Reservedele Caravan Mover


Truma XT

Hvis du selv ønsker at reparerer din Mover efter garanti perioden, eller ved fejl/ mangler som ikke er omfattet af garantien, er det vigtigt du selv kan købe reservedele til din Mover.

Nedenstående skema viser bla. nogle eksempler på, hvor du kan købe reservedele til din mover via internettet.


[ws_table id=”64″]

Har du ikke fundet det du søgte i Danmark ?:

Finder ikke hvad du mangler kan du med fordel besøge CaravanMoverShop via dette link: www.CaravanMoverShop.eu . CaravanMoverShop er en af de største Campingvogn Mover virksomheder i Europa, de mange afdelinger i Holland og sælger alle mærker movere.

CaravanMoverShop sælger næsten alle reservedele som man har brug for til en mover, er et besøg værd at gå på opdagelse på deres hjemmeside.

Læs Mere

 


www.caravaninfo.dk påtager sig ikke ansvar for eventuelle fejl i de oplyste data. Konstaterer du oplysninger som modsiger data fra ovenstående tabel, bedes du kontakte www.caranvaninfo.dk.

 


Sælger oplysninger til dig vedr. fortrydelsesret:

Når du handler på nettet, har du normalt ret til at fortryde købet. Fortrydelsesfristen afhænger af, hvilket land du handler i, men du har som minimum 14 dage i DK til at fortryde i. Når du handler på en udenlandsk hjemmeside, er det ofte sælgers lands lov, der gælder – Derfor tjek fortrydelses fristen for den pågældende land, her er et uddrag (Bemærk forskellen mellem dage/ arbejdsdage):
• Storbritannien 7 arbejdsdage
• Tyskland 14 dage
• Finland 14 dage
• Holland 7 arbejdsdage
• Polen 10 dage
• Sverige 14 dage

Hvis sælger ikke oplyser dig om fortrydelsesret, så bør du finde en anden hjemmeside at handle på – Se mere om Mover Garanti og garantiregler generelt: Klik her.

Læs Mere

 Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Reservedele Caravan Mover
Article Name
Reservedele Caravan Mover
Description
Reservedele Caravan Mover
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top