Skift belægningen på din stabilisator


Mange campister køre hvert år afsted med deres campingvogne, og det er en god ide man tjekker diverse på campingvognen bla. stabilisatoren som de fleste campingvogne har monteret.

Har du tjekket din stabilisator ? , ikke alle campister har monteret en stabilisator, men det er de færreste som ikke har en stabilisator monteret.

Winterhoff 3000 stabilisator

Fordele:
• Optimal virkning af stabilisator, og derved mindre risiko for slinger.
• Evt. støj fra stabilisator forsvinder.


Stabilisator bremsebelægninger:

Vores Winterhoff stabilisator WS 3000 bremsebelægninger skal skiftes inden vores sommerferie, således vi sikre optimal køreegenskaber.

2 stk. nye stabilisator bremse klodser, og vejledning til hvordan de skal skiftes.

Winterhoff stabilisator har en indikator som viser hvor slidte bremsebelægningerne er, vores viser inden udskiftning, at der er ca. 50-60 % tilbage. Det er ca. 8 år gamle, vi vælger derfor at skifte bremsebelægningerne således vi har skabt optimale forhold for vogntoget.

En udskiftning er meget simpel, og der medfølger en vejledning til hvordan du udskifter bremsebelægningerne. Du behøver ikke have ret meget teknisk snilde for at kunne udskifte dine bremsebelægninger selv.


Se links:

•Link: Lithium batteri
•Link: Vintersikre batteri i campingvogn
•Link: Batteri lav vægt
•Link: Mover batteri info.
•Link: Tilslutte 12 volt batteri i campingvogn
•Link: 12 volt ledninger/ sikringer


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.