Isabella ARC Luftsolsejl 800x600

Isabella ARC Luft Solsejl

Isabella ARC Luft Solsejl

Nemmere kan det ikke være. Flot design i Isabella´s gode materialer

Isabella ARC Luftsolsejl 800x600

YouTube - Isabella ARC Luft Solsejl

Del to efter test

Isabella ARC Luft Solsejl

Nemmere kan det ikke være. Flot design i Isabella´s gode materialer.

ARC Luft Solsejl er let at opstille, vi er nu hurtig klar til at nyde vores ferie – Vi har lagt vægt på design, stabilitet, kvalitet som holder farverne i mange år frem.

Isabella ARC Luft Solsejl består udelukkende af luftkanaler (ingen stænger), og har 3 luft tuber i taget og er super nemt at opsætte.
Pumpes kun ét sted med den medfølgende kvalitets IsaAir Pumpe – Specialudviklet håndpumpe med høj ydeevne og overtryksventil. Kan bla. justeres til hurtig oppumpning samt fin oppumpning til f.eks. finjustering af lufttryk.

Med bredde (cm) 390 og dybde (cm) 260 gør at man kan udnytte Isabella ARC Luft Solsejl godt både ved solskin og regn.

Vi syntes det er super flot design, stabilt samt oser af kvalitet og vejer kun 12,63 kg  netto vægt. Der medfølger ligeledes kvalitets Isabella taske samt tilhørende pløkker og snore.

ARC Luft solsejl er optimal for os som flytter os, og camperer meget hele året, idet det er hurtigt og nemt at opsætte samt nedtage.

Luft solsejlet har 3 lufttuber i taget hvilket bla. gør det står pænt og stabilt uden støj ved vind. Det er en fornøjelse at camperer med ARC Luft Solsejl.

Se vores YouTube  hvordan Isabella ARC opsættes.

Opsætning

Er super nemt at opsætte – Kan opsættes og nedtages af en person. For os som aldrig har prøvet at opsætte ARC tog ikke lang tid, hvilket videoen også viser.

Isabella ARC monteing 1 800x600

Den medfølgende håndpumpe har flere funktioner,  den kan pumpe meget luft som anvendes i starten, og til det sidste luft kan pumpen pumpe lidt mindre luft – Det er således lettere at pumpe det sidste luft op til 9-11 PSI.

Når Isabella ARC Luft Solsejlet er pumpet op til ca. 4-5 PSI, hjælper man solsejlet med at stå op ved at løfte op i de to sidestolper, tjek om lufttuberne er placeret korrekt, ellers er det nemmere at rette dem til inden der pumpes op til max tryk 9-11 PSI. Det kan også lade sig gøre at tilrette efter færdig opsætning, men det er nemmere inden.

Et sted til at pumpe luft samt lukke luften ud 

Der er lynlåse så man kan lyne til og man ikke kan se ventilen 

Isabella ARC LuftFortelt

 

Efter opnånet 9-11 PSI isættes der 3 stk. pløkker i hver side.

Der medfølger almindelige pløkker samt 3 stk. kraftige snor stropper med tilhørende pløkker – En til hver side og en til midten.

Kan monteres i teltskinne eller i markise skinne.

Der er påsyet 3 stk. læder stropper – En i hver side samt en i midten til fastgørelse de 3 stk. kraftige snore som medfølger, ligesom der medfølger 3 kraftige pløkker.

Leveres standard med

  • IsaAir Pumpe – Specialudviklet håndpumpe med høj ydeevne og overtryksventil
  • Telttaske
  • Pløkker
  • Snor stropper

Materialer

  • Air Tubes (3 lufttuber i taget og lufttube i fronten)
  • Tagdug: IsaRoof Light 240 g/m2
  • Base materiale: PVC 380 g/m2
  • Side/telt materiale: Light Isacryl 260 g/m2
  • Farver: Tweed

Mål

– Bredde (cm) 390
– Dybde (cm) 260
– Passer til vogne / biler med en højde på mellem (cm) 242-255
– Top mål total (cm) 384
– Vinge mål (cm) 2 x 27 cm
– Top mål (cm) 330
– NetVægt (kg) 12,63

Vores tæppe

Vi anvender Isabella Carbet North tæppe 4 x 2,5 meter, og har monteret Isa Grip således kan vi pløkke tæppet fast så det ikke flytte sig når det blæser.

Isa Grip som fastholder tæppet med pløk

Se mere om Isabella ARC Luft Solsejl på deres hjemmeside

Isabella ARC stemningsbilleder

Isabella Arc_2 800x600
Isabella ARC Luftsolsejl 800x600

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna er et kvalitets del fortelt i Isabella´s gode materialer.
Er nemt at slå op og ned og kan gøres af en person – Læs artikel.

YouTube Isabella Magnum Etna

Nye indlæg

Bilferie Europa

Bilferie Europa

Bilferie Europa Bilferie Europa – Du bestemmer selv tempoet, ruten og ønskede oplevelser. Læs mere på www.bilferieeuropa.dk Deltag i Facebook gruppe Bilferie Europa (Facebook gruppe). Klik her

Læs mere »
Autocamper info

Autocamper Info

Autocamper Info Camper info- Drømmer du om friheden der følger med en autocamper – Autocamper giver dig ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.  Læs mere på www.camperinfo.dk Klik her

Læs mere »

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Beklædning- og Udstyr – Fritidstøj og Udstyr til Camping og Fritid Tidligere Næste Artikler om Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Her kommer snart nyheder, artikler og test – Følg siden. SummaryArticle NameOutdoor Life – Camping Beklædning og UdstyrDescriptionBeklædning og Udstyr til Outdoor Life – Fritidstøj og

Læs mere »
E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Tilføj din overskrift her

Summary
Isabella ARC Luft Solsejl
Article Name
Isabella ARC Luft Solsejl
Description
Isabella ARC Luft Solsejl - Nemmere kan det ikke være. Flot design i Isabella´s gode materialer.
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top