager på sommerferie så tjekker vi selv om installationerne er tætte, og vi tjekker vores gasgrill. Gas detectoren fylder ikke så meget, så den tager vi med på ferie “Just In Case”. Vi får naturligvis gastestet vores campingvogn hvert 2 år, og det fortsætter vi med, men med denne Gas detector kan vi nu selv tjekke imellem gastest om alt er tæt samt når/ hvis vi skifter gasslange eller gasregulator.

Gas detectoren er meget nem at betjene, og fylder ikke så meget. Du tænder for on/off knappen, og gasalarmen bipper samt lyser rød hvis der er en utæthed :-). Når du tænder gasalarmen søger den, og hvis der ikke er utæthed slutter den af med at lyse grøn samt giver et bip.

Her kan du se specifikationerne – Bemærk den vejer kun 110 gram 🙂 :


Her kan du købe ovennævnte Gas detector:

• Link: til Køb af Honeywell Gas detector


Se også artikel vedrørende “Kuliltealarm i en campingvogn”:
• Link: Kuliltealarm i campingvogn med 7 års garanti og 7 års batterilevetid

Se også artikel vedrørende “Røgalarm i en campingvogn”:
• Link: Røgalarm i campingvogn 10 års garanti og 10 års batterilevetid


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*