Isabella Magnum 800x600

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna er et kvalitets del fortelt i Isabella´s gode materialer.
Er nemt at slå op og ned og kan gøres af en person – Læs artikel.

Isabella Magnum Etna 800x6000

YouTube

Isabella Magnum Etna 340

Vi har valgt et Isabella Magnum Etna som er et rejsevenlig kvalitets fortelt, er hurtig at stille op samt et rummeligt rejsetelt på 2,5 meter i dybden og i Isabella´s kvalitets materialer – Fås i to forskellige bredder 340 cm & 400 cm.

Se vores YouTube i artiklen om Isabella Magnum Etna hvor vi viser detaljerne m.v..

Isabella Magnum Etna

Ideel til brug Forår, Sommer og Efterår

Isabella Magnum er egnet til brug forår, sommer og efterår samt med mange muligheder.

Vi har valgt et Magnum 340 cm som kan opsættes og nedtages af en person, ligesom vi har valgt CarbonX stænger.
Har ikke behov for at anvende større telt end vi har brug for, ligesom vi ønsker vores vinduer fri i fronten således vi har frit udsyn når teltet er slået op. Herudover ønsker vi et fortelt i kvalitets materialer samt et telt som er hurtigt at opsætte/ nedtage som kan anvendes i forår, sommer og efterår samt med de mange muligheder Magnum Etna giver.

Materialerne er i Isabella´s velkendte kvalitets materialer med kraftig tag/ sider samt åndbare materialer og kvalitets lynlåse. Magnum er hurtigt at opstille samt et stabilt telt som er velegnet til at anvende forår, sommer og efterår –  Alle de gode ting gør Magnum fortelt til en fornøjelse at anvende.

Teltet fylder ikke ret meget selv om det er telt og stænger, og set i lyset af det er kvalitets materialer som er anvendt.

Teltet består af en side foran og en side i hver gavl i alt 3 sider herudover er resten teltet i et stykke (tag og hjørner).

Der er myggenet i begge gavle ligesom der er udluftning foran som er beskyttet af udhæng.

Vi kan vælge om vi vil havde dør foran som er muligt i begge sider eller i gavlene.

Pæne gardiner medfølger ligesom montering samt fastholdelse af gardiner er Isabella´s gode system hvor gardinholder bliver på teltsider  mens gardinerne kan tages demonteres samt monteres igen på fast monteret gardinholdere.

Mange muligheder

 • Begge gavlene og fronten kan laves til veranda.
 • Man kan havde god udluftning når teltet er lukket idet begge gavle er med myggenet samt udluftning i fronten.
 • Man kan lyne begge gavle og front helt ned eller tage det af som er nemt idet de gode kvalitets lynlåse er en fornøjelse at anvende.
 • Man kan også lave det delvis som solsejl eller som solsejl ved at lyne gavle og front ved eller tage dem af.
 • Ønsker man at udvide teltet kan man købe et Isabella Annex til ekstra sove- eller opbevaringsplads
 • Vil man havde ekstra afskærmning i den ene side kan der købes COSY Corner
 • Magnum fås i bredde 340 cm og 400 cm

Har du eller har haft lufttelt, og ønsker at gå tilbage til fortelt med stænger, er Isabella Magnum Etna et godt valg samt i god kvalitet.

Billeder 

Isabella Magnum Etna

Stænger lagt ud som de skal anvendes

Isabella Magnum Etna

Telt pakket ud inkl. tilhørende tilbehør – Det fylder ikke meget

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna

Vores vinduer er fri i fronter således vi har frit udsyn når vi sidder inde i campingvognen

Isabella Magnum Etna

Vi har valgt dør i den ene gavl – Kan vælge dør i begge gavle og i begge sider i fronten

Isabella Magnum Etna

Rummeligt og hyggeligt kvalitets telt

Isabella Magnum Etna

Pæne gardiner

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna

Myggenet i begge gavle samt i fronten

Isabella Magnum Etna

Udluftning i front beskyttet af udhæng

Isabella Magnum Etna

Man kan sammen pakke teltet med sider, vi demonterer dog siderne før teltet nedtages – Isabella Magnum Etna kan også anvendes som solsejl uden nogen sider eller med en/ to sider 

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna

Indhold standard samt ekstra

Standard pakkerne telt og stænger indeholder komplet telt med understykke, gardiner, pløkker, telttaske, stangpose, pløkkepose samt diverse til montering af gardiner og hjulafdækning.

