SimPark Easymatic-E Caravan Mover

SimPark Easymatic-E Caravan Mover


SimPark® Easymatic-E Caravan Mover er den nyeste fuldautomatiske version Caravan Mover fra SimPark.

Hvorfor SimPark Caravan Mover:

SimPark® Caravan mover er et velkendt kvalitetsmærke, hvor kun de bedste materialer er anvendt. Ved køb af SimPark Caravan Mover er du sikret kvalitet i topklasse, ligesom der tilbydes bla. 4 års garanti uden krav om det skal være en forhandler som monterer moveren.

Herudover får du en caravan mover med de bedste sikkerhedsforanstaltinger på marked, denne sikkerhed sikre dig som campist mod, at du ikke kommer til at køre med drivrullerne presses ind på dækkene. Når du tilslutter campingvognen strømstik i stikkontakten af din trækkrog, vil drivvalserne automatisk frigøre sig fra dækkene. Denne mulighed gør SimPark® Mover til den sikreste mover på markedet.

Køber du ny mover, så vælg kvalitet, og du bør sammenligne pris/ kvalitet samt garanti.

Skal du købe en ny Caravan Mover, bør du absolut overveje en SimPark Caravan Mover hvis du ønsker en bum stærk Caravan Mover hvor kvaliteten er top, og hvor prisen er attraktiv, herudover får du 4 års garanti.

SimParks nye Easymatic-E Caravan Mover:

Ny SimPark Mover: SimPark® Easymatic-E er en ny mover fra SimPark, som er kommet på marked i 2018. SimPark Mover har været på marked i mange år, og er kendt for kvalitet samt en stærk Caravan Mover.

SimPark® Caravan Mover er kendt for som den første på marked, at sælge Caravan Mover i rustfrit stål, og med hydralik til indpresning af moverrullerne, og denne caravan mover er en populær mover.

SimPark´s nye mover SimPark® Easymatic-E er ikke udført af rustfrit stål som den populære Easymatic caravan mover – Easymatic udført i rustfrit stål sælges stadig.

SimPark® Easymatic-E Cover er udført af kvalitet ABS/Nylon, og der anvendes el-motor til indpresning af mover rullerne samt bla. nyt software til styreboks. ABS/Nylon som cover samt elmotor til indpresning af moverruller, ligger sig op af hvad øvrige movere på marked sælges med.

Bag SimPark® Easymatic-E Cover gemmer der sig en bum stærk kvalitets caravan mover, hvor kun de beste materialer er anvendt – Der er virkelig tænkt på alle detaljer.

Tekniske detaljer:

SimPark® Caravan Mover har som den eneste mover den beste sikkerhedsforanstaltning med en unik “startspærrer”, som gør at du ikke kommer til at køre med drivrullerne presses ind på dækkene. Når du tilslutter campingvognen strømstik i stikkontakten af din trækkrog, vil drivvalserne automatisk frigøre sig fra dækkene. Denne mulighed gør SimPark® Mover til den sikreste mover på markedet.

SimPark® Easymatic-E kan anvendes til til campingvogne / trailere op til 2.200 kg på en asfalteret vej, og kan anvendes til campingvogne op til 2.000 kg på en skråning på 20%.

SimPark® Easymatic-E (XHD) kan anvendes til campingvogne / trailere op til 3.300 kg på en asfalteret vej, og kan anvendes til campingvogne op til 2.400 kg på en skråning på 20%.

• ABE certified/ ABE nr. KAB 91211.
• SimPark® Mover er lig med kvalitet, pålidelig og robust mover.
• Langsom start / langsom stop-funktion (starter og stopper uden rystelser).
• SimPark® Caravan Mover har som den eneste mover den beste sikkerhedsforanstaltning med en unik “startspærrer”, som gør at du ikke kommer til at køre med drivrullerne presses ind på dækkene. Når du tilslutter campingvognen strømstik i stikkontakten af din trækkrog, vil drivvalserne automatisk frigøre sig fra dækkene.
• Når du køber en SimPark® Mover medfølger der en udførlig let forståelig installationsvejledning, ligesom du kan købe tilbehør.

