SimPark Easymatic-E Caravan Mover


SimPark® Easymatic-E Caravan Mover er den nyeste fuldautomatiske version Caravan Mover fra SimPark.

Hvorfor SimPark Caravan Mover:

SimPark® Caravan mover er et velkendt kvalitetsmærke, hvor kun de bedste materialer er anvendt. Ved køb af SimPark Caravan Mover er du sikret kvalitet i topklasse, ligesom der tilbydes bla. 4 års garanti uden krav om det skal være en forhandler som monterer moveren.

Herudover får du en caravan mover med de bedste sikkerhedsforanstaltinger på marked, denne sikkerhed sikre dig som campist mod, at du ikke kommer til at køre med drivrullerne presses ind på dækkene. Når du tilslutter campingvognen strømstik i stikkontakten af din trækkrog, vil drivvalserne automatisk frigøre sig fra dækkene. Denne mulighed gør SimPark® Mover til den sikreste mover på markedet.

Køber du ny mover, så vælg kvalitet, og du bør sammenligne pris/ kvalitet samt garanti.

Skal du købe en ny Caravan Mover, bør du overveje en SimPark Caravan Mover hvis du ønsker en bum stærk Caravan Mover hvor kvaliteten er top, og hvor prisen er attraktiv, herudover får du 4 års garanti.

SimParks Easymatic-E Caravan Mover:

SimPark® Easymatic-E er den nyeste mover som er kommet på marked i 2018. SimPark Mover har været på marked i mange år, og er kendt for super kvalitet samt en stærk Caravan Mover.

SimPark® Caravan Mover er kendt for som den første på marked, at sælge Caravan Mover i rustfrit stål, og har været populær lige siden. Vintercampister som køre med campingvognen om vinteren nyder stor fordel af den er bygget af rustfrit stål samt, at det er en stærk mover.

SimPark´s nye mover SimPark® Easymatic-E er stadig udført af rustfrit stål – SimPark Mover står bla. for Kvalitet, råstyrke og pålidelighed.

SimPark® Easymatic-E  er som oplyst udført i rustfrit stål, og har herudover cover udført af kvalitet ABS/Nylon. Der anvendes 2 stærke el-motorer til indpresning af mover rullerne ligesom der er sket forbedring vedrørende bla. nyt software til styreboks, rullehastighed er forøget 13,2 meter pr. minut, og vægten er reduceret fra 38 kg. til 35 kg.

SimPark® Easymatic-E mover er en fuldautomatisk mover til den kvalitets beviste campist som kun ønsker det bedste – Der er virkelig tænkt på kvalitet samt detaljerne.

Prisen er i foråret 2018 kr. 11.500,- via deres webshop. Du får meget for pengene, en meget stærk kvalitets mover i rustfrit stål, og markeds bedste sikkerhedsfunktioner samt 4 års garanti.

Tekniske detaljer:

SimPark® Caravan Mover har som den eneste mover den bedste sikkerhedsforanstaltning med en unik “startspærrer”, som gør at du ikke kommer til at køre med drivrullerne presses ind på dækkene. Når du tilslutter campingvognen strømstik i stikkontakten af din trækkrog, vil drivvalserne automatisk frigøre sig fra dækkene. Denne mulighed gør SimPark® Mover til den sikreste mover på markedet.

Easymatic-E det elektriske system aktiverer de to drivruller samtidigt mod dækkene, på mindre end 12 sekunder, vil begge drivruller blive presset mod dækkene, derfor er fysisk anstrengelse ikke nødvendig.

Det elektriske system har været gennem en holdbarhed test af 3000 cyklusser.
Resultaterne af denne test har vist, at slid på de bevægelige dele var ubetydelige.
Det er således bevist, at SimPark mover står for pålidelighed og robusthed.
Det elektriske system aktiveres ved hjælp af en fjernbetjening, som også anvendes til at manøvrere campingvognen.

