Isabella ARC Luftsolsejl 800x600

Isabella ARC Luft Solsejl

Isabella ARC Luft Solsejl

Nemmere kan det ikke være. Flot design i Isabella´s gode materialer

Isabella ARC Luftsolsejl 800x600

YouTube - Isabella ARC Luft Solsejl

Del to – Efter test

Isabella ARC Luft Solsejl

Nemmere kan det ikke være. Flot design i Isabella´s gode materialer.

ARC Luft Solsejl er let at opstille, vi er nu hurtig klar til at nyde vores ferie – Vi har lagt vægt på design, stabilitet, kvalitet som holder farverne i mange år frem.

Isabella ARC Luft Solsejl består udelukkende af luftkanaler (ingen stænger), og har 3 luft tuber i taget og er super nemt at opsætte.
Pumpes kun ét sted med den medfølgende kvalitets IsaAir Pumpe – Specialudviklet håndpumpe med høj ydeevne og overtryksventil. Kan bla. justeres til hurtig oppumpning samt fin oppumpning til f.eks. finjustering af lufttryk.

Med bredde (cm) 390 og dybde (cm) 260 gør at man kan udnytte Isabella ARC Luft Solsejl godt både ved solskin og regn.

Vi syntes det er super flot design, stabilt samt oser af kvalitet og vejer kun 12,63 kg  netto vægt. Der medfølger ligeledes kvalitets Isabella taske samt tilhørende pløkker og snore.

ARC Luft solsejl er optimal for os som flytter os, og camperer meget hele året, idet det er hurtigt og nemt at opsætte samt nedtage.

Luft solsejlet har 3 lufttuber i taget hvilket bla. gør det står pænt og stabilt uden støj ved vind. Det er en fornøjelse at camperer med ARC Luft Solsejl.

Se vores YouTube  hvordan Isabella ARC opsættes.

Opsætning

Er super nemt at opsætte – Kan opsættes og nedtages af en person. For os som aldrig har prøvet at opsætte ARC tog ikke lang tid, hvilket videoen også viser.

Isabella ARC monteing 1 800x600

Den medfølgende håndpumpe har flere funktioner,  den kan pumpe meget luft som anvendes i starten, og til det sidste luft kan pumpen pumpe lidt mindre luft – Det er således lettere at pumpe det sidste luft op til 9-11 PSI.

Når Isabella ARC Luft Solsejlet er pumpet op til ca. 4-5 PSI, hjælper man solsejlet med at stå op ved at løfte op i de to sidestolper, tjek om lufttuberne er placeret korrekt, ellers er det nemmere at rette dem til inden der pumpes op til max tryk 9-11 PSI. Det kan også lade sig gøre at tilrette efter færdig opsætning, men det er nemmere inden.

Et sted til at pumpe luft samt lukke luften ud 

Der er lynlåse så man kan lyne til og man ikke kan se ventilen 

Isabella ARC LuftFortelt

 

Efter opnånet 9-11 PSI isættes der 3 stk. pløkker i hver side.

Der medfølger almindelige pløkker samt 3 stk. kraftige snor stropper med tilhørende pløkker – En til hver side og en til midten.

Kan monteres i teltskinne eller i markise skinne.

Der er påsyet 3 stk. læder stropper – En i hver side samt en i midten til fastgørelse de 3 stk. kraftige snore som medfølger, ligesom der medfølger 3 kraftige pløkker.

Leveres standard med

  • IsaAir Pumpe – Specialudviklet håndpumpe med høj ydeevne og overtryksventil
  • Telttaske
  • Pløkker
  • Snor stropper

Materialer

  • Air Tubes (3 lufttuber i taget og lufttube i fronten)
  • Tagdug: IsaRoof Light 240 g/m2
  • Base materiale: PVC 380 g/m2
  • Side/telt materiale: Light Isacryl 260 g/m2
  • Farver: Tweed

Mål

– Bredde (cm) 390
– Dybde (cm) 260
– Passer til vogne / biler med en højde på mellem (cm) 242-255
– Top mål total (cm) 384
– Vinge mål (cm) 2 x 27 cm
– Top mål (cm) 330
– NetVægt (kg) 12,63

Vores tæppe

Vi anvender Isabella Carbet North tæppe 4 x 2,5 meter, og har monteret Isa Grip således kan vi pløkke tæppet fast så det ikke flytte sig når det blæser.

Isa Grip som fastholder tæppet med pløk

Se mere om Isabella ARC Luft Solsejl på deres hjemmeside

Isabella ARC stemningsbilleder

Isabella Arc_2 800x600
Isabella ARC Luftsolsejl 800x600

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna er et kvalitets del fortelt i Isabella´s gode materialer.
Er nemt at slå op og ned og kan gøres af en person – Læs artikel.

YouTube

Nye indlæg

Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »
Victron SmartSolar 800x600

Victron SmartSolar MPPT 75/10

SmartSolar MPPT 75/10 En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt

Læs mere »
WATTSTUNDE solpanel

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp    Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har

Læs mere »
Solara solpanel beslag

Solceller Camping – Serie eller parallel

Lad se på forskellen – Solpaneler: Serie eller parallel Hvad er forskellen mellem ledningsføring af solpaneler i serie eller parallel? Når du kobler flere solpaneler sammen i et system, har du to valg:Serie og parallel. Det afhænger hovedsageligt af din applikation, om du skal tilslutte dine solpaneler i serie eller parallelt. Lad os undersøge forskellene, og hvornår

Læs mere »
Solceller mange Rosenholm Camping

Camping Solceller – Hvor varme bliver solpaneler ?

Optimal effekt ved høj celletemperatur Løsningen til at forbedre MPPT-controllerens ydeevne ved høje celletemperaturer er at øge panelspænding ved at øge antallet af celler i serie. Denne løsning er naturligvis ikke anvendelig til PWM-controllere: øge antallet af celler i serien vil reducere ydeevnen ved lav temperatur.I tilfælde af MPPT-controlleren: udskift 12 V / 100 W-panelet

Læs mere »
Røg og kuliltealarm 800x600

Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm – Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift). Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti. Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge: Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er

Læs mere »
olceller Camping 800x600

Solceller Camping – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt)

Solcelleanlæg på vores Campingvogn – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt) Vi vil her vise vores samlet solcelleanlæg – Læs mere om vores solcelleanlæg via nedenstående links til artikler og YouTube. Man får ikke altid det mest optimale solcelleanlæg som færdigpakkesæt. Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har

Læs mere »

Solcelle Camping belysning

Se vores YouTube vedrørende Solcelle Belysning Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder og videoer. Solcelle Camping belysning – Spar på strømregningen og miljøet med solcelle belysning Camping hyggebelysning via små solceller som medfølger. Vi har valgt forskellige Solcelle Belysning fra SolarCamp som er i god kvalitet, deres PRO model er med

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Isabella ARC Luft Solsejl
Article Name
Isabella ARC Luft Solsejl
Description
Isabella ARC Luft Solsejl - Nemmere kan det ikke være. Flot design i Isabella´s gode materialer.
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top