Napoleon Grill


TravelQ-Serien fra Napoleon bestå af 3 modeller gasgrill: NAPOLEON TRAVELQ PRO, TQ PRO 285X – TravelQ Pro, TQPRO285 – NAPOLEON TRAVELQ, TQ285X.

Forskellen er følgende:

NAPOLEON TRAVELQ PRO, TQ PRO 285X er fastmonteret på et smart transportabel bord med side plader, hvor man let kan slå bordet sammen og stille grillen væk.

Napolen grill

NAPOLEON TRAVELQ PRO, TQ PRO 285X

TravelQ Pro, TQPRO285 er samme grill som TQ PRO 285X, forskellen er blot den ikke er monteret fast på et bord jf. ovenstående.

NAPOLEON TRAVELQ PRO, TQPRO285

NAPOLEON TRAVELQ PRO, TQPRO285

NAPOLEON VOGN TIL TRAVELQ PRO285

NAPOLEON VOGN TIL TRAVELQ PRO285

TRAVELQ, TQ285X er fastmonteret på et smart transportabel bord med side plader, hvor man let kan slå bordet sammen og stille grillen væk. Forskellen fra NAPOLEON TRAVELQ PRO, TQ PRO 285X ligger i låget som er mindre i højden samt har en blå farve, ellers det samme gode kvalitets materialer og samme funktioner.

NAPOLEON TRAVELQ, TQ285X

NAPOLEON TRAVELQ, TQ285X

 


Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285 samt Napoleon vogn:

Vi har valgt Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285 samt Napoleon vogn som oser af kvalitet samt giver flere muligheder til grillmad. Jeg synes at grillen så spændende ud til mine campingture fordi den giver mulighed for, at anvende direkte og inddirekte varme uden, at skulle omstille grillen, du tænder eller slukker bare det ene brænderør.

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285 gasgrill samt Napoleon vogn giver os de fleste muligheder idet, vi kan have grillen med på vores campingpingture samt når vi skal grille hjemme i haven. Når vi anvender den i haven monterer vi den på Napoleon vogn som giver en god stabil løsningsmodel med plads til gasflaske under grillen. Idet vi har valgt TravelQ Pro, TQPRO285 med det “høje låg” giver det mulighed for placering af store stege eller kyllinger m.v…

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285 uden vogn
Napoleon Grill

Napoleons Grill

Grill, Grill vogn, grillspyd m.v..

Fælles for TravelQ-Serien er, at de er ideel til både camping samt hjemme i haven og er udført af kvalitets materialer, uanset hvilken af de tre model gasgrill fra TravelQ-Serien du vælger. Ligesom alle tre modeller gasgrill har termometer i låget.

TravelQ-Serien er med låg i støbt aluminium, WAVE™ støbejerns grillriste som er delt i to samt to brændere som er lavet i rustfri 304 stål som er det mest rust-resistente materiale, og smart tændingssystem – Blot for nævne nogle (se specifikationer længere nede på siden).

Jeg er vant til fra mine campingture, at der er udfordringer med den grill vi har anvendt tidligere, at man skal omstille grillen  for, at ændre fra direkte varme til inddirekte varme men det er ikke et problem med Napoleons TravelQ Pro285. En af fordelene ved at grillristen er delt i to er, at så er der ikke lige så meget varme, der overføres fra den ene rist til den anden ved indirekte grillning.

Grundet der er to brændere som er uafhængige af hinanden 50/50, kan du anvende grillen til direkte varme og inddirekte varme. Ved direkte varme har du begge brændere tændt, og ønsker du inddirekte varme slukker du den ene brænder og placerer kødet m.v., hvor brænderen er slukket (smart) – Lettere kan det ikke være 🙂 . Du behøver ikke omstille grillen, du tænder eller slukker bare den ene brænderør.

Materialerne er støbt aluminium samt støbejernsrist gør, at grillen er solid samt meget holdbar og har gode egenskaber som gasgrill. Herudover holder støbejern på varmen, hvorfor du bla. har let ved at få flotte grill riller på bøffen m.v.

 

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285 – Lige pakket ud af kassen.

