Tips & Tricks

Har du Tips og Trick du ville dele med andre campister, så tøv ikke med, at sende en mail med evt. tilhørende billeder – Du kan anvende denne email: Anvend dette link vedr. email


 

Ekstra skraldespand/pose (Udvendigt):

Vi har skraldespand indbygget i vores campingvogns køkken, men anvender ofte denne måde at have en skraldespand på.
IMG_1242IMG_0096
Har vi spist laks, eller anden form for fisk anvender vi ovenstående, som jo også sikret mod katte m.v..

Ekstra skraldespand/pose (Udvendigt og indvendigt):

Vi anvender også denne metode som skraldespand, hvor vi fastsætter en pose på skaftet til fejebakken, og det passer med døren kan åbnes og lukkes uden posen går på gulvet 🙂 – Kan anvendes ude fra og indvendigt.
IMG_1247

Tørrestativ for håndklæder:

Har du snore på dit Shadow eller fortelt som vist på nedenstående billede, kan du lave det om til tørrestativ – En tøjklemme nederst fastholder håndkældet til snoren.
IMG_1245IMG_1246

Hjulafdækning

Mange hjul afdækninger især dem som er runde kan ødelægge hjulafdækningen grundet alu skinnen hvor du starter med at indsætte hjulafdækningen har en skarp kant.

Du kan med fordel file lidt på alu skinnens kant i begge ender med en lille fintandet fil. Vi anvendte en fil som vi også anvender til at file en kædesavn klinge med.
IMG_4395IMG_4398IMG_4399IMG_4396

Mover fjernbetjening

Der er mange steder, at opbevarer sin fjernbetjening til sin mover. Vi finder dette lille rum som skabt til det, kan iøvrigt betjenes ude fra uden man skal ind i campingvognen .
IMG_4394IMG_4392

Fortelttæppe

Der med fulgte et fortelttæppe med til vores campingvogn, men det var rimelig beskidt, så vi tænke rengøring eller nyt – Vi valgte rengøring.

Først blev fortelttæppet skubbet ind i Alaska vask og voks, lod det tørre, og spulede herefter hele tæppet på begge sider med højtrykspuler.IMG_4406IMG_4401Her hænger fortelt tæppet til tørre, rent og fint blev det:IMG_4409


Mørklægnings gardiner

Når du har din campingvogn opbevaret, eller ikke anvender den, kan du med fordel have dine mørklægnings gardiner rullet for – Dog ikke helt rullet for af hensyn til varmen mellem ruden og mørklægningsgardinet.

Fordelen ved, at have det rulle til, er bla. dine tekstiler ikke bliver afbleget af solen, andre kan ikke kigge ind og evt. friste svage sjæle.
IMG_4415


Campingvogn dæk

Dækkende på en campingvogn bliver ikke slidt op, men bliver møre med tiden grundet gummiblandingen i dækket bliver nedbrudt med tiden.

Sollys er en væsentlig faktor til dine campingvogn bliver møre og med revner, hvis du beskytter dine dæk mod sollys, når din campingvogn ikke anvendes, kan du forlænge dine dæks levetid.
IMG_4414
NB. Se parasolfoden hvor der er begyndt at vokse en lille plante 🙂 .


Vintercamping

Vi har aldrig bremsen trukket når vi har campingvognen stående fast i vintersæsonen.

Storme og orkaner har meget store krafter, og for at sikre campingvognen ikke skal flytte sig har vi et stykke vandrør banket ned i jorden i hullet på næsehjulet (Se billede):


Har du Tips og Trick du ville dele med andre campister, så tøv ikke med, at sende en mail med evt. tilhørende billeder – Du kan anvende denne email: Link: Email caravaninfo.dkDeltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Tips & Tricks
Description
Tips & Tricks
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top