Sort-gaffetape 800x600

Gør Det Selv Camping

Gør Det Selv Camping – Reparation af Campingvogn og Campingudstyr

Gør-Det-Selv Projekter inden for camping er blevet populært, både hvad angår renovering og reparation af Campingvogne, Autocampere og udstyr.

Vi har i denne artikel fokus på lim, gaffatape m.v. kvalitets produkter som er er velegnet til renovering, reparation inden for camping. Renovering af campingvogne er blevet populært, hvorfor bla. fokus er på egnet limprodukter.

Vi har valgt Gorillas kvalitets produkter, primært lim og gaffatape produkter. Gorilla er kendt for sine kvalitetsprodukter. Vil du vide lidt mere om bla. gaffetape er samme kvalitets uanset hvor og hvilken man køber, kan du med fordel læse mere i nedenstående artikel.

Gaffetape

Gaffatape er ikke bare gaffatape, der er forskel på kvalitet samt egenskaber. Nogle gaffatape er ikke med UV beskyttelse og kan ikke tåle vand, ligesom limkvaliteten kan varierer.

Vi har valgt Gorilla´s produkter som sælger kvalitets produkter herunder gaffatape.

Gaffatape er ikke bare i grå farve – Gaffatape findes i flere farver
Gorilla sælger gaffatape i forskellige farver f.eks Sort, Grå og Klar farve. Alle farver er anvendelige til f.eks camping – F.eks kan den klare (Crystal Clear) gaffatape anvendes til rep. af fortelt vindue med hul/ revne, campingvogn vindue, forteltkanten, skade på alu beklædning blot for nævne nogle.

Kan anvendes alle steder på campingvognen og det ser pænere ud. Herudover kan den klare gaffatape erstatte Isabellas rep. sæt. Mange har den grå gaffatape med, men Crystal Clear Gorilla Tape er den gaffatape som kan anvendes de fleste steder og det ser pænt ud med stor holdbarhed.

Har du før købt gaffatape hvor overfladen er faldet af og meget limen sidder tilbage efter det har siddet på emnet, kender du til gaffatape som ikke er kvalitets gaffatape.

Gaffatape er et most at havde med på f.eks camping samt i boligen, fritidshuset.

Gaffatape bør havde temperatur på ca. 20 grader, det gør gaffatape bedst at arbejde med.
Gorillatape bliver ikke meget klisteret selv om den ligger i solen. Gorilla tape klæber godt – Er en stærk samt kraftig kvalitetstape.

Sort gaffetape

Gorillatape silver 2Tape klar

Lim produkter

Vi anvender limprodukter til diverse rep. i campingvognen samt i boligen.
Limprodukter er forskellige og anvendes til forskellige formål, dog er nogle limprodukter allround og kan anvendes til mange formål.

Til diverse små rep. i boligen og campingvognen kommer man langt med en allround klar lim. Limproduktet skal kunne anvendes til mange emner, og skal kunne anvendes inde- og udendørs.

Oplister her lidt forskellige limprodukter:

Clear Gorilla Glue

Vores foretrukken allround limprodukt er Clear Gorilla Glue som har i boligen samt har med på camping. Limen kan anvendes til Træ, sten, metal, glas m.v.. Limen er Krystal klar og nem at anvende, også er den vandresistent.

Ved limning af metal, glas og plastik opfugter men emnet før limning.  Ved limning uden presning af emnet kan man lime på ikke porøse overflader og bedste resultat opnå ved ca. 20 grader.

Kvalitets lim som er med kraftig plast skruelåg som slutter tæt, herudover har de små lim emballager en  jern spilt i plast låget som skrues af ved brug. Det sikre holdbarhed efter brug samt at limen altid er nem at anvende. 

Glue Clear

Clear Gorilla Glue er vores foretrukken allround lim som anvendes til det meste. Vi har altid en lille 51 ml med på vores ture.

GorillaWeld

Nogle gange har man brug for en meget stærk og vandtæt lim som også tørre meget hurtigt.
GorillaWeld er en hårdfør stålbindende epoxyformel har en styrke på 4250 PSI og som hærder på kun 10 minutter. Den er vandfast, alsidig og skaber permanent binding til bla. metal, plast, beton, keramik, PVC, glasfiber m.v..

Har f.eks et hul som er for stort kan du fylde det ud med Gorilla Weld, herefter bore og skære gevind – Smart 🙂 . 

