Wurmi Pløkker til fortelte

Wurmi Pløkker

Wurmi pløkker er skruepløkker som er et godt alternativ til de velkendte stålpløkker. Wurmi pløkker skrues ned i jorden, og du kan enten anvende hånden eller ved hjælp af en batteridrevet skruemaskine med adapter.

Wurmi tilbyder en bred vifte af skruepløkker som alle griber godt fat i jorden eller sandet, også bøjer de ikke. Wurmi pløkker er hurtigt og nemt, at monterer uanset om der er ler eller sten.

Wurmi start sæt

Wurmi start sæt indeholder en bred vifte af forskellige skruepløkker til fastgørelse af bla. fortelte m.v.. Startsættet indeholder 40 stk. standard Wurmi (18 cm.), 40 stk. clips til bardunsnore greb for montering af pløkke samt en adapter til skruemaskine.

Wurmi pløkker

Wurmi start sæt 40 dele

Wurmi pløkker

Start sæt

Wurmi glasfiberforstærket pløkker

Pløkkerne er produceret af glasfiberforstærket kunststof, hvilket gør dem lette og holdbare. I serien findes også andet spændende tilbehør opbygget efter samme princip som pløkkerne f.eks. et parasolspyd og en stangholder.

Startsættet skruebitsbit til skruemaskine, taske til pløkker og skruebits. Der medfølger også en skruebits til håndkræft – Det oser af kvalitet.
Wurmi pløkker
Wurmi pløkkerWurmi pløkker

Wurmi stålpløkker

Har du brug ekstra kraftige pløkker til opsætning af dit fortelt eller som stormsikring, bør du vælge Wurmi Prof. som er godt valg til den kvalitetsbeviste campist som passer på sit udstyr. Det er virkelig kvalitet, og er du nervøs for om dine pløkker kan holde bør du klart vælge Wurmi stål pløkker som storm pløkker.

Wurmi Proff. pløkkerne er fremstillett af stål, og klarer selv de mest udfordrende opgaver, og så bøjer de ikke, når de rammer en sten – i stedet finder de vej udenom.

Kvalitet, kvalitet samt den mest solide løsning vi har haft vedrørende pløkker.

Wurmi pløkker

Pakke med 2 stk. Wurmi stålpløkker inkl. rustfrit shackle

Wurmi Pløkker

Wurmi pløkker

Wurmi pløkker

24 mm stålskruenøgle til skruemaskine

Wurmi pløkker

Wurmi pløkker

Wurmi Pløkker

Se youtube film

Hvor kan du købe Wurmi pløkker

•Link: Wurmi Shop

Konklusion

Der er ingen tvivl om ved valg af Wurmi, at du har valgt kvalitets pløkker samt holdbarhed. Samtidig er du klædt på til den værste opgave.

Det er hurtigt, at monterer wurmi pløkker, herudover er det noget som holder.

Wurmi glasfiberforstærket pløkker er meget solide, og kan anvendes til det hele.

Wurmi Proff. pløkkerne er fremstillet af stål, og klarer selv de mest udfordrende opgaver, og så bøjer de ikke, når de rammer en sten – i stedet finder de vej udenom. Stålpløkkerne er noget af det mest optimale vi har prøvet, og det mest holdbare som stormpløkker.

Med et start sæt, samt evt. nogle Wurmi proff. stål pløkker, så har du proff camping udstyr som kan det meste til dine campingture.


ET SKATKAMMER AF OPLEVELSER med Rejsetips/ Ferielande: Se mere via dette link: Rejsetips/ Ferielande

http://caravaninfo.dk/rejesetips-og-ferielande/

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper (Gratis at være med) - Gruppen er også for dig som overvejer Kabe eller måske du gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke en klub og er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere. Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

•Link: Kabe Snak

Kabe Snak

Camping, Udstyr & Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om: Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente:

Klik på link eller billede og deltag i gruppen: Facebook Gruppe


Følger du os på Facebook?

Hvis ikke husk, at give CaravanInfo.dk et Like, så du er med på de første nyheder, videoer o.l.. Like Page:

CaravanInfo.dk er Skandinavien´s største samt mest unikke private campingportal vedrørende:Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr, Teknik, Artikler samt gode råd til Gør-Det-Selv Projekter.
Kommentarer

Wurmi Pløkker til fortelte — 1 kommentar

  1. Pingback: Wurmi Skrue Pløkker til fortelte - CaravanInfo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*