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Her ser du de to brænderør i rustfrit stål 🙂  – Bemærk det store hul til fedtopsamleren samt hvor rengørings venlig den er.

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Her ser du støbejerns risten som er delt i to – Super smart.

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Her ser du begge støbejerns grill riste monteret . Bemærk også der er en god stor grillflade

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Fedtopsamleren er stor samt dyb, er let at tage ud og ind 🙂 .

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285 camping grill

Her ser fedtopsamleren demonteret fra grillen, lækker stor samt dyb.

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Termometer i grilllåg – Flot og let læseligt.

Napoleon varmehylde

Napoleon varmehylde blev monteret (ekstraudstyr) – Varmehylden er hævet over grillen, du opnår bla. mere kontrol med brød m.v… Varmehylden kan anvendes til bla. brød eller hvis kødet fylder for meget på grillristen. Du kan let vippe varmehylden op, så den ikke irriterer under tilberedelsen såfremt du ikke ønsker at anvende varmehylden – Smart 🙂 .

Napoleon varmehylde

Her ser du varmehylden som er vippet op – Smart.

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Grill inkl. side plader monteret på grill. Sidepladerne følger med sammen med grillvogn.

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Her ser du sidepladerne er placeret på grillvogn når man ikke ønsker dem monteret på grillen.

Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285

Grilbetræk som beskytter både grill, grillvogn samt gasflaske som kan placeres under grillvogn.

Grillbetræk

Grillbetræk set på bagsiden – Smart der er lavet ventilation samt stropper til ekstra fastgørelse.

Grillbetræk

Du kan spænde grillbetrækket ind således det bla. sidder pænere og mere stramt til grillvogn og grillen.

Napoleon vogn:

Napoleon grillvogn er meget stabil/robust, og er lavet af gode kraftige materialer – Det er virkelig en lækker grillvogn.

Grillvognen har plads til gasflaske under grillvogn. Der kan stilles noget krydderi m.v. foran . Herudover kan de to side plader placeres på grillvognen, hvis man ikke ønsker dem monteret på grillen – Se billede hvor side pladerne sidder pænt i hver side. Side pladerne kan efterfølgende placeres på grillen når den skal anvendes eller man kan lade dem sidde på grillen.

Napoleons grillvogn

Napoleons grillvogn

Her ser du indhold i papkassen lige efter den er åbnet:

Napoleons grillvogn

Napoleons grillvogn

Napoleons grill

Napoleon grilludstyr: Grillbetræk, Grillspyd, Varmehylde og Redskabssæt 3 dele.

Napoleon Grillspyd

Napoleon Grillspyd

Napoleon Grillspyd

Napoleon Grillspyd

Napoleon varmehylde

Napoleon varmehylde

Napoleon Varmehylde

Napoleon Varmehylde

REDSKABSSÆT, 3 DELE

REDSKABSSÆT, 3 DELE

• Redskabssæt bestående af en grilltang, palet og en grillbørste
• Alle tre dele har oplukker i enden, hvilket også kan bruges til ophæng
• Napoleons grilltang er lavet i rustfri stål
• Napoleons grillpalet er lavet i rustfri stål
• Napoleons grillbørste er med messingbørster

Napoleon redskabssæt

Napoleon redskabsæt

Specifikationer Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285:

• To brændere i 304 rustfri stål
• JETFIRE™ tændingssystem
• Låg i sort støbt aluminium
• Integreret ACCU-PROBE™ termometer
• WAVE™ støbejerns grillriste
• Smart design, som er let at transportere
• Praktiske sidehåndtag
• Grillareal: 54 x 37 cm-ich… hjørnerne runder
• Der kan tilkøbes en Napoleon vogn med sideborde og redskabsholdere
• Mål med vogn: H108 x B122 x D52 cm og 22 kg
• Mål uden vogn: H38 x B74 x D47 cm
• Napoleon® 10 Years Limited garant


Konklusion:

Vores valg af Napoleon TravelQ Pro, TQPRO285 samt Napoleon vogn giver os flere muligheder idet vi kan have grillen med på camping, vi kan anvende grillen hjemme i haven. Når vi anvender hjemme i haven eller på camping som sæsonligger, kan vi monterer grillen på vores Napoleon vogn som giver en god stabil løsningsmodel med plads til gasflaske under grillen. Idet vi har valgt TravelQ Pro, TQPRO285 med det “høje låg” giver det mulighed for placering af større stege eller kylling.

