Dometic RMD 8555 AES med fejl


Denne artikel omhandler udskiftning af Dometic RMD 8555 AES med fejl – Bliver udskiftet til et 12 volt kompressor køleskab:


Mit køleskab står nu og venter hos min campingforhandler, da jeg nu er blevet grundig træt af mit Dometic RMD 8555 AES.

Som startede med at det nærmest varmede når det kørte på gas.
Det var dysen som var delvis dækket af aflejringer fra røret der sider efter magnet ventilen.

Dette blev renset og den kørte ok i måned, hvorefter at der igen var problemer. Igen en rens, denne gang mere grundig i form af røret blev blæst grundig igennem og de partikler der sad tættest på dyssen blev fjernet. Nu virkede det i hele 3 måneder :-/ .

Så satte jeg et kobber rør på i stedet for stål røreret, og nu kørte det, indtil det pludselig lugter utroligt kemisk grimt når det kører på gas.

Og der kommer væske ud for neden hvor selve brænderen er tilsluttet, samtidig virker betjeningen tryk film/kontaktorne inde i vognen ikke når det er koldt, da man så enten ikke kan tænde eller slukke for lo…..

Så nu er jeg blevet træt og sætter et kompressor køleskab i, og en 100W solcelle mere på taget, så der nu er 200W i serie tilsluttet en MPPT regulator.

Opdateret den 16. juni 2017:

Så er det nye kompressor køleskab monteret, og har kørt siden i går sent eftermiddags, og det er lige nu 4,1 grader i køleskabet og minus 18 i fryseren.

Der et minus ved dette køleskab, og det er at det ikke er født med lås lige som et almindeligt camping absorberings køleskab, der medfølger 2 plastik låse som skal klisters på siden, men det er nogle hovsa løsninger, idet at delen der skal side på døren er større end dørens kant så der ser forfærdeligt ud, samtidig tvivler jeg på at limen vil holde i længden.

12 volt køleskab monteret i en LMC.

Opdateret den 14. januar 2018:

Angående strøm forbrug er det opgivet til 0,5 kWh i døgnet og det passer sådan nogenlunde, altså lige til man begynder at bruge det, så stiger det til 0,7-0,8 kWh eller I 30 graders varme lidt over 1 kWh men det er jo også rimeligt ok.


•Link: Køleskab i Kabe campingvogn med fejl

•Link: Har du styr på dit gaskøleskab

•Link: Reparation/ forbedring af køleskab.

•Link: Absortionskøleskabe hvad er det ?

•Link: Gasflammen blæser ud ved kørsel med campingvogn med køleskabet på gasdrift

• Link: Køleskab med Hedeslag


Facebook gruppe

Deltag i facebook gruppen “Campingvogne og Movere med Fejl”. Der findes allerede mange gode nyttige informationer i gruppen – Deltag via link eller klik på billede: Campingvogne og Movere med Fejl
Gruppen omhandler Campingvogne og Movere med Fejl – Der findes allerede mange gode information i gruppen.
ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*