EMUK Spejle

YouTube - EMUK spejle

EMUK Spejle i høj kvalitet – Specialdesignet til din bil

EMUK camping spejle er fremstillet, så de passer præcis til den enkelte bilmodels originale sidespejle. Vibrationer under kørslen er grundet den præcise pasform minimale. Emuk spejle monteres nemt med en enkelt fingerskrue og uden brug af værktøj. Spejlsættet passer til campingvogne med bredde op til 230 cm. Til campingvogne med bredde på 250 cm kan du med fordel vælge XL model spejle eller tilkøbes 10 cm forlængerarme. Det er naturligvis også en fordel med XL til normal bredde campingvogne du får et bedre udsyn.

EMUK specieldesignet spejle er designet i metal og sættes fast henover det eksisterende spejlhoved. Dette gør at EMUK spejlet sidder rigtig godt fast, næsten uden vibration. Montering sker nemt og hurtig uden værktøj.

EMUK spejle leveres med én spejlarm til begge sider med tilhørende 2 stk. spejlhoveder samt en monteringsvejledning.

Kvalitet EMUK spejl passer til bilens sidespejl også selv om der er blinklys i sidespejl.

Emuk XL

Emuk spejle findes i to modeller:

Bilmærkebestemte spejle

Vognmærkebestemte spejle er specialdesignede spejle, som er udviklet specifikt til at passe perfekt til helt bestemte bil modeller. Således er der taget højde for sidespejlene som har blink indbygget – Super smart og flot design i top kvalitet.

Universalspejle

Universalspejle er spejle, som er designet til at passe til langt det fleste biltyper. Her er monteringsdelene udarbejdet således de nemt og problemfrit kan monteres på næsten alle biler – Ca. 98% af alle biler.

To typer spejlglas:

Når du skal købe campingspejle, så skal du oftest tage stilling til om spejlsættene skal være med plant glas eller konveks glas. Der er fordele og ulemper ved begge valg, så det afhænger meget af personlige præferencer, hvilket spejlglas du skal vælge.

Konveks spejlglas

Konveks glas er “buet” glas som fungerer som “vidvinkelspejl”. Det vil sige at du får et større udsyn bagud, hvilket kan være en stor fordel. Konveks glas kan dog have den ulempe, at det kan være lidt sværere af bedømme afstanden til bagfrakommende biler – og deres hastighed.

Plant spejlglas

Plant glas er helt almindeligt spejlglas. Udsynet er ikke forstørret, i forhold til konvekse spejle. Til gengæld kan afstande til bagfrakommende biler nemmere bedømmes, på samme måde med hastigheden.

Hvilke spejlglas – konveks eller plan?

Nogle kan bedst anvende plant spejlglas, og andre konveks spejlglas eller en kombination af både konveks og plant glas til dine campingspejle.

Som kombination kan man f.eks ved førersiden anvende et plant spejl. Med plant spejlglas sker der ikke forvrængning men der vises det faktiske spejlbillede hvilket medføre optimale forhold til vurdering af hastighed og bagfrakommende trafik.
Ved passagersiden kan man anvende et konveks spejlglas. Spejlbilledet er ikke er 100% retvisende, men det giver ekstra godt overblik samt synlighed ved både overhalinger og almindelig manøvrering.

Vi har valgt konveks XL spejlglas til vores EMUK spejle – Har i øvrigt altid anvendt konveks spejlglas.

EMUK Spejle fås i forskellige størrelser

Du kan ved køb af EMUK Spejle vælge almindelige spejlglas eller XL.

Spejlholdere i din bilfarve

På kundernes anmodning kan EMUK fremstille alle specielle spejlholdere i din bilfarve .
Alle dele er lavet af korrosionsbestandige materialer. Beslaget er lavet af pulverlakeret aluminium.

Du kan bestille specielle spejle i bilfarve hos din specialforhandler eller ved hjælp EMUK´s bestillingsformular.

Vi har valgt EMUK speciel spejl XL

Vi har valgt EMUK som er det bedste sidespejl på marked.
Vores campingvogn er 2,48 meter bred – Normal bredde er 2,3 meter.

Ved brug af speciel spejl XL har man således ca. 5 cm længere fremspring samt bedre vidvinkel som giver bedre udsyn som er en ekstra fordel når man kører med bredde campingvogne. Det er naturligvis også godt med XL til normal bredde campingvogne du får et bedre udsyn.

Vores campingvogn er 2,48 cm bred og vi har super godt udsyn med vores valg af XL spejlglas. Vi kan flytte stadig med nuværende indstilling, indstille spejlene ca. 4-5 cm længere ud til siden 🙂 .

Emuk XL

Specielt spejl XL

Speciel spejl XL – Spejlstørrelse: 200 x 140 mm, konveks vidvinkel: radius 450 mm.
Almindelige EMUK spejlglas er 180×120 mm, konveks vidvinkel:  radius 2000 mm

Fordele:

  • EMUK spejlet sidder rigtig godt fast, næsten uden vibration.
  • Særligt stort synsfelt og vidvinkel.
  • Spejlarme ved brug af XL spejlglas kan monteres således de har ca. 5 cm længere fremspring som giver bedre udsyn og ved brug af bredde campingvogne.
  • Standard reflektor.
  • Lynhurtig montering uden værktøj takket være vingeskruen.
  • Beskadigelse og ridsebeskyttelse takket være skumgummilaget på holderen.
  • Aerodynamisk spejl hoved med et stort synsfelt.
  • Alle dele er lavet af korrosionsbestandige materialer. Beslaget er lavet af pulverlakeret aluminium.

