Gasalarm


Vi har anskaffet os denne kvalitets Flammable Gas Detector fra Honeywell:

Med vores nye gasalarm kan vi nu selv tjekke om vores gasinstallationer er tætte: ved gasflaske, ved gaskøleskab m.v. samt om gasinstallationer ved gasgrill m.v. er tæt – Slut med at anvende sæbevand.

Så inden vi tager på sommerferie så tjekker vi selv om installationerne er tætte, og vi tjekker vores gasgrill. Gas detectoren fylder ikke så meget, så den tager vi med på ferie “Just In Case”. Vi får naturligvis gastestet vores campingvogn hvert 2 år, og det fortsætter vi med, men med denne Gas detector kan vi nu selv tjekke imellem gastest om alt er tæt samt når/ hvis vi skifter gasslange eller gasregulator.

Gas detectoren er meget nem at betjene, og fylder ikke så meget.

Du tænder for on/off knappen, og gasalarmen bipper samt lyser rød hvis der er en utæthed :-). Når du tænder gasalarmen søger den, og hvis der ikke er utæthed slutter den af med at lyse grøn samt giver et bip.

Her kan du se specifikationerne – Bemærk den vejer kun 110 gram 🙂 :

Her kan du købe ovennævnte Gas detector:

• Link: til Køb af Honeywell Gas detectorDeltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Gasalarm
Description
Gasalarm
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top