Campingvogn Bagagevægt

Bagagevægt Campingvogn


Mange campister ved ikke hvor meget de forskellige ting vejer som der medtages i campingvognen, derfor er nedenstående oversigt vedrørende bagagevægt udarbejdet således du bedre kan vurderer om du overholder campingvognenes vægtgrænse, og på sigt når oversigten er fyldestgørende behøver du ikke anvende badevægt selv – Du kan blot anvende oversigten sammen med pakkelisten.

Du kan f.eks veje dine ting ved at have en badevægt når du pakker campingvognen, og så veje de ting du pakker. Hvis du føre vægten på en pakkeliste kan du fra gang til gang se, hvor meget du pakker i campingvognen.

Har du ikke en pakkeliste kan du naturligvis finde en via dette link Link: Pakkeliste. Da det er forskelligt hvad vi tager med på campingturen, indeholder pakkelisten måske mere end du skal havde med, men så anvender du blot de felter som du skal anvende – Forslag til pakkelisten imødeses gerne f.eks ændringer, tilføjelser m.v.. 🙂

Du kan også pakke din campingvogn med det som du ønsker at havde med på ferien, og herefter køre til et vejested får at få vejet campingvognen færdigpakket, se link med vejesteder: Link: Vejning af campingvogn. Du kan også købe en digital campingvogn vægt og selv veje din campingvogn, prisen er set på nettet til kr. 1.250,-

Digital vægt
Digital vægt

Desværre er oversigten ikke fyldestgørende endnu!

Hvis du har vejet din bagage, og har en oversigt/liste med vægt angivelser som kan supplerer nedenstående, og du gerne vil dele viden – Vil vi være glade for hvis du sender en mail med dine oplysninger som kan bruges på hjemmesiden til brug for andre campister :-).
Send en mail med dine input: Klik Her


Folketinget har pr. 1 marts vedtaget ændringer af reglerne omkring totalvægt samt akseltryk, og samtidig nedsættes tolerancegrænsen for overlæs fra 7% til 3% for “vogntog” med en tilladt totalvægt over 3500 kg.
Læs mere via dette link: Link: Overlæsset Campingvogn


Nedenstående oversigt kan hjælpe dig på vej med hvad de forskellige ting vejer:

[table id=2 /]

Konstaterer du fejl må du gerne indberette fejlen eller nye opbevaringssteder til campingvogne, således andre campister kan gøre brug af oversigten – Send en mail via kuverten her:e-mail


Se relevante links:

Link: Vejning af campingvogn
• Link: Overlæsset Campingvogn
• Link: Kugletryk
• Link: Campingvogn i slinger
• link: Se info. om Tempo 100 godkendelse


NB. Husk at deltage i afstemning, du kan også skrive dine evt. kommentar/ erfaringer nederst på siden.
Klik her – Link til side med afstemninger samlet
Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Campingvogn Bagagevægt
Description
Campingvogn Bagagevægt
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top