Køb SimPark® Easymatic-E Caravan Mover:

Køb SimPark Easymatic-E Caravan Mover:
Vi bliver ofte spurgt om, hvor SimPark Mover kan købes, derfor har vi indsat et •Link: Her kan ovenstående SimPark Mover købes


Lithium batteri på 30 Ah vejer kun 4,2 kg, og er nok til, at flytte en campingvogn med mover i over 35 minutter:

SimPark® Caravan Mover tilbyder også salg af kvalitets batterier af typen Lithium batteri på 20 og 30 Ah som vejer kun 4,2 kg, og er nok til, at flytte en campingvogn med mover i over 35 minutter:

Vi har set nærmere på et lithium LiFePo4 30 Ah batteri som i stigende grad bliver valgt til mange anvendelser på grund af bla.:

Dette batteri kraftværk fylder ikke meget, kan let transporteres til og fra campingvognen samt bilen grundet den smarte opbevaringskasse som er med håndtag, og hvor batteri, batterilader er samlet, vejer ca. 5,5 kg inkl. batterilader og transportkasse. Vejer ca. 22 kg mindre end Alm. batteri inkl. batterilader med samme kapacitet, og du har kapacitet nok til din mover samt strøm til lys, vandpumpe m.v. i din campingvogn.
Ovennævnte “SENCELL Gold” batteri er jævnfør UN 38.3 Norm.

Har du ikke adgang til 230 volt, er det nemt at løfte batterikassen som indeholder batteri og batterilader ca. 5,5 kg via håndtag på batterikassen hen hvor du har 230 volt for opladning.

Fylder ikke så meget: B=20 cm, L=27 cm yder mål på batteri kasse som indeholder batteri og batterilader og højden er 16 cm, batteri uden batterikasse 18 cm x 18 cm.

Herudover er fordelen ved et lithium batteri: Op til 2500 dybdeafladninger – Anvendes i et bredt temperaturområde (-20° – 65°C) – Er med indbygget BMS – Har en lav vægt pr. kWh (< 50% af AGM/GEL batterier) - Fylder mindre - Stabil spænding/strøm i næsten hele afladeperioden - Er ikke følsom for slag og lækage.

SimPark Caravan Mover har igen vist de leverer produkter med nyeste tegnologi – Der findes Lithium batterier til salg hos campingforhandlere i DK som umiddelbart ikke er med nyeste tegnologi.
SimPark´s lithium batterier sørger for du har den mest sikre batteriløsning med nyeste tegnologi med BMS, og batterier af bedste kvalitet.

Iøvrigt bør du bemærke, at SimPark produkternes priser er absolut konkurrence dygtige, måske det skyldes SimPark produkter ikke sælges via dansk importør.

Ønsker du kun det bedste, så bør du overveje SimPark Mover.


All in one – Smart gennemtænkt løsning på ca. 5,5 kg:
Håndtag hvor du nemt kan løfte 5,5 kg, og transporterer dette lille kraftværk med stor kapacitet.

Håndtag hvor du nemt kan løfte 5,5 kg, og transporterer dette lille kraftværk med stor kapacitet.

Ovennævnte batteri 30 Ah Lithium batteri efterlever følgende:
• Normal belastning = 120 Amp (5 minutter)
• Peak belastning = 300 Amp (1 minut)
• Max ladespænding = 14,8 volt
• Max ladespænding 60 Amp
NB. En Movers gennemsnitlig belastning er ca. 35 A.

Se mere om SimPark´s lithium batterier i denne artikel via link:

• Link: SimPark Lithium batteri – Se mere om batterier via dette link


Relevante links:

• Link: Se mere om batterier via dette link
• Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn
• Link: 12 Volt ledninger og sikringer

Facebook grupper

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik.
En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente- Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Deltag i facebook gruppen “Campingvogne og Movere med Fejl”. Der findes allerede mange gode nyttige informationer i gruppen – Deltag via link eller klik på billede: Campingvogne og Movere med Fejl
Gruppen omhandler Campingvogne og Movere med Fejl – Der findes allerede mange gode information i gruppen.
Følger du os på Facebook?

– Hvis ikke husk, at give caravaninfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..


Caravaninfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.