Tv vægbeslag i Kabe campingvogn

Montering af Tv vægbeslag i Kabe campingvogn.


Mange campister har et fjersyn med i campingvognen når de tager på campingferie, og mange campister har sikkert tænkt hvordan kan vi monterer fjernsynet fast i campingvognen.

Da vi købte vores Kabe Briljant ønskede vi vores fjernsyn fastgjort, således vi ikke skulle hente fjernsynet frem og stille det tilbage efter brug – Vi ønskede følgende:

• Fjernsyn monteres fast
• Se fjernsyn i sengen
• Se fjernsyn i siddegruppen
• Fjernsyn var i fastlåst position når vi kørte med campingvognen
• Ikke bore i campingvognen 🙂 – Den blev skudt til hjørne med det samme, for det kan ikke lade sig gøre 🙂

Ja, mange krav/ ønsker. Vi opmålte og skrev målene ned således vi kunne søge på internettet samt besøge en campingvogn forhandler.

Det var ikke let, at finde det rigtige beslag, men det lykkes da vi en dag besøgte en campingvogn forhandleren, og tog sedlen frem vedrørende vores opmåling – Vi lod os snyde af der f.eks stod et beslag var til en Hobby model xx. Da dette beslag opfyldte vores ønsker tænkte vi, det kan ikke være rigtigt vi ikke kan få det til at passe i vores Kabe campingvogn.

Efter vi havde målt utallige gange i butikken, blev vi enige om at købe dette beslag til ca. kr. 1.600 (2016).

Inden fast montering, prøvede vi beslaget uden det var fastgjort, og det passede perfekt 🙂 , det opfyldte alle vores ønsker, og herudover fandt vi ud af man kan tage fjersynet af ved at klikke på en knap, hvis man f.eks ønsker at tage fjernsynet med hjem om vinteren – Men det gør man jo ikke i en Kabe, for den skal jo anvendes til vintercamping.

Her ser du fjernsynet i fastlåst position fra sengen.
Man løfter bare op i denne knap og fastlåsning frigøres
Du kan nu trække fjersynet frem og dreje det rundt således du kan se fjernsyn fra siddegruppen
Fjernsynet drejes rundt for at kunne se fjernsyn i sidde gruppen
Fjernsynet er nu drejet rundt således der kan ses fjernsyn fra siddegruppen.

Vi monterede et stykke træ som forstærkning af væggen hvor beslaget blev monteret se billede:

Her ser du der er blevet forstærket lidt med et stykke fyrtræ som fik bivoks, således passer farven bedre.

Ovenstående billede viser også hvordan det ser ud fra siddegruppen, når fjernsynet er i fastlåst position.

Anvender du træ til forstærkning, og du ønsker træsorten skal passe til campingvognen kan du bejse det ekstra stykke træ som du monterer, eller anvende folie i den træsort din campingvogn har.

Vi placerede fjernsynet således det var midt i udskæringen ved køkkenbordet hvor det drejes rundt, således er der plads til hvis vi en dag skifter til 24-26″ – Det monteret fjernsyn som er vist på ovenstående billeder er et 23″.

Ligeledes er vores placering sket ud fra vi syntes bordet over køleskabet var for højt, man skulle kigge op for at se fjernsyn, med det resultat man får ondt i nakken.

Herudover har vores placering samt valg af tv beslag, medvirket vi kan lade fjersynet blive fast monteret i campingvognen, også ved kørsel med campingvognen.

Beslaget kræver ikke nogen form for ekstra fastgørelse ved kørsel med campingvognen, det fastlåses af sig selv når man trykker det ind i beslaget – Dejligt nemt 🙂 .

Tv beslaget hedder Sky 10N , og koster i 2016 ca. kr. 1.600,- .

Hvordan er dit fjernsyn blevet fastmonteret ?

Har du nogle billeder samt evt. tekst som viser hvordan dit fjernsyn er fastmonteret i din campingvogn, og såfremt du ønsker, at bidrage dine billeder og evt. tekst – Så tøv ikke med at kontakte os, du kan anvende denne konvolut: e-mail

Du kan også skrive dine evt. kommentarer nederst på denne side – Deltag med dit bidrag.Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Tv vægbeslag i Kabe campingvogn
Description
Tv vægbeslag i Kabe campingvogn
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

2 kommentarer til “Tv vægbeslag i Kabe campingvogn”

  1. Maj-Britt Kjerrumgaard

    Nogen speciel grund til at man ikke bare kan bruge et beslag fra HN til 200 kr? Der gør det samme? Kan se alle skriver de bruger deciderede campingvogn beslag. Men de er jo også noget dyrere.

  2. Hej Maj-Britt,

    Der ikke noget problem i, og anvende et tv-beslag fra HN. Vi har i vores tildligere campingvogn anvendt et tv-beslag fra HN. Vores valg af TV-Beslag idag er ud fra, at TV-beslaget lever op til alle vores krav og ønsker (funktioner m.v.), og det Tv-beslag har HN ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top