Salg af Campingvogne

Hvordan skal du sælge din campingvogn ?

Der er flere måder du kan sælge din campingvogn på, oplister hermed nogle eksempler:

• Du sælger selv din campingvogn som privat salg
• Du sælger via en forhandler i kommissions salg
• Du sælger via en aktion
• Du sælger den til en forhandler (Ren handel)
• Du lader din campingvogn indgå i bytte ved køb af ny/ anden campingvogn hos en forhandler eller privat


Nogle købere foretrækker at købe hos campingvognforhandler:

De fleste købere af campingvogne er mest trygge ved at købe hos en campingvognsforhandler, dels fordi campingvognsforhandleren sørger for der ikke er restgæld í campingvognen når du køber campingvognen, og dels fordi campingvognsforhandleren giver garanti og gennemgår campingvognen før salg og før levering til køber – Men måske ikke det bedste for sig som køber-  Se mere nedenfor 🙂 .

Til evt. køber Af campingvogn: Du bør være opmærksom på ved køb hos en forhandler langt væk fra din bopæl, vil det medføre du skal transporterer campingvognen til forhandler ved evt. garantireparationer. Derfor er en så kort afstand som muligt til forhandleren mest passende.


Du sælger selv din campingvogn privat:

Mange sælger selv sin campingvogn, og det kan klart anbefales, ligesom der er mange fordele for både for køber og sælger.

Anvender du gratis opslag ved salg får du ikke så meget respons som hvis du vælger et betalingsopslag, dog får du mere respons ved at betale for fremhævet annonce. Vi har testet http://www.dba.dk hvor du betaler for salgsopslag, og her fik vi på 1 dag 129 som havde set annoncen og 9 favoritter (Salg af campingvogn til over kr. 100.000).  Samme opslag hos http://wwwguloggratis.dk fik vi 28 som havde set annoncen og her kan desværre ikke se om nogle har sat den som favorit.

Du bør klart vælge DBA hvis du vil sælge, men anvend både betalings opslag, og ikke betalingsopslag, herved er dine chancher for salg større 🙂 .

Vi betalte for annonce hos DBA og GulogGratis, hos GulogGratis valgte vi fremhævet det koster ikke så meget men giver god respons fik vi konstateret. Det er billigt at annoncerer hos GulogGratis, og fremhævet giver efter vores erfaring meget mere opmærksomhed på din annonce.

Vi har selv haft stor succes med, at sælge hurtigt i prisklasser over kr. 100.000,-. Den første campingvogn blev solgt inden for 1 uge og nr. 2 campingvogn som vi solgte blev solgt inden for 3 uger.

Begge campingvogne blev solgt uden nedslag i salgsprisen, nr. 2 campingvogn blev solgt til lidt mere end den udbudte salgspris 🙂 .

For at sikre køberne får interesse på din campingvogn, bør du sørge for følgende:

  • Gastest
  • Vi har aldrig lavet fugttest ved salg, men har  tilbudt køber at vi gennemgår campingvognen sammen, og evt. med egne fugtmåler kan vi tjekke campingvognen
  • Campingvognen bør være nysynet
  • Lav en god annonce hvor du fremhæver de gode ting samt dit udstyr ved salg af din campingvogn
  • Tag nogle gode billeder
  • Sæt prisen realistisk
  • Ved besigtigelse bør campingvognen være rengjort ind- og udvendigt.

Som sælger af vores campingvogne betalte vi for annoncer hos DBA og GulogGratis, og valgte fremhævet annonce hos GulogGratis, det er vores erfaring annoncen bliver set mere.

Vi har iøvrigt selv købt flere campingvogne privat samt gjort et godt køb, og har vi ikke vurderet en fugtet var vigtigt for os, ide vi selv kunne konstater fugt såfremt campingvognen var med fugt. Man er ikke i tvivl når en campingvogn har fugtskade.

Man lugter hurtigt en dårlig lugt i campingvognen, og hvis du går campingvognen efter i alle hjørner, kanter, i alle skabe, rundt tagvinduer, tjek under campingvognen finder du hurtigt fugtskade såfremt campingvognen har fugtskade.

Ved køb af campingvogn privat gør du ofte et godt køb, idet prisen ofte er billigere end hos en campingvognsforhandlerne, og der medfølger ofte mere ekstra udstyr.

Man bør ikke undlade privat køb tværtimod, du kan nemt og hurtigt tjekke om der er gæld i en campingvogn, det tager få minutter på internettet – Der er således ikke meget mere, at hente hos en campingvognsforhandler.

Ved køb/salg betaler du blot via straksoverførsel fra din netbank, det vil sige sælger kan se pengene er trukket fra sin konto med det samme, og køber kan se pengene er modtaget på sin konto med det samme, det tager få minutter.

Vi har altid anvendt FDM´s slutseddel til brug for campingvogne, og har  udfyldt samt gennemgået slutseddel med køber/sælger, herefter underskrift af begge parter.

Herefter har vi altid aftalt omregistrering sker med det samme når pengene er overført på kontoen til sælger. Det vil sige, at den nye campingvognsejer køre fra sælger adresse med sin nye campingvogn indregistreret i sit eget navn, og med sin egen forsikring. Handlen er afsluttet og alle forhold er med det samme overstået 🙂 .

NB. Smid gerne en kommentar nederst på siden, hvis du har erfaring, gode ideer med salg af campingvogn.

[ws_table id=”18″]
[ws_table id=”17″]

Du kan via nedenstående oplistning se hvor du kan sælge din campingvogn uden at skulle betale for annoncer m.v. – Gratis salg af Campingvogne og Udstyr – Du kan finde links jævnføre nedenstående hjemmesider:

Salg af campingvogne som privat kan ske mange steder, og nogle steder er det gratis, hvorimod du andre steder skal betale for at havde en annonce. Nedenstående links er blot nogle af de steder du kan sælge uden at skulle betale for annoncer m.v.:

Gratis salg af “Campingvogne” via hjemmesider:

• Link:Guloggratis
• Link:123.dk
• Link:papkassen.dk
• Link:megamarked.dk
• Link:dit-marked.dk

Gratis salg af “udstyr og tilbehør” via hjemmesider:

Link:Guloggratis
• Link:123.dk
• Link:papkassen.dk
• Link:megamarked.dk
• Link:dit-marked.dk
• Link:Den blå avis

Ovenstående blot for nævne nogle.

Udover ovenstående findes flere steder via facebook hvor du kan sætte den campingvogn- og campingudstyr gratis til salg.

Har du kendskab til nogle hjemmesider, hvor man kan sætte sin campingvogn eller sit udstyr til salg gratis som ikke fremgår af ovenstående liste, må du gerne sende en mail til os via kontakt.

Det er ikke usandsynligt du bliver kontaktet af en Svensk kunde, idet en svensker som køber campingvogn i Danmark får meget mere udstyr med for de samme penge som i Sverige.Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Salg af Campingvogne
Article Name
Salg af Campingvogne
Description
Salg af Campingvogne
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top