TP-Link 4G+ Router

Camping Router 4G+ LTE, mobilt bredbånd, Wi-Fi hotspot

Camping Internet med TP-Link Router 4G+ LTE, mobilt bredbånd, Wi-Fi hotspot 

Vi ønsker hurtigere og bedre internetforbindelse uden lag når vi er på camping ferie. Vi har derfor anskaffet os en TP-Link Archer MR600 4G+ LTE, mobilt bredbånd, Wi-Fi hotspot router i vores campingvogn. Læs mere i nedenstående artikel.


TP-Link Archer MR600 4G+ LTE, mobilt bredbånd, Wi-Fi hotspot

4G+ Cat6 Up to 300 Mbps Router til SIM kort med 2 antenner i sort farve og AC 1200 Dual Band Gigabit Wi-Fi router.

Behovet for at havde god internet forbindelse når man er på ferie stigende.  Med en god 4G router i din Campingvogn, Autocamper eller Fritidshus kan du opnå opnå god internet forbindelse. Det fungerer som der hjemme dine enheder bliver automatisk tilsluttet routeren og alle i familien kan på ferien benytte lynhurtige 4G+ LTE netværk med det indbyggede modem til browsing og streaming.

Du kan havde 64 trådløse enheder samtidig, så som tablets, mobiler, computere og mere.

TP-Link MR600 MIMO routeren er bla. velegnet til hvis man som Campist eller i sit Fritidshus har monteret 4G MIMO udvendig antenne, idet routeren er med MU-MIMO Technology.

Ved brug af 4G MIMO udvendig antenne demonterer man de to små antenner på routeren, og tilslutter de to kabler fra 4G MIMO udvendigt antenne, herved opnår man det bedste resultat til browsing og streaming – Download filer på ingen tid uden lag. Bare indsæt dit SIM-kort og betjen alt med den let anvendelige mobilapp (TP-Link Tether).

TP-Link 4G+ Router

TP Link MR600

Pakken indeholder:

 • 1 stk. Router
 • 2 stk. antenner som ligger løs i æsken og monteres blot ved at spænde med fingerne
 • Adapter til simkort
 • Strømforsyning 230 volt
 •  RJ45 Ethernet Kabel
 • Quick Installations Guide

TP-Link MR 600 Router

Tilslutninger og funktioner

Tilslutninger m.v. er vist med tydelig skrift bag på routeren.

 • De to yderste metal forskruninger er til de to antenner eller tilslutning af kablerne fra en MIMO antenne som monteres i stedet for de to små antenner.
 • Du kan slutte 4x LAN/1x WAN som er vist med tydelig skrift bag på routeren.
 • 230 volt adapter tilsluttes (Power)
 • ON/OFF knap (sort rund knap)
 • WPS/RESET knap
 • Wifi ON/OF
 • SIM Card Slot

TP-Link MR600 Router

Nedenstående billede er det samme blot med montering af de to antenner som medfølger.

TP-Link MR600 Router

 

Hurtigere 4G+

Med understøttelse af 4G+ Cat6 som bruger Carrier Aggregation-teknologi for at øge datahastighederne med op til 300 Mbps. Nyd film uden buffering, download filer hurtigt og spil uden lag.

Stabil forbindelse for op til 64 enheder

Enkel deling af 3G/4G-forbindelse for op til 64 trådløse enheder samtidig, så som tablets, mobiler, computere og mere. 4 LAN-porte giver dig internet til de tilsluttede enheder.

TP-Link MR600 Router

Wi-Fi hvor det er nødvendigt

Med 2 avancerede LTE-antenner har du en stabil trådløs forbindelse,  og brug stabilt og hurtigt trådløst Wi-Fi – uanset om du er hjemme, i Campingvognen, Autocamperen eller i sommerhuset m.v..

Med gigabit ethernet-porte får du en stabil forbindelse til enheder så som dit smart-TV, spillekonsoller, NAS eller gaming-computere.

