Kabe Vandmåler & Affaldstank måler


Reparation eller udskifte til nyt ?

Kabe vandmåler
Vores vandmåler målte forkert ved tom tank målte dne ca. 50 %, hvad kan du gøre ? , købe nyt eller reparerer. Du kan ofte reparerer, der findes forskellige vandmåler, affaldstank målere.

Vores vandmåler er med en printplade inde i plastrør, hvor en flyder med magneter aflæser vandstand i tanken. Vores flyder kunne ikke bevæge sig op og ned grundet plastrøret var udvidet grundet der var kommet vand idnvendigt i røret. Vi fik vandet ud og med en varmepistol blev plastrøret opvarmet og formet på plads igen 🙂 .
Kabe vandmåler
Der findes også vandmåler/affaldstank målere med nogle tynde alustænger, her skal du blot rengøre alustængerne, du skal ikke slibe men blot rengører alustængerne, og wupti så virker det det igen 🙂 .


Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) – Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .

Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere.

Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak


Se relevante links:

• Link: Alt om Caravan Movere
• Link: Reparation og forbedring af campingvogn køleskabe
• Link: Lithium (LiFePo4) Batteri i campingvogn
• Link: Mover batteri lav vægt.
• Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn
• Link: 12 volt ledninger/ sikringer.


Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente- Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe

Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*