Glue 2 Weld

Gorilla Super Glue

Nogle gange har brug en stærk lim som tørre inden for sekunder. Her kommer Gorilla Super Glue ind i billede, super glue er en sekundlim med høj styrke og  kort sættetid. Den unikke formel bestående af en sammensætning af cyanoacrylat og gummipartikler sikrer en hidtil uset modstandsdygtighed overfor slag og stød. Den har en kort tørretid på 10-30 sekunder hvilket gør super glue egnet til en hurtig opgave når der skal laves en permanent reparation. Kan anvendes på træ, plastik, metal, keramik, gummi, læder, papir m.v., dog med undtagelse af visse typer plastik som f.eks. polyetylen og polypropylen.

Denne lim er tribelt destilleret, hvilket medføre en ren og kraftigere lim (kvalitets lim). Denne lim er med gummipartikler som gør den den bliver stærkere.

Vi har bla. anvendt Super Glue til rep. af nogle læder møbler med et godt resultat.

Super glue

Gorilla Epoxy

Gorilla Expoxy er en 2-komponents epoxy binder stærkt på alle overflader herunder metal, keramik, plastic samt træ. Gorilla Expoxy efterlader en krystalklar finish – perfekt til usynlige reparationer, og har en hæfter på kun 5 minutter og har styrke på 3300 PSI. Ligesom den er vandfast og egnet til inden- og udendørs brug.

Når produktet mases ud påsætter man en prop, herved kan havde Expoxy limen liggende selv om den har været åbnet og anvendt. Man kan anvende Expoxy limen flere gange i små eller større mængder. Man trækker lidt tilbage i pres fremføringen, herefter prop på. 

Glue Expoxy

Gorilla Wood Glue

Gorilla Wood Glue er en almindelig trælim som er vandbaserede trælim som kan anvendes inde- og udendørs.
Bemærk denne trælim er en type 2 trælim som betyder den kan anvendes både inden dørs og udendørs.

Limflaskens prop er super god ved brug samt ved opbevaring. 

Limen har en stor styrke, vandfasthed og gennemsigtighed og er egnet til mange projekter f.eks renovering af campingvogn eller små hobbyprojekter. Limen er gennemsigtig efter endt tørring og overstiger EN 204 D3 standard for vandfasthed. Gorilla trælimen er af PVA (polyvinylacetat) typen uden opskumning.

wood glue

Original Gorilla Glue

Vidste du at Gorilla Glue var starten på Gorilla´s produkter.

Original Gorilla Glue er en lim som skummer op. Gorilla Glue aktiveres ved berøring med fugt og skummer op til 3 x størrelse herved kan det nemt trænge dybt ind i materialet det skal hæfte og sikrer en ubrydelig samling af alle materialer. Limen tørrer op til 100% vandfasthed og er den rigtige løsning til både uden og indendørs brug. Tåler både slibning, overmaling og lakering.
Denne type lim kan med fordel ved større renovering af campingvogne anvendes.

Skummens egenskab trækker ind i emnerne. Man bruger vand til at aktiverer limen med f.eks fugtig klud på emnet for lim påføres, eller sprayflaske. Man bør hurtigst muligt fjerne overskydende lim, således undgår man for meget afrensning efter opskumning.

Orignal glue

GORILLA TAPE VANDFAST PATCH & SEAL

Gorilla Vandfast Patch & Seal Tape forsegler straks og er helt vand, luft og fugt tæt. Med ekstra tykt klæbende klister lag og en UV-bestandig bagside. Tapen følger let det påførte materiales konturer og danner en permanent binding der holder både indendørs og ude.

Med en bredde på hele 10 cm (4″) kan det bruges bla.  at dække huller, revner og flænger selv under vandet. Fremragende til hus, bil,båd, camping og meget mere.

PRODUKTFUNKTIONER

  • Vandfast
  • Klæber og hærder selv under vand
  • Inden / Udendørs
  • Forsegler og tætner mod vand, luft og fugt
  • Permanent hæftning
  • Gulner ikke

Kan anvendes og lime under vand – Super smart 🙂 . F.eks badebassin kan man sætte et stykke på indvendigt og udvendigt. Kan også anvendes på fortelt, træbund, alu blot for nævne nogle.

Er Gorillas eneste tape som kan anvendes på våde overflader (hvor der vand på overfladen ved brug) samt under vand og stadig lime og tætne. 

