Sort-gaffetape 800x600

Gør Det Selv Camping

Gør Det Selv Camping – Reparation af Campingvogn og Campingudstyr

Gør-Det-Selv Projekter inden for camping er blevet populært, både hvad angår renovering og reparation af Campingvogne, Autocampere og udstyr.

Vi har i denne artikel fokus på lim, gaffatape m.v. kvalitets produkter som er er velegnet til renovering, reparation inden for camping. Renovering af campingvogne er blevet populært, hvorfor bla. fokus er på egnet limprodukter.

Vi har valgt Gorillas kvalitets produkter, primært lim og gaffatape produkter. Gorilla er kendt for sine kvalitetsprodukter. Vil du vide lidt mere om bla. gaffetape er samme kvalitets uanset hvor og hvilken man køber, kan du med fordel læse mere i nedenstående artikel.

Gaffetape

Gaffatape er ikke bare gaffatape, der er forskel på kvalitet samt egenskaber. Nogle gaffatape er ikke med UV beskyttelse og kan ikke tåle vand, ligesom limkvaliteten kan varierer.

Vi har valgt Gorilla´s produkter som sælger kvalitets produkter herunder gaffatape.

Gaffatape er ikke bare i grå farve – Gaffatape findes i flere farver
Gorilla sælger gaffatape i forskellige farver f.eks Sort, Grå og Klar farve. Alle farver er anvendelige til f.eks camping – F.eks kan den klare (Crystal Clear) gaffatape anvendes til rep. af fortelt vindue med hul/ revne, campingvogn vindue, forteltkanten, skade på alu beklædning blot for nævne nogle.

Kan anvendes alle steder på campingvognen og det ser pænere ud. Herudover kan den klare gaffatape erstatte Isabellas rep. sæt. Mange har den grå gaffatape med, men Crystal Clear Gorilla Tape er den gaffatape som kan anvendes de fleste steder og det ser pænt ud med stor holdbarhed.

Har du før købt gaffatape hvor overfladen er faldet af og meget limen sidder tilbage efter det har siddet på emnet, kender du til gaffatape som ikke er kvalitets gaffatape.

Gaffatape er et most at havde med på f.eks camping samt i boligen, fritidshuset.

Gaffatape bør havde temperatur på ca. 20 grader, det gør gaffatape bedst at arbejde med.
Gorillatape bliver ikke meget klisteret selv om den ligger i solen. Gorilla tape klæber godt – Er en stærk samt kraftig kvalitetstape.

Sort gaffetape

Gorillatape silver 2Tape klar

Lim produkter

Vi anvender limprodukter til diverse rep. i campingvognen samt i boligen.
Limprodukter er forskellige og anvendes til forskellige formål, dog er nogle limprodukter allround og kan anvendes til mange formål.

Til diverse små rep. i boligen og campingvognen kommer man langt med en allround klar lim. Limproduktet skal kunne anvendes til mange emner, og skal kunne anvendes inde- og udendørs.

Oplister her lidt forskellige limprodukter:

Clear Gorilla Glue

Vores foretrukken allround limprodukt er Clear Gorilla Glue som har i boligen samt har med på camping. Limen kan anvendes til Træ, sten, metal, glas m.v.. Limen er Krystal klar og nem at anvende, også er den vandresistent.

Ved limning af metal, glas og plastik opfugter men emnet før limning.  Ved limning uden presning af emnet kan man lime på ikke porøse overflader og bedste resultat opnå ved ca. 20 grader.

Kvalitets lim som er med kraftig plast skruelåg som slutter tæt, herudover har de små lim emballager en  jern spilt i plast låget som skrues af ved brug. Det sikre holdbarhed efter brug samt at limen altid er nem at anvende. 

Glue Clear

Clear Gorilla Glue er vores foretrukken allround lim som anvendes til det meste. Vi har altid en lille 51 ml med på vores ture.

GorillaWeld

Nogle gange har man brug for en meget stærk og vandtæt lim som også tørre meget hurtigt.
GorillaWeld er en hårdfør stålbindende epoxyformel har en styrke på 4250 PSI og som hærder på kun 10 minutter. Den er vandfast, alsidig og skaber permanent binding til bla. metal, plast, beton, keramik, PVC, glasfiber m.v..

Har f.eks et hul som er for stort kan du fylde det ud med Gorilla Weld, herefter bore og skære gevind – Smart 🙂 . 

Glue 2 Weld

Gorilla Super Glue

Nogle gange har brug en stærk lim som tørre inden for sekunder. Her kommer Gorilla Super Glue ind i billede, super glue er en sekundlim med høj styrke og  kort sættetid. Den unikke formel bestående af en sammensætning af cyanoacrylat og gummipartikler sikrer en hidtil uset modstandsdygtighed overfor slag og stød. Den har en kort tørretid på 10-30 sekunder hvilket gør super glue egnet til en hurtig opgave når der skal laves en permanent reparation. Kan anvendes på træ, plastik, metal, keramik, gummi, læder, papir m.v., dog med undtagelse af visse typer plastik som f.eks. polyetylen og polypropylen.

Denne lim er tribelt destilleret, hvilket medføre en ren og kraftigere lim (kvalitets lim). Denne lim er med gummipartikler som gør den den bliver stærkere.

Vi har bla. anvendt Super Glue til rep. af nogle læder møbler med et godt resultat.

