Campingvogn udlejning

Campingvogn udlejning er en god mulighed for dig som ikke ønsker, at købe en campingvogn til at starte med, men som ønsker at prøve det det frie liv som campist., og være livsnydere!


Caravaninfo.dk, har valgt at bringe denne artikel bla. fordi mange overvejer at blive campist, og nyde friheden som campist.

Det kan være en fordel for sig som ikke har en campingvogn, og som ønsker at være campist med campingvogn, at starte med at leje en campingvogn. Når du lejer en campingvogn kan du stille og roligt finde ud af om det er noget for dig/ jer som familie.

Starter du med købe en campingvogn, kan du risikere du måske ikke er til campinglivet, eller du finder ud af at den campingvogn du har købt ikke er den rigtige grundet indretning m.v..

Det er først når kører samt camperer med campingvognen man finder ud af om man er campist med campingvogn, ligeledes finder man ud af hvilken ting som fungerer og som ikke fungerer. Ud fra disse erfaringer kan man bedre vurderer om man skal købe en campingvogn.

Nogle campister starter med, at en ældre billig brugt campingvogn, og mange bliver bidt af campinglivet med campingvogn. Campingvognen kommer hurtig til salg fordi man ønsker en nyere og måske lidt større, eller en anden indretning.

Lejer man en campingvogn nogle gange, finder man hurtig ud af om man er til campinglivet 🙂 .

Ølstykke campingudlejning har stor erfaring med udlejning af campingvogne, og har en bred vifte af campingvogne som udlejes. Ølstykke campingudlejning har derfor bidraget med input til denne artikel se mere via nedenstående.


Ølstykke Campingudlejning:

OM DET AT LEJE CAMPINGVOGN:

Nu er det, at leje en campingvogn jo ikke “sådan lige” hvis man aldrig har prøvet dette før, men der er heldigvis hjælp at hente.

Rundt omkring i landet ligger flere både små og store udlejnings virksomheder, der lejer campingvogne ud til forskellige formål, og her hos Ølstykke Campingudlejning lejer vi ud til stort set alle formål. Det være sig sommerferie, midlertidig overnatning ved familiearrangementer, genhusning ved (evt.) forsikringssager, ombygning eller tilbygning. Vi lejer ligeledes vogne ud til festivaller, Kræmmermarkeder, stævner, dyrskuer og meget meget andet.

Siden vi startede i 2003 har vi faktisk haft rygende travlt hen over sommeren hvor langt de fleste har brug for en campingvogn og sæsonen i år ser da heller ikke ud til at blive anderledes end tidligere år og en booking foregår typisk på følgende måde:

Kunden ringer til os og fortæller til hvilket formål han/hun ønsker at leje en vogn.

Vi finder så (ud fra hvad der er ledigt og som passer til forespørgslen) en vogn, der opfylder kundens ønsker og krav.

Når vi har fundet en egnet vogn, så har kunden typisk et hav af spørgsmål med hensyn til vægt, størrelse, “er vognen TEMPO 100 godkendt”, hvordan med koldt og varmt vand, hvordan kommer vi af med spildevandet, er der toilet i vognen, hvordan med køleskab… kan det bruges mens man kører, må man overnatte på rastepladser og så videre og så videre.

Nu VED vi jo ikke alt, men med 14 sæsoners erfaring i udlejning af vogne, så mener vi selv, at vi har en “nogenlunde” stor erfaring på området og med den erfaring i baghånden vejleder og rådgiver vi så godt vi kan. Skulle vi have glemt noget undervejs, så er folk ALTID velkomne til at ringe til os og vi prøver at finde svar på det der nu spørges efter.

Hvis vi skal give et par gode råd til folk, som ønsker at leje campingvogn, så må det første være:

Vær ude i god tid. Det er som sagt hen over sommeren at der er mest travlt og med det antal forespørgsler vi véd at der er på markedet, så er det bedre at forespørge/booke ti måneder før…… end at komme ti minutter for sent med sin forespørgsel/booking. Der er sædvanligvis mest fart på i januar/februar måned, så jo før jo bedre……

Sørg for at tjekke op på, hvor meget bilen må trække….. der er rigtig mange, som ikke ved hvor meget der må være på krogen, men dette fremgår helt klart og tydeligt af bilens registreringsattest.

HVIS der kræves særskilt camping billet til der hvor man gerne vil hen…. så tjek også gerne op på dette i forbindelse med planlægningen. Her er nettet en rigtig god hjælp og hvis man søger mod udlandet, så er det især vigtigt at sørge for at der er booket inden man kører hjemme fra…. vi har før haft kunder, som “lige glemte” denne lille detalje og som så på den måde ikke fik den tur de gerne ville have haft.

Vi er sikre på, at alle udlejere vil gøre deres ypperste for at hjælpe kunderne, lige som vi selv vil, men det er naturligvis ikke muligt at tage højde for ALLE ting…… vi véd jo ikke alt 🙂

Ølstykke Campingudlejning

Karmstensvej 5
3650 Ølstykke
Tlf. 2618 5676
•Link: Ølstykke CampingudlejningDeltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Campingvogn udlejning
Description
Campingvogn udlejning
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top