Energimåler til Camping

Energimåler til f.eks campingvogn eller autocamper er blevet populært blandt campister.
Campister ønsker, at kunne se sit strømforbrug, således man ikke bliver overrasket over hvor meget strøm man har brugt= Kr.& Øre man skal betale.

Om man er campist som flytter sig eller man er fastligger, så er det rart man selv kan følge med i sit strømforbrug – Der findes flere typer energimålere på marked, husk at købe de rigtige kvalitetsprodukter.

Vi har anskaffet os en kvalitets energimåler fra S.L. Energiteknik som bla. sælger flere forskellige typer energimålere.
Vi har bestilt en original CEE-Energimåler som er et Tysk kvalitetsprodukt, og som ikke kræver speciel installation, men blot anvendes med sit almindelige strømkabel.

Energimåler campingvogn
Kvalitets energimåler fra S.L. Energiteknik

Energimåler campingvogn

Du kan nemt aflæse elforbrug på ovennævnte energimåler, som er simpel og fylder/vejer ikke ret meget.

Køb original kvalitets energimåler

Husk ved køb af energimåler, at sikre dig det er en original kvalitets energimåler (Tysk produceret), der findes energimålere som ikke er Tysk kvalitet, og som ligner ovenstående energi måler.

Vær opmærksom på hvilken firmanavn som står på energimåleren, der står f.eks S.L. Energiteknik på vores energimåler som er en original energimåler fremstillet i Tyskland. Energimåler fra S.L. Energiteknik er en original kvalitets energimåler som er Tysk produceret. Der findes energimålere på marked i Danmark som ligner energimåleren fra SL Energi Teknik.

Energimålere fra S.L. Energiteknik anvendes på mange campingpladser samt bådhavne.

Kvalitets energi måler fra Tyskland har bla. en bedre tæller – Det er vigtigt, at tælleren tæller korrekt samt holder uden at gå i stykker. Ved køb af en original energimåler, har du sikret dig kvalitets energimåler af Tysk kvalitet og ikke fra f.eks Fjernøsten – Der er jo ikke noget ved, at have købt en energimåler som f.eks ikke måler korrekt, eller måske går i stykker efter kort tid. Kontakt evt. SL Energi Teknik Sigfred Lorenzen på tlf. 7442 6885  link:  S.L. Energiteknik

Energimåler anvendes til ?

På vores ture fremadrettet samt som sæsonligger vil vi fremadrettet anvende vores energimåler, også selv om vi ikke afregner efter forbrug. Det er rart vi nu kan følge med i hvor meget strøm vi anvender.

• Som Sæson og Fastligger hvor du ikke har mulighed for selv at tjekke strømforbrug.
• Som campist hvor du flytter dig rundt på forskellige campingpladser, og hvor ønsker at følge med i dit strømforbrug.
• Er du koblet på en måler og syntes den måler helt ved siden af, kan du tjekke med din egen energimåler.
• Har strøm på campingvognen i indkørslen/ haven og ønsker og følge med i hvor meget strøm du anvender til din campingvogn eller autocamper.

Sæson og Fastligger facebook gruppe

Sæson og Fastligger

Læs Mere

 Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Energimåler til Camping
Description
Energimåler til Camping
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo
Scroll to Top