Campingvogn udlejning

Campingvogn Opbevaringspladser

Opbevaring og vinterplads til campingvogne kan tilbydes både i de fri samt i lukket lade, og priserne og betingelserne er varierende. Nogle tager fast pris uanset størrelsen af campingvogn, og andre tager betaling efter hvor lang din campingvogn er. Nogle tilbyder opbevaring hele året og andre tilbyder alene vinterpladser.

Flere opbevaringssteder tilbyder du kan komme og stille din campingvogn uden forudgående aftale, og så ofte du ønsker. Det er forskelligt om der tilbydes overvågning af din campingvogn.

Hvad er bedst for din campingvogn indendørs eller udendørs opbevaring?:

Umiddelbart er det svært at svarer på, for det kræver man ser det sted hvor din campingvogn skal stå opbevaret – Men nogle af de ting du bør være opmærksom på er:

Indendørs:

At der er rimelig ventilation.
Svampespore fra f.eks oplag af halmballer i samme rum.
Ser bygningen rimelig ud i konstruktionen.
At der ikke sker svejsearbejde eller andet arbejde indendørs i samme rum.
At de ikke sker oplag af større mængder brandfarlige væsker eller gasser i samme rum.

Udendørs:

At evt. andre campingvogne har støttebenene nede samt der er kiler som fastlåser hjulet således den ikke kan bevæge sig (rulle), påløbs bremsen bør ikke være trukket.
At omkring liggende bygninger eller andet ikke har løse genstande som kan forårsage skader på din campingvogn i vinterstormene.
Hvis du placerer din vognside mod nord/vest har du stor vindbelastning på din campingvogn.

Om du vil holde indendørs eller udendørs, bør du havde fokus på til- og fra kørselforholdene – Og naturligvis om der bliver ryddet sne om vinteren, hvis du skal vintercamperer.

Dækker din forsikring hvis der sker skader på din campingvogn?

Hvis din Campingvogn bliver skadet f.eks:

Hvis udlejers bygnings dele rammer din campingvogn.
Der sker indbrud i din campingvogn, og der bliver stjålet nogle ting.
Din campingvogn har fået en skade (buler eller andet), og du kan ikke se hvem skadevolder er.
Hvis det er i en lukket lade hvor der er lidt ventilation, og der måske er svampesporer som kan gøre skade på din campingvogn.

Ovenstående blot for, at nævne nogle eksempler – Og det er ikke udlejeres forsikring som skal dække evt. skader på din campingvogn.

Din egen forsikring skal betale for evt. skader samt evt. indbrud, vær opmærksom på du skal betale selvrisiko hvis du har det i din forsikring.
Er du uheldig at der sker skade på din campingvogn, og der også er sket indbrud, skal du ofte betale 2 gange selvrisiko til forsikringsselskabet (f.eks din CV bliver beskadiget af bygningsdele fra udlejers bygninger).

Hvad skal du vælge indedørs eller udendørs opbevaring af din campingvogn ?

Det er kun dig selv som kan svare på hvad du finder bedst for dog og din campingvogn, ovenstående blot nogle opmærksomheds punkter som måske gør det lettere for dig.

Facebook gruppe vedrørende Campingvogn Opbevaring

Mangler du plads til din campingvogn ?, eller har du spørgsmål til campingvogn opbevaring ?, så deltag i facebook gruppen “Campingvogn Opbevaring”. Tilmeld dig gruppen (klik på billede ) eller dette •Link: Facebook gruppe Campingvogn Opbevaring

 

Se tilbud fra personer og virksomheder som ejer opbevaringspladser, herudover kan du dele erfaringer i gruppen. Gruppen omhandler Opbevaringspladser i Danmark.
Private og Kommercielle er velkommen til, at lave opslag med tilbud om Campingvogn Opbevaring, dog skal pris, sted oplyses.Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Campingvogn Opbevaringspladser
Description
Campingvogn Opbevaringspladser
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top