Skift belægningen på din stabilisator

Mange campister køre hvert år afsted med deres campingvogne, og det er en god ide man tjekker diverse på campingvognen bla. stabilisatoren som de fleste campingvogne har monteret.

Har du tjekket din stabilisator ? , ikke alle campister har monteret en stabilisator, men det er de færreste som ikke har en stabilisator monteret.

Winterhoff 3000 stabilisator

Fordele:

• Optimal virkning af stabilisator, og derved mindre risiko for slinger.
• Evt. støj fra stabilisator forsvinder.


Stabilisator bremsebelægninger:

Vores Winterhoff stabilisator WS 3000 bremsebelægninger skal skiftes inden vores sommerferie, således vi sikre optimal køreegenskaber.

2 stk. nye stabilisator bremse klodser, og vejledning til hvordan de skal skiftes.

Winterhoff stabilisator har en indikator som viser hvor slidte bremsebelægningerne er, vores viser inden udskiftning, at der er ca. 50-60 % tilbage. Det er ca. 8 år gamle, vi vælger derfor at skifte bremsebelægningerne således vi har skabt optimale forhold for vogntoget.

En udskiftning er meget simpel, og der medfølger en vejledning til hvordan du udskifter bremsebelægningerne. Du behøver ikke have ret meget teknisk snilde for at kunne udskifte dine bremsebelægninger selv.Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Skift belægningen på din stabilisator
Description
Skift belægningen på din stabilisator
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo
Scroll to Top