Tips & Tricks

Har du Tips og Trick du ville dele med andre campister, så tøv ikke med, at sende en mail med evt. tilhørende billeder – Du kan anvende denne email:
Anvend dette link vedr. email

Der kommer snart flere Tips og Tricks.Ekstra skraldespand/pose (Udvendigt):

Vi har skraldespand indbygget i vores campingvogns køkken, men anvender ofte denne måde at have en skraldespand på.
IMG_1242IMG_0096
Har vi spist laks, eller anden form for fisk anvender vi ovenstående, som jo også sikret mod katte m.v..


Ekstra skraldespand/pose (Udvendigt og indvendigt):

Vi anvender også denne metode som skraldespand, hvor vi fastsætter en pose på skaftet til fejebakken, og det passer med døren kan åbnes og lukkes uden posen går på gulvet 🙂 – Kan anvendes ude fra og indvendigt.
IMG_1247


Tørrestativ for håndklæder:

Har du snore på dit Shadow eller fortelt som vist på nedenstående billede, kan du lave det om til tørrestativ – En tøjklemme nederst fastholder håndkældet til snoren.
IMG_1245IMG_1246


Hjulafdækning.

Mange hjul afdækninger især dem som er runde kan ødelægge hjulafdækningen grundet alu skinnen hvor du starter med at indsætte hjulafdækningen har en skarp kant.

Du kan med fordel file lidt på alu skinnens kant i begge ender med en lille fintandet fil. Vi anvendte en fil som vi også anvender til at file en kædesavn klinge med.
IMG_4395IMG_4398IMG_4399IMG_4396


Mover fjernbetjening.

Der er mange steder, at opbevarer sin fjernbetjening til sin mover. Vi finder dette lille rum som skabt til det, kan iøvrigt betjenes ude fra uden man skal ind i campingvognen .
IMG_4394IMG_4392


Fortelttæppe.

Der med fulgte et fortelttæppe med til vores campingvogn, men det var rimelig beskidt, så vi tænke rengøring eller nyt – Vi valgte rengøring.

Først blev fortelttæppet skubbet ind i Alaska vask og voks, lod det tørre, og spulede herefter hele tæppet på begge sider med højtrykspuler.IMG_4406IMG_4401Her hænger fortelt tæppet til tørre, rent og fint blev det:IMG_4409Mørklægnings gardiner.

Når du har din campingvogn opbevaret, eller ikke anvender den, kan du med fordel have dine mørklægnings gardiner rullet for – Dog ikke helt rullet for af hensyn til varmen mellem ruden og mørklægningsgardinet.

Fordelen ved, at have det rulle til, er bla. dine tekstiler ikke bliver afbleget af solen, andre kan ikke kigge ind og evt. friste svage sjæle.
IMG_4415Campingvogn dæk

Dækkende på en campingvogn bliver ikke slidt op, men bliver møre med tiden grundet gummiblandingen i dækket bliver nedbrudt med tiden.

Sollys er en væsentlig faktor til dine campingvogn bliver møre og med revner, hvis du beskytter dine dæk mod sollys, når din campingvogn ikke anvendes, kan du forlænge dine dæks levetid.
IMG_4414
NB. Se parasolfoden hvor der er begyndt at vokse en lille plante 🙂 .Vintercamping

Vi har aldrig bremsen trukket når vi har campingvognen stående fast i vintersæsonen.

Storme og orkaner har meget store krafter, og for at sikre campingvognen ikke skal flytte sig har vi et stykke vandrør banket ned i jorden i hullet på næsehjulet (Se billede):


Har du Tips og Trick du ville dele med andre campister, så tøv ikke med, at sende en mail med evt. tilhørende billeder – Du kan anvende denne email: Link: Email caravaninfo.dk


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*