Har man først prøvet EMUK bliver det svært at anvende andet – Det er klart de bedste spejlarme vi har prøvet. Med speciel spejl XL opnår man et super godt udsyn.
Nem montering og demontering – Sidder fast og stabilt.

Spejlarme samt EMUK opbevarings som medfølger.

Emuk Spejle

Emuk Spejle

Vi har også valgt et sæt tyveribeskyttelse

Tyveribeskyttelse som består af 2 x stjernehåndtag med låsebar sikkerhed (købes særskilt).EMUK SpejlEMUK SpejlEMUK Spejl

EMUK Spejl

EMUK opbevaringspose til spejlarme med monteret spejle

Opbevaringspose

Reflektor

Special spejl XL har standard reflektor.
Standard spejle har ikke reflektor, man kan købe reflektor til standard spejle (købes særskilt).

ReflektorkitReflektorkit

Forlænge spejlarme

Hvis du har brug for ekstra lange kan man købe et sæt spejlarm forlænger op til ca. 1o com (købes særskilt)

EMUK Spejl

Montering på vores bil

EMUK speciel spejl er lavet således der er taget højde for bilens sidespejls pasform også selv om det er  indbygget med blinklys i sidespejl 🙂 – Nem og hurtig montering samt demontering, og meget stabilt spejl. Vi slipper fremover for justering hver gang, justering fastholdes og man har ensartet udsyn hver gang.

Vi er glade for vores valg af speciel spejl XL som giver et super godt udsyn og god vidvinkel.
Selve spejlet er lavet anderledes end normalspejl idet holder/beslag på spejlet er placeret i den ene side og du har derfor mulighed for at justerer spejlet længere ud på standard spejlarmen ca. 5 cm.
Det giver således muligheder for at opnå det udsyn du ønsker med standard spejlarme på en bred campingvogn når man anvender XL spejl – Det giver et super godt udsyn ved kørsel med en bred campingvogn idet man har muligheden for at flytte spejlet længere ud.
Ved kørsel med normal bredde campingvogn er speciel XL spejl også en fordel.

Spejlglas XL leveres med en monteret reflektor, dog kan man tilkøbe ekstra reflektor til XL model eller til almindelige størrelse spejle som ikke har nogen reflektor som standard.

EMUK spejle

Valget er ikke så svært når først man har prøvet EMUK Spejle – EMUK spejle sidder perfekt og ens hver gang, så konen ikke skal hænge ud af vinduet for at justere 🙂 .

Har man først prøvet EMUK bliver det svært at anvende andet – Det er klart de bedste spejlarme vi har anvendt. Nem montering få sekunder og demontering få sekunder. Sidder fast og stabilt.

Link til EMUK´s hjemmside: EMUK Spejle

 

Vær opmærksom på følgende inden du bestiller

Læs i oversigten med din bilmodel korrekt – Nogle bil mærke/modeller er med Lane assistent, her vil du kunne se af oversigten om EMUK Spejl passer til din model med dette udstyr.

EMUK leverer specielle spejle til mere end 300 forskellige køretøjstyper – Læs mere

https://cloud.itberatungbub.de/emuk/CustomUpload/374O357O340O370O356O369O350O324O332O340O330O/Spezialspiegel_10_20_3.pdf/”>Læs Mere – Se oversigt bilmodeller

Nye indlæg

Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »
Victron SmartSolar 800x600

Victron SmartSolar MPPT 75/10

SmartSolar MPPT 75/10 En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt

Læs mere »
WATTSTUNDE solpanel

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp    Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har

Læs mere »
Solara solpanel beslag

Solceller Camping – Serie eller parallel

Lad se på forskellen – Solpaneler: Serie eller parallel Hvad er forskellen mellem ledningsføring af solpaneler i serie eller parallel? Når du kobler flere solpaneler sammen i et system, har du to valg:Serie og parallel. Det afhænger hovedsageligt af din applikation, om du skal tilslutte dine solpaneler i serie eller parallelt. Lad os undersøge forskellene, og hvornår

Læs mere »
Solceller mange Rosenholm Camping

Camping Solceller – Hvor varme bliver solpaneler ?

Optimal effekt ved høj celletemperatur Løsningen til at forbedre MPPT-controllerens ydeevne ved høje celletemperaturer er at øge panelspænding ved at øge antallet af celler i serie. Denne løsning er naturligvis ikke anvendelig til PWM-controllere: øge antallet af celler i serien vil reducere ydeevnen ved lav temperatur.I tilfælde af MPPT-controlleren: udskift 12 V / 100 W-panelet

Læs mere »
Røg og kuliltealarm 800x600

Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm – Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift). Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti. Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge: Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er

Læs mere »
olceller Camping 800x600

Solceller Camping – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt)

Solcelleanlæg på vores Campingvogn – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt) Vi vil her vise vores samlet solcelleanlæg – Læs mere om vores solcelleanlæg via nedenstående links til artikler og YouTube. Man får ikke altid det mest optimale solcelleanlæg som færdigpakkesæt. Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har

Læs mere »

Solcelle Camping belysning

Se vores YouTube vedrørende Solcelle Belysning Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder og videoer. Solcelle Camping belysning – Spar på strømregningen og miljøet med solcelle belysning Camping hyggebelysning via små solceller som medfølger. Vi har valgt forskellige Solcelle Belysning fra SolarCamp som er i god kvalitet, deres PRO model er med

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
EMUK Spejle i høj kvalitet - Specialdesignet til din bil
Article Name
EMUK Spejle i høj kvalitet - Specialdesignet til din bil
Description
EMUK Spejle i høj kvalitet - Specialdesignet til din bil
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top