Super glue

Gorilla Epoxy

Gorilla Expoxy er en 2-komponents epoxy binder stærkt på alle overflader herunder metal, keramik, plastic samt træ. Gorilla Expoxy efterlader en krystalklar finish – perfekt til usynlige reparationer, og har en hæfter på kun 5 minutter og har styrke på 3300 PSI. Ligesom den er vandfast og egnet til inden- og udendørs brug.

Når produktet mases ud påsætter man en prop, herved kan havde Expoxy limen liggende selv om den har været åbnet og anvendt. Man kan anvende Expoxy limen flere gange i små eller større mængder. Man trækker lidt tilbage i pres fremføringen, herefter prop på. 

Glue Expoxy

Gorilla Wood Glue

Gorilla Wood Glue er en almindelig trælim som er vandbaserede trælim som kan anvendes inde- og udendørs.
Bemærk denne trælim er en type 2 trælim som betyder den kan anvendes både inden dørs og udendørs.

Limflaskens prop er super god ved brug samt ved opbevaring. 

Limen har en stor styrke, vandfasthed og gennemsigtighed og er egnet til mange projekter f.eks renovering af campingvogn eller små hobbyprojekter. Limen er gennemsigtig efter endt tørring og overstiger EN 204 D3 standard for vandfasthed. Gorilla trælimen er af PVA (polyvinylacetat) typen uden opskumning.

wood glue

Original Gorilla Glue

Vidste du at Gorilla Glue var starten på Gorilla´s produkter.

Original Gorilla Glue er en lim som skummer op. Gorilla Glue aktiveres ved berøring med fugt og skummer op til 3 x størrelse herved kan det nemt trænge dybt ind i materialet det skal hæfte og sikrer en ubrydelig samling af alle materialer. Limen tørrer op til 100% vandfasthed og er den rigtige løsning til både uden og indendørs brug. Tåler både slibning, overmaling og lakering.
Denne type lim kan med fordel ved større renovering af campingvogne anvendes.

Skummens egenskab trækker ind i emnerne. Man bruger vand til at aktiverer limen med f.eks fugtig klud på emnet for lim påføres, eller sprayflaske. Man bør hurtigst muligt fjerne overskydende lim, således undgår man for meget afrensning efter opskumning.

Orignal glue

GORILLA TAPE VANDFAST PATCH & SEAL

Gorilla Vandfast Patch & Seal Tape forsegler straks og er helt vand, luft og fugt tæt. Med ekstra tykt klæbende klister lag og en UV-bestandig bagside. Tapen følger let det påførte materiales konturer og danner en permanent binding der holder både indendørs og ude.

Med en bredde på hele 10 cm (4″) kan det bruges bla.  at dække huller, revner og flænger selv under vandet. Fremragende til hus, bil,båd, camping og meget mere.

PRODUKTFUNKTIONER

  • Vandfast
  • Klæber og hærder selv under vand
  • Inden / Udendørs
  • Forsegler og tætner mod vand, luft og fugt
  • Permanent hæftning
  • Gulner ikke

Kan anvendes og lime under vand – Super smart 🙂 . F.eks badebassin kan man sætte et stykke på indvendigt og udvendigt. Kan også anvendes på fortelt, træbund, alu blot for nævne nogle.

Er Gorillas eneste tape som kan anvendes på våde overflader (hvor der vand på overfladen ved brug) samt under vand og stadig lime og tætne. 

GORILLA HOT GLUE STICKS

Vi har ikke haft en lim som binder så godt som Gorilla Hot Glue Sticks – Limpistolen købes separat.

Limen binder selv på meget vanskelige overflader og virker med både høj og lav temperatur limpistoler. Man kan arbejde med det i ca. 45 sekunder før limen binder helt.

Som første hot glue type er Gorilla Hot Glue Sticks vejrbestandig, binder selv i hård frost og ved UV belysning. Er testet til 5X mere holdbarhed (klæbeevne og trækstyrke) end ledende konkurrent.

Super produkt som slår mange af de lim sticks produkter vi har anvendt, limer super godt og god at arbejde med. Det er værd at fremhæve limens egenskaber ved kulde, her kan andre lim sticks produkter ikke være med. 

Glue sticks


Se mere via Gorilla´s hjemmeside via link Gorilla

 

Læs Mere

 

Nye indlæg

Bilferie Europa

Bilferie Europa

Bilferie Europa Bilferie Europa – Du bestemmer selv tempoet, ruten og ønskede oplevelser. Læs mere på www.bilferieeuropa.dk Deltag i Facebook gruppe Bilferie Europa (Facebook gruppe). Klik her Campingferie Campingferie Camping Østrig Læs mere → Blog Køre langt med Campingvogn – Gode råd Læs mere → Campingferie Camping Italien Læs mere → Campingferie Camping Polen Læs

Læs mere »
Autocamper info

Autocamper Info

Autocamper Info Camper info- Drømmer du om friheden der følger med en autocamper – Autocamper giver dig ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.  Læs mere på www.camperinfo.dk Klik her Camping ferie Campingferie Camping Østrig Læsere → Campingferie Camping Italien Læsere → Campingferie Camping Polen Læsere → Campingferie Camping Tyskland Læsere → Campingferie Camping

Læs mere »

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Beklædning- og Udstyr – Fritidstøj og Udstyr til Camping og Fritid Tidligere Næste Artikler om Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Her kommer snart nyheder, artikler og test – Følg siden. Campingferie Camping Østrig Læs meree → Campingferie Camping Italien Læs meree → Campingferie Camping Polen Læs

Læs mere »
E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Gør Det Selv Camping
Article Name
Gør Det Selv Camping
Description
Gør Det Selv Camping - Reparation af Campingvogn og Campingudstyr
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top