Dometic RMD 8555 AES med fejl

Denne artikel omhandler udskiftning af Dometic RMD 8555 AES med fejl – Bliver udskiftet til et 12 volt kompressor køleskab:


Mit køleskab står nu og venter hos min campingforhandler, da jeg nu er blevet grundig træt af mit Dometic RMD 8555 AES.

Som startede med at det nærmest varmede når det kørte på gas.
Det var dysen som var delvis dækket af aflejringer fra røret der sider efter magnet ventilen.

Dette blev renset og den kørte ok i måned, hvorefter at der igen var problemer. Igen en rens, denne gang mere grundig i form af røret blev blæst grundig igennem og de partikler der sad tættest på dyssen blev fjernet. Nu virkede det i hele 3 måneder :-/ .

Så satte jeg et kobber rør på i stedet for stål røreret, og nu kørte det, indtil det pludselig lugter utroligt kemisk grimt når det kører på gas.

Og der kommer væske ud for neden hvor selve brænderen er tilsluttet, samtidig virker betjeningen tryk film/kontaktorne inde i vognen ikke når det er koldt, da man så enten ikke kan tænde eller slukke for lo…..

Så nu er jeg blevet træt og sætter et kompressor køleskab i, og en 100W solcelle mere på taget, så der nu er 200W i serie tilsluttet en MPPT regulator.

Opdateret den 16. juni 2017:

Så er det nye kompressor køleskab monteret, og har kørt siden i går sent eftermiddags, og det er lige nu 4,1 grader i køleskabet og minus 18 i fryseren.

Der et minus ved dette køleskab, og det er at det ikke er født med lås lige som et almindeligt camping absorberings køleskab, der medfølger 2 plastik låse som skal klisters på siden, men det er nogle hovsa løsninger, idet at delen der skal side på døren er større end dørens kant så der ser forfærdeligt ud, samtidig tvivler jeg på at limen vil holde i længden.

12 volt køleskab monteret i en LMC.

Opdateret den 14. januar 2018:

Angående strøm forbrug er det opgivet til 0,5 kWh i døgnet og det passer sådan nogenlunde, altså lige til man begynder at bruge det, så stiger det til 0,7-0,8 kWh eller I 30 graders varme lidt over 1 kWh men det er jo også rimeligt ok.Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Dometic RMD 8555 AES med fejl
Article Name
Dometic RMD 8555 AES med fejl
Description
Dometic RMD 8555 AES med fejl
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top