Archer MR600 routeren har Dual Band, så du kan sagtens have flere enheder på internettet samtidigt uden problemer. 4G LTE-router skaber et simultant Dual Band Wi-Fi-netværk, der kan levere data med hastigheder på op til 1167 Mbps.

De to forskellige trådløse netværk, der bruger 2,4 GHz og 5 GHz båndene, giver optimeret ydeevne og minimerer signalinterferens.

Nemt at komme i gang

Takket være en intuitiv grænseflade kan Archer MR600 opsættes på blot nogle få minutter. Med Tether-appen kan du administrere netværksindstillingerne med en Android eller iOS-enhed.

TP-Link MR600 Router


Konklusion

TP-Link Archer MR600 4G+ router fylder ikke ret meget.

De to antenner kan monteres eller ved udvendig ekstern MIMO antenne kan de to kabler fra MIMO antenne tilsluttes, hvilket giver det bedste resultat – Vi har valgt denne løsning.

Tilslutning er nem og med TP-Link appen kan man administrere netværksindstillingerne med en Android eller iOS-enhed.

Der er forberedt bag på routeren til væg montering, vi har valgt vægmontering hvilket giver os mulighed for i campingvognen at kunne betjene bagsidens funktioner og tilslutninger nemt 🙂 .

Routerens størrelse samt den enkel deling af 3G/4G-forbindelse for op til 64 trådløse enheder samtidig, så som tablets, mobiler, computere og mere, gør TP-Link Archer MR600 4G+ router til en yderst egnet router til dig som er på farten.

Vi anvender ovenstående router sammen med en udvendig fastmonteret MIMO antenne på vores campingvogn, og vi har i vores test af ovenstående router opnået hurtig og god internetforbindelse uden lag.

De to kabler fra en udvendige MIMO antenne monteres hvor de to små antenner som medfølger monteres, herefter trækker routeren signaler fra den udvendige antenne.

Vi har placeret routeren i vores campingvogn klædeskab, og monteret den på vægfladen således kan vi let betjene ONN/OFF knapper m.v. bag på routeren.

Når man isætter Sim kort hører man et klart og tydeligt klik, således er man ikke i tvivl om det sidder korrekt.

Som du kan se på billede har vi monteret de to kabler fra vores tag MIMO udvendig antenne, i stedet for routerens to antenner – Denne løsningsmodel giver bedste resultat. 

TP-Link Router


Se artikel om Wifi og Internet/TV/DAB+/Radio Antenne – Kun en antenne til Campingvogn/autocamper

 

Læs Mere

 

Nye indlæg

Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »
Victron SmartSolar 800x600

Victron SmartSolar MPPT 75/10

SmartSolar MPPT 75/10 En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt

Læs mere »
WATTSTUNDE solpanel

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp    Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har

Læs mere »
Solara solpanel beslag

Solceller Camping – Serie eller parallel

Lad se på forskellen – Solpaneler: Serie eller parallel Hvad er forskellen mellem ledningsføring af solpaneler i serie eller parallel? Når du kobler flere solpaneler sammen i et system, har du to valg:Serie og parallel. Det afhænger hovedsageligt af din applikation, om du skal tilslutte dine solpaneler i serie eller parallelt. Lad os undersøge forskellene, og hvornår

Læs mere »
Solceller mange Rosenholm Camping

Camping Solceller – Hvor varme bliver solpaneler ?

Optimal effekt ved høj celletemperatur Løsningen til at forbedre MPPT-controllerens ydeevne ved høje celletemperaturer er at øge panelspænding ved at øge antallet af celler i serie. Denne løsning er naturligvis ikke anvendelig til PWM-controllere: øge antallet af celler i serien vil reducere ydeevnen ved lav temperatur.I tilfælde af MPPT-controlleren: udskift 12 V / 100 W-panelet

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Camping Internet med TP-Link Router 4G+ LTE, mobilt bredbånd, Wi-Fi hotspot 
Article Name
Camping Internet med TP-Link Router 4G+ LTE, mobilt bredbånd, Wi-Fi hotspot 
Description
Camping Internet med TP-Link Router 4G+ LTE, mobilt bredbånd, Wi-Fi hotspot 
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top