Dometic 7851L Køleskab – Optimering gasdrift

Ved skift til anden model Kabe Campingvogn, har vi konstateret at vores køleskab køler fint på 230 volt, men på gas køler det ikke helt så godt.

Når det kan køle godt på 230 volt, er det rimelig let og udelukke diverse forhold. Det handler om gasdysen samt gasbrænderen som bør skiftes – Iøvrigt oplyser Dometic, at gasdysen og gasbrænder er sliddele.

Såfremt det ikke fungerer optimalt, vil der ikke være samme effekt til køleskab og fryser.

Før skift af komplet køleskab gasbrænder samt gasdyse, kunne vi ikke høre nogen lyd fra gasbrænder, ligesom flammen virkede lidt flad (ikke så meget power) 🙂 .

Vi fik skiftet til ny gasdyse samt komplet køleskabs gasbrænder, herefter kunne vi høre lidt hvæse lyd fra gasbrænderen, ligesom det virker som om der kommet meget mere power i flammen. Herudover har vi forbedret sikkerheden, idet gasdyse og gasbrænder nu brænder perfekt, og evt. risiko for f.eks ukontrolleret flamme er minimeret.

Ukontrollerende flamme grundet defekt dyse/ manglende rensning
Ukontrollerende flamme grundet defekt dyse/ manglende rensning
Se youtube film af ukontrolleret flamme.

Se mere via dette link: Har du styr på dit gaskøleskab i campingvognen

Komplet gasbrænder til køleskab
Komplet gasbrænder til køleskab
Gasdyse til køleskab
Gasdyse til køleskab

Virker det efter montering af ny gasdyse samt gasbrænder ?

Vi startede vores køleskab samt fryser Dometic 7851L efter montering af gasdyse og gasbrænder, der var ca. 20 grader i køleskab / fryser ved start. Blot 6 timer efter var der -14 i fryseren og 3 grader i køleskab, det ser ud vi har opnået meget bedre effekt ved gasdrift til vores køleskab og fryser 🙂 .

NB. Man skal først forvente den fulde køle/fryse effekt efter ca. 12 timer, så ovenstående resultater efter blot 6 timer super flot.

Dometic køleskabDeltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Dometic 7851L Køleskab - Optimering gasdrift
Article Name
Dometic 7851L Køleskab - Optimering gasdrift
Description
Dometic 7851L Køleskab - Optimering gasdrift
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top