Tekniske specifikationer:

Maksimale drejningsmoment 89,7 Nm
Hastighed 0,68 km/t, 13.20 mtr/min.
ElektronikSlow-start/Slow-stop-hørbare fejlkode,Luftkølet
Startspærre ** Umuligt har presset for at slippe af sted med roller
Motor isoleringIP 55
Vægt Automatisk model 35 kg
Sikker arbejdsbelastning2200 kilo / XHD 3300 kilo
Materiale Rustfrit stål
OpbevaringRustfrit stål
Kørsel ruller Aluminium
**Automatisk tilkobling

• ABE certified/ ABE nr. KAB 91211.
• Når du køber en SimPark® Mover medfølger der en udførlig let forståelig installationsvejledning, ligesom du kan købe tilbehør.


Lithium batteri på 30 Ah vejer kun 4,2 kg, og er nok til, at flytte en campingvogn med mover i over 35 minutter:

SimPark® Caravan Mover tilbyder også salg af kvalitets batterier af typen Lithium batteri på 20 og 30 Ah som vejer kun 4,2 kg, og er nok til, at flytte en campingvogn med mover i over 35 minutter:

Vi har set nærmere på et lithium LiFePo4 30 Ah batteri som i stigende grad bliver valgt til mange anvendelser på grund af bla.:

Dette batteri kraftværk fylder ikke meget, kan let transporteres til og fra campingvognen samt bilen grundet den smarte opbevaringskasse som er med håndtag, og hvor batteri, batterilader er samlet, vejer ca. 5,5 kg inkl. batterilader og transportkasse. Vejer ca. 22 kg mindre end Alm. batteri inkl. batterilader med samme kapacitet, og du har kapacitet nok til din mover samt strøm til lys, vandpumpe m.v. i din campingvogn. Ovennævnte “SENCELL Gold” batteri er jævnfør UN 38.3 Norm.

Har du ikke adgang til 230 volt, er det nemt at løfte batterikassen som indeholder batteri og batterilader ca. 5,5 kg via håndtag på batterikassen hen hvor du har 230 volt for opladning.

Fylder ikke så meget: B=20 cm, L=27 cm yder mål på batteri kasse som indeholder batteri og batterilader og højden er 16 cm, batteri uden batterikasse 18 cm x 18 cm.

Herudover er fordelen ved et lithium batteri: Op til 2500 dybdeafladninger – Anvendes i et bredt temperaturområde (-20° – 65°C) – Er med indbygget BMS – Har en lav vægt pr. kWh (< 50% af AGM/GEL batterier) – Fylder mindre – Stabil spænding/strøm i næsten hele afladeperioden – Er ikke følsom for slag og lækage.
SimPark Caravan Mover har igen vist de leverer produkter med nyeste tegnologi – Der findes Lithium batterier til salg hos campingforhandlere i DK som umiddelbart ikke er med nyeste tegnologi.
SimPark´s lithium batterier sørger for du har den mest sikre batteriløsning med nyeste tegnologi med BMS, og batterier af bedste kvalitet.

Iøvrigt bør du bemærke, at SimPark produkternes priser er absolut konkurrence dygtige, måske det skyldes SimPark produkter ikke sælges via dansk importør.

Ønsker du kun det bedste, så bør du overveje SimPark Mover.


All in one – Smart gennemtænkt løsning på ca. 5,5 kg:

Håndtag hvor du nemt kan løfte 5,5 kg, og transporterer dette lille kraftværk med stor kapacitet.

Håndtag hvor du nemt kan løfte 5,5 kg, og transporterer dette lille kraftværk med stor kapacitet.

Ovennævnte batteri 30 Ah Lithium batteri efterlever følgende:
• Normal belastning = 120 Amp (5 minutter)
• Peak belastning = 300 Amp (1 minut)
• Max ladespænding = 14,8 volt
• Max ladespænding 60 Amp
NB. En Movers gennemsnitlig belastning er ca. 35 A.

Se mere om SimPark´s lithium batterier i denne artikel via link:

• Link: SimPark Lithium batteri – Se mere om batterier via dette link


Relevante links:

• Link: Se link: Mover -Juster afstanden mellem ruller og dæk
• Link: Se mere om batterier via dette link
• Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn
• Link: 12 Volt ledninger og sikringer


Facebook grupper

Deltag i facebook gruppen “Campingvogne og Movere med Fejl”. Der findes allerede mange gode nyttige informationer i gruppen – Deltag via link eller klik på billede: Campingvogne og Movere med Fejl
Gruppen omhandler Campingvogne og Movere med Fejl – Der findes allerede mange gode information i gruppen.ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.