Ikke handymand monterer selv batteri og batterilader i Kabe Royal 2016


Jeg er ikke handymand, og min viden om CV teknik er begrænset:

Jeg er ikke handymand, og min viden om CV teknik er begrænset. Så da mit batteri stod af, var min første tanke, at det må forhandleren klare.

Nu kender vi jo alle de priser man kommer til at betale for at få det gjort.
Så jeg begyndte at søge lidt på nettet, og faldt over siden caravaninfo.dk samt nogle grupper på facebook, alle med Flemming Larsen som admin.

Det gav mig blod på tanden. Men mit første problem var, at laderen sad inde bag en væg i siddesofaen, kunne det være rigtigt at jeg skulle splitte det hele ad ?.

Jeg måtte spørge mig frem, og vupti, svar fra Flemming, du kan løfte hele siddegruppen op !!
Igang med at prøve. Gruppen jeg fik hjælp i var: Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente :-). Tilmeld dig ved at klikke på link eller på billede – Klik på link eller billede og deltag i gruppen Link: Camping, Udstyr & TeknikJeg bestilte en ny Victron Blue Smart IP67 batterilader 25A samt nyt AGM batteri, få dage efter fik jeg leveret de bestilte vare, og gik straks igang.

Har efterfølgende også meldt mig ind i gruppen “Kabe Snak”.

Montering:

Første billede viser at jeg har klargjort siddegruppen, de efterfølgende hvad jeg derefter gjorde. Pladen i midten siddepladen er afmonteret, og frontpladen i midten kan trækkes op, sidder med not og fjer, meget nemt. Og så er jeg klar til at løfte siddegruppen.

Victron Blue Smart IP67 25A

Lidt demontering uden værktøj.

Victron Blue Smart IP67 25A
Så er siddegruppen løftet, og holdes fast med en skruetvinge, endnu et fif fra Flemming 🙂 .
Tak Flemming.

Victron Blue Smart IP67 25A

Den gamle lader og batteri afmonteret, der er godt nok mange ledninger, nu venter jeg spændt på batteri og lader, fortsættelse følger:

Victron Blue Smart IP67 25A

Victron Blue Smart IP67 25A

Victron Blue Smart IP67 25A

Victron Blue Smart IP67 25A monteret samme sted 🙂 .

Victron Blue Smart IP67 25A

Victron App er let, at installerer og virker super godt.

Jeg har det sgu lidt godt med selv at monterer batteri og lader, for nu har jeg meget bedre kendskab til campingvognens teknik m.v..

Caravaninfo.dk siger tak til Rene for den flotte artikel.


Se mere om Victron Blue Smart Ip67 batterilader:

Victron Blue Smart IP67 batterilader til campingvogn er en proff. batterilader til den kræsne campist der ønsker en kvalitets batterilader som sikre dit batteri lang levetid, og som kan styres via
bluetooth med Victron Connect APP. Herudover er Victron Blue Smart IP67 uden blæser til køling af batterilader, derved undgår du blæserstøj.

Se artikel via dette link: Victron Blue Smart IP67 batterilader til campingvogn

Victron Blue Smart IP67

Victron Blue Smart IP67
Forlæng levetiden på dit batteri – Se mere om Victron Battery monitor BMV-712 Smart

Victron Battery monitor BMV-712 Smart er kvalitet, og viser realtime nøjagtige oplysninger om dit batteri uanset om lader er tilsluttet strøm. Du kan altid se data om dit batteri fra Victron App, nemt og hurtigt. Glem alt om batteri sence som ikke måler lige så nøjagtigt, og har færre funktioner.

Se artikel via dette link: Victron Battery monitor BMV-712 Smart

Victron Battery monitor BMW-712 Smart

Victron Battery monitor BMW-712 Smart


Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper – Er dog også for dig som overvejer Kabe, ligesom du måske gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere.
Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

-Link: Kabe Snak

Kabe Snak


Se relevante links:

•Link: Vintersikre batteri i campingvogn
•Link: Mover batteri info.
•Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn.
•Link: Beskadigelse af batteri i campingvogn.
•Link: 12 volt ledninger/ sikringer.


Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente- Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe

Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.