Udskifte magnetventil 800x600

Magnetventil i campingvogn

Artikel vedrørende tømme magnetventil, rense filter i magnetventil samt udskifte magnetventil:

Tømme magnetventil

Når du tømmer vandet af campingvognen, bør du huske også at tømme vandet af magnetventilen i campingvognen inden vinteren. Har du oplevet din magnetventil er gået i stykker efter vinteren hi, skyldtes det ofte vandet i magnetventilen ikke er blevet tømt ud, og der kan være sket frostskade.

Vintersikre magnetventil

For at tømme magnetventilen skal du trykke på knappen til pumpen til toilettet, men først efter du har tømt vandet af i campingvognen (Husk der skal være strøm til magnetventilen). Når du trykker på knappen til pumpen til toilettet åbner magnetventilen, og den smule vand som er i magnetventilen bliver tømt 🙂 .

Rense filter i magnetventil

En magnetventil kræver vedligeholdelse, idet en magnetventil har et filter som kan blive tilstoppet af kalk og snavs. Er filteret tilstoppet er der risiko for vandet ikke kan pumpes korrekt ud.
Magnetventil campingvogn
Her ser du filteret på en gammel model magnetventil.
Magnetventil til campingvogn
Ny magnetventil samt ny vacuum udligning.
magnetventil
Ny magnetventil, hvor du kan tage filter ud og rengøre filter. Billede viser filter er taget ud, og ligger ved siden af magnetventil.
magnetventil
Magnetventil hvor filter er placeret i magnetventil.
Magnetventil toilet i Campingvogn
Billede viser vacuum ventil den runde samt magnetventil – Den runde sorte er pakningen til magnetventilen (Husk og monterer den igen
Magnetventil i toilet i Campingvogn
Vacuum ventil.

Youtube film vedr. magnetventil

Se denne youtube film vedrørende magnetventil (NB. Dog er det ikke ens på alle campingvogne og filmen kan ikke anvendes til alle campingvogne – Se mere nederst på denne side billeder m.v. !):

En magnetventil kræver vedligeholdelse

En magnetventil kræver vedligeholdelse, idet en magnetventil har et filter som kan blive tilstoppet af kalk og snavs. Placering af en magnetventil er ikke ens på alle campingvogne, og i vores Kabe er den placeret i selve toilet hulrummet (inder- og yderskål), hvilket er besværligt at komme til, og kræver demontering af det øverste stykke toilet – Se mere via billeder: Vi tog det hele uden for campingvognen og tjekkede, at alt fungerede som det skulle samt var tæt inden montering igen 🙂 . Magnetventil toilet i Campingvogn Magnetventil toilet i Campingvogn

Udskifte magnetventil samt vacuum udligner

Udskifte magnetventil samt vacuum udligner – se mere via link: •Link: Vedligeholdelse samt frostsikre magnetventil
Læs Mere

Forårsklargøring af Campingvogn og Mover:

• Se mere om forårsklargøring via dette link: Forårsklargøring af Campingvogn & Mover
Læs Mere

Se relevente links:

•Link: Lakforsegling campingvogn •Link: 12 volt Kompressor køleskab •Link: Lithium batteri 4,2 kg til campingvogn og mover


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping – Facebook GruppeLæs MereSummary
Magnetventil i campingvogn
Article Name
Magnetventil i campingvogn
Description
Magnetventil i campingvogn
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top