GORILLA HOT GLUE STICKS

Vi har ikke haft en lim som binder så godt som Gorilla Hot Glue Sticks – Limpistolen købes separat.

Limen binder selv på meget vanskelige overflader og virker med både høj og lav temperatur limpistoler. Man kan arbejde med det i ca. 45 sekunder før limen binder helt.

Som første hot glue type er Gorilla Hot Glue Sticks vejrbestandig, binder selv i hård frost og ved UV belysning. Er testet til 5X mere holdbarhed (klæbeevne og trækstyrke) end ledende konkurrent.

Super produkt som slår mange af de lim sticks produkter vi har anvendt, limer super godt og god at arbejde med. Det er værd at fremhæve limens egenskaber ved kulde, her kan andre lim sticks produkter ikke være med. 

Glue sticks


Se mere via Gorilla´s hjemmeside via link Gorilla

 

Læs Mere

 

Nye indlæg

WATTSTUNDE solpanel

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp    Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har

Læs mere »
Solara solpanel beslag

Solceller Camping – Serie eller parallel

Lad se på forskellen – Solpaneler: Serie eller parallel Hvad er forskellen mellem ledningsføring af solpaneler i serie eller parallel? Når du kobler flere solpaneler sammen i et system, har du to valg:Serie og parallel. Det afhænger hovedsageligt af din applikation, om du skal tilslutte dine solpaneler i serie eller parallelt. Lad os undersøge forskellene, og hvornår

Læs mere »
Solceller mange Rosenholm Camping

Camping Solceller – Hvor varme bliver solpaneler ?

Optimal effekt ved høj celletemperatur Løsningen til at forbedre MPPT-controllerens ydeevne ved høje celletemperaturer er at øge panelspænding ved at øge antallet af celler i serie. Denne løsning er naturligvis ikke anvendelig til PWM-controllere: øge antallet af celler i serien vil reducere ydeevnen ved lav temperatur.I tilfælde af MPPT-controlleren: udskift 12 V / 100 W-panelet

Læs mere »
Røg og kuliltealarm 800x600

Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm – Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift). Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti. Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge: Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er

Læs mere »
olceller Camping 800x600

Solceller Camping – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt)

Solcelleanlæg på vores Campingvogn – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt) Vi vil her vise vores samlet solcelleanlæg – Læs mere om vores solcelleanlæg via nedenstående links til artikler og YouTube. Man får ikke altid det mest optimale solcelleanlæg som færdigpakkesæt. Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har

Læs mere »

Solcelle Camping belysning

Se vores YouTube vedrørende Solcelle Belysning Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder og videoer. Solcelle Camping belysning – Spar på strømregningen og miljøet med solcelle belysning Camping hyggebelysning via små solceller som medfølger. Vi har valgt forskellige Solcelle Belysning fra SolarCamp som er i god kvalitet, deres PRO model er med

Læs mere »
Camp System 800x600

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v.

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v. Nemmere kan det ikke være og med godt resultat! CAMP SYSTEM er kendt for sine kvalitets produkter til campingvogne og autocampere. I år anvender vi CAMP SYSTEM produkter til rengøring, vedligeholdelse og beskyttelse af campingvognen – CAMP SYSTEM har kvalitets produkter. Nemmere kan det ikke være og med

Læs mere »
Isabella Magnum 800x600

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna Isabella Magnum Etna er et kvalitets del fortelt i Isabella´s gode materialer. Er nemt at slå op og ned og kan gøres af en person – Læs artikel. Klik her – Læs artikel YouTube Isabella Magnum Etna 340 Vi har valgt et Isabella Magnum Etna som er et rejsevenlig kvalitets fortelt, er

Læs mere »
Tertek antenne 800x600

TERTEK rundstråle antenne – Internet MIMO / TV / DAB+

Se vores opdateret YouTube Abonnerer på vores YouTube så er du med på de første videoer. TERTEK rundstråle antenne – Internet MIMO / TV / DAB+ Wifi og Internet/TV/DAB+/Radio i Campingvogn – Kun én antenne til mobilt internet/TV/DAB+/Radio signaler. 360 graders antenne og MIMO teknologi. DVB-T2, HEVC, DAB+, 2G/3G/4G/5G/LTE MIMO. TERTEK Internet MIMO/DAB+/TV er samlet i

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Gør Det Selv Camping
Article Name
Gør Det Selv Camping
Description
Gør Det Selv Camping - Reparation af Campingvogn og Campingudstyr
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top