Iøvrigt er grillen meget lukket i forhold til andre på markedet – dvs. at den ikke blæser så let ud 🙂 .

Direkte varme samt inddirekte varme

Jeg er vant til fra mine campingture, at der er udfordringer med den grill vi har anvendt tidligere, at man skal omstille grillen  for, at ændre fra direktevarme til inddirekte varme men det er ikke et problem med Napoleons TravelQ Pro285.

De to brænderør som i 304 rustfri stål gør det til en en leg, at grille med direkte varme eller inddirekte varme. Du behøver ikke og omstille grillen til direkte varme eller indirekte varme som nogle grill mærker kræver. Du tænder blot begge brænderør eller slukker de ene, lettere kan det ikke være – Ingen brug af varmehandske m.v., sluk eller tænd for den automatiske JETFIRE™ tændingssystem, hvor blot trykker knappen ind og drejer på knappen herefter tænder grillen.

En af fordelene ved at grillristen er delt i to er, at så er der ikke lige så meget varme, der overføres fra den ene rist til den anden ved indirekte grillning.

Kvalitet

Både grill/ grillvogn samt udstyr oser af kvalitet, og valg af holdbare materialer gør, at man har en grill i mange år.

Test af varme

Vi har testet hvor hurtig grillen kunne varme op til rette temperatur med begge brænderør tændt, det tog ca. 5 minutter og grillen havde ca. 250 grader.
Vi testede også efter den var opvarmet, hvor vi slukkede det ene brænderør hvor godt den kunne holde varmen til indirekte varme. Den kunne uden problemer holde varmen som man ønsker, og reagerer hurtigt når man skruer ned eller op for styrken af varme.

Fedtopsamler

Fedtopsamleren er super god, idet formen på grillen sørger for det er minimalt hvad der sidder indvendigt efter brug af grillen. Det er den første grill hvor fedtopsamleren virker optimalt, tror det skyldtes den store åbning i midten samt formen indvendig.

Indbygget termometer

Det indbyggede termometer i låget gør du kan følge med i temperaturen, og sikre derved kødet m.v. bliver tilberedt ordenligt 🙂 .

Grillbetræk

Vi har valgt et grill betræk som vi anvender når grillen står på vores grillvogn hjemme eller på vores camping sæsonligger pladser.

Napoleon TravelQ-Serien som gasgrill

Ingen tvivl om TravelQ-Serien efter vores mening er en overset gasgrill inden for bla. camping. Denne grill har overrasket os både hvad angår kvalitet samt hvor god den er til grill af direkte og inddirekte varme. Herudover kan den rumme meget, og er let at styre.

Napoleon grill

Vores grill blev indviget med grill af Mexicanske hakkebøffer samt grillpølser. Vi er virkelig imponeret over hvor godt denne grill fungerer.

Napoleon Grill

Se hvor smart grill værktøjet kan hænge på låget – Stabil grill og sideplader.

NB. Skriv evt. dine erfaringer med Napoleon grill nederst på denne side.


Backyard Living, dansk distributør af Napoleon Grill:

Backyard Living, dansk distributør af Napoleon Grill har sponsoreret ovenstående, mod vi tester denne grill, men der er ikke er betalt for et godt resultatet :-).

•Link: Napoleon kvalitets gasgrill
Napoleon grill kan bla. købes hos: Bauhaus, Bygma, Jem&Fix, Kosangas, Specialbutikkerne, STARK blot for, at nævne nogle.


Tilmeld dig nedenstående facebook grupper:

Camping Mad:
Campister elsker god mad især når men er på campingferie tæt på naturen, om det er restaurant mad eller man har været på marked/ indkøb, og finde specialiteter til et frokostbord eller til grillen – MUMS!

Deltag i gruppen hvor alt vedrørende mad på camping: Besøg facebook gruppen “Camping Mad” via dette link (klik på billede):


CampingLivsstil, Udstyr & Teknik


Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente- Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe

Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l..

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*