Isabella Magnum Etna

Vi har følgende ekstra :

 • Ekstra verandastang
  • Hvis vi ønsker veranda flere steder kan vi det
 • Stangtaske
  • Bedre og hurtigere at pakke stængerne ud og sammen igen samt bedre opbevaring
 • Isabella Hercules Trible teltopstrammer, ø 19-26 mm
  • Isabella Hercules Trible, teltopstrammer er til stangdimensioner ø19-26 mm. Du slipper for at anvende mange kræfter idet Hergules kan sørge for udspænding af teltstængerne for korrekt opstramning af stængerne.
   Et fortelt med en korrekt opstramning holder længere og minimere slidtage, ligesom et udspændt telt ser pænt ud.
 • Isabella stormbånd
  • Stormsikring uden man har snore udvendigt – De placeres indvendigt, man ser således ikke stormbånd udvendigt og undgår at snuble over stormbånd

Isabella Hercules Trible teltopstrammer, ø 19-26 mm

Hergules teltopstrammer

Isabella Magnum Etna

Isabella stormbånd

Isabella stormbånd

Isabella Magnum Etna

Mål

 • Bredde 340 cm (fås også i 400 cm)
 • Dybde 250 cm
 • Campingvogn højde 235 – 250 cm
 • Vægt inkl. CarbonX / IXL (kg) 29,91 kg
 • Telt vægt uden CarbonX stænger 18,59 kg

Isabella Magnum Etna

Detaljer

Front- og gavlpaneler er nedfældbare/aftagelige og sammen med to myggenets gavle, får du et væld af udluftningsmuligheder.

 • Aftagelige/nedfældbare dele: Front- og gavlpaneler
 • Ekstra lang tagvinge og udhængsvinge.
 • Myggenet i begge gavle
 • Ventilation i fronten
 • Store frontvinduer

Link til Isabella hjemmeside Isabella Magnum Etna

Læs Mere

 

YouTube om Isabella Magnum Etna

Billeder fra vores sommerferie hvor vi anvendte Isabella Magnum Etna 340

Isabella Magnum Etna er et super godt stabilt kvalitets rejsetelt som kan opsættes og nedtages af en person. Vi har i vores sommerferie 2023 anvendt Isabella Magnum Etna 340, og har haft vores hund med på ferie – Sikken mange muligheder det giver med Isabella Magnum, når man har hund med på ferie, men også for os andre 🙂 .

Nogle gange havde vi veranda, og når solen stod lige ind på teltet kunne vi rulle op f.eks. foran med gardinerne rullet til samt havde rullet ned i siderne således havde vi skygge og stadig havde det behagelig.  

Vi har kunne anvende det meget både i fuld sol og i regn/ blæst m.v., det er et meget stabilt telt hvor man ikke behøver at bekymre sig når det regner og blæser.

Størrelsen på et Magnum Etna 340 er ideel til to personer og en hund med rigeligt plads, man kan uden problemer være 4 personer. Det fylder ikke meget på pladsen, og fylder ikke meget pakket sammen – Det er et all in one kvalitets rejse telt for os. 

Isabella Magnum
Isabella Magnum
Isabella Magnum
Isabella Magnum

Isabella ARC Luft Solsejl

Nemmere kan det ikke være. Flot design i Isabella´s gode materialer

YouTube - Isabella ARC Luft Solsejl

Del to - Efter test

Nyeste indlæg

Bilferie Europa

Bilferie Europa

Bilferie Europa Bilferie Europa – Du bestemmer selv tempoet, ruten og ønskede oplevelser. Læs mere på www.bilferieeuropa.dk Deltag i Facebook gruppe Bilferie Europa (Facebook gruppe). Klik her Campingferie Campingferie Camping Østrig Læs mere → Blog Køre langt med Campingvogn – Gode råd Læs mere → Campingferie Camping Italien Læs mere → Campingferie Camping Polen Læs

Læs mere »
Autocamper info

Autocamper Info

Autocamper Info Camper info- Drømmer du om friheden der følger med en autocamper – Autocamper giver dig ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.  Læs mere på www.camperinfo.dk Klik her Camping ferie Campingferie Camping Østrig Læsere → Campingferie Camping Italien Læsere → Campingferie Camping Polen Læsere → Campingferie Camping Tyskland Læsere → Campingferie Camping

Læs mere »

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Beklædning- og Udstyr – Fritidstøj og Udstyr til Camping og Fritid Tidligere Næste Artikler om Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Her kommer snart nyheder, artikler og test – Følg siden. Campingferie Camping Østrig Læs meree → Campingferie Camping Italien Læs meree → Campingferie Camping Polen Læs

Læs mere »
E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Isabella Magnum Etna 340
Article Name
Isabella Magnum Etna 340
Description
Isabella Magnum Etna som er et rejsevenlig kvalitets fortelt, er hurtig at stille op samt et rummeligt rejsetelt på 2,5 meter i dybden og i Isabella´s kvalitets materialer.
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top