Camping gasgrill Outdoor Minichef 420 G

Outdoorchef P-420 G Minichef

YouTube - Outdoorchef P-420 G Minichef

Tiden er nu kommet til vi skulle skifte vores gasgrill som vi har kørt rundt med som kørende campist.

Vi har tjekket marked grundigt for hvilken typer gasgrill der findes. Vores krav er bla. gasgrillen ikke må være for stor, den skal være af god kvalitet, rengørings venlig, og skal kunne bruges som et udekøkken.

Vi har valgt en Outdoorchef P-420 G Minichef gasgrill som er en “kvalitets gasgrill til den kvalitetsbevidste campist”, herudover har vi valgt kvalitetsudstyr fra Outdoorchef – Se mere om vores nye gasgrill (udekøkken) i artiklen.


Først kigger vi lidt på hvordan vores MiniChef P-420 G fra Outdoorchef gasgrill ser ud:

Minichef P-420 G er en kvalitets gas-kuglegrill, hvor grillristens diameter er 39,5 cm. Denne gasgrill er en effektfuld grill som yder ca. 4,3 kW ved et gasforbrug på 315 gr. i timen, også har den piezzo-tænding. Varmen kan indstilles trinløst, ligesom du kan se temperaturen i låget.

Iøvrigt er låget fast monteret, så du kan let åbne og lukke grill låget uden at skulle frasætte grill låget.

Her ser Outdoor P-420 G Minichef hvor begge sideborde er monteret.

Ovennævnte gasgrill kan du anvende til grillning, bagning, stegning samt kogning, du har således et køkken ude i det fri til rådighed.

Her ser du samme grill hvor de to sideborde er er placeret på selve grillen når den skal transporteres 🙂

Minichef P-420 G er udstyret med Easy-Flip system (smart).

De to tragte kan sættes oven på hinanden (Easy-Flip system). Der er placeret en fedtopsamler i midten i bunden af grillen, og de to tragte sørger fedt m.v. løber ned i fedtopsamleren.

Her ser grillen uden de to tragte, du kan se den runde brænder, piezo tænder samt det runde hul som er skålen til fedt/ snavsopsamling.

Gasbrænderen er rund, og er placeret i bunden. Gasbrænderen er beskyttet mod fedt og andet via tragt systemet som sørger for fedt og andet løber direkte igennem et hul i bunden af grillen, og ned i en opsamler som du kan tage ud og rengøre, og herefter sætte den på plads igen 🙂 .

Minichef P-420 G er en rengørings venlig gasgrill 🙂 , hvilket var et af vores krav. Der findes gasgrill på marked som ikke har fedt opsamler i bunden samt tragtsystem, og derfor ikke er lige så rengørings venlig.

Den lille tragt placeres først, og den beskytter gasbrænderen mod fedt og snavs.

Idet brænderen er beskyttet mod fedt og andet giver det beskyttelse mod sundhedsskadelige stikflammer og ubehagelig røg.

Her ser du tragt nr. to monteret.

Den store tragt kan så anbringes på to forskellige måder. Anbringes i direkte forlængelse af den lille tragt – altså så begge tragte udgør én stor tragt – vil der blive grillet med indirekte varme.

Her ser du tragt nr. to som er vendt om, således du nu får direkte varme.


Indirekte varme kan du anvende til bla. bagning af boller eller pizza.
Direkte varme kan du anvende til grilning af stege, bøffer m.v., herudover kan du rundt langs yderkanten lægge brød eller andet som ikke skal have så meget varme mens bøfferne eller stegen skal grilles. Herudover kan du løfte risten af, og placerer kartofler rund kanten under risten til bagekartofler.

Med EASY FLIP tragten kan du på få sekunder ændre varmetilførslen fra direkte til indirekte. Samtidig fungerer den som intelligent beskyttelsesværn mod skadelige fedtbrande og uønsket røgudvikling.

Det er nemt at skifte fra direkte til indirekte grillning, stegning og bagning ved ganske enkelt at vende EASY FLIP tragten.

Her ser du grillen med risten monteret til sidst.

Fedt/ snavs opsamler skålen er placeret i midten bunden af grillen:

Fedt/ snavs opsamler skål som let kan tages ud, og og sættes på plads igen.

Gider du ikke for meget rengøring kan du bruge noget stanniol, og lægge ned i skålen 🙂 :

Her ser du samme skål blot med stanniol som lige kan tage ud og minimer rengøringen 🙂 .
Varmen indstilles på den store drejeknap.
Du tænder gasgrillen ved, at dreje den store knap og trykke på den røde knap.
I låget er fastmonteret i temperaturmåler som går op til 350 grader.
Her ser du Minichef P-420 G placeret i gaskassen under transport – Dejligt den rummer meget til grillning, men også samtidig kan være i gaskassen 🙂

Ud over ovenstående vores nye P-420 G Outdoor Minichef gasgrill, har vi bestilt følgende udstyr hos Outdoorchef:

Ud over det viste på billede har vi bestilt et gourmet sæt samt en grill børste.

Efter udpakningen må vi konstaterer det er virkelig kvalitet, se mere her:

Grill tang i rustfrit stål med gummi håndtag, og den kan åbnes og lukkes med en hånd “virkelig smart”.

Burgerpresse
Burgerpresse
Grillhandske med silikone coat – Virkelig lækker handske.
Lækkert overtræk med logonavn.

Vores “Gourmet Set” forventer vi os meget af, nu kan vi bage boller, lave pizza, fiskeretter, wokretter, gryderetter, stege bacon og æg, blot for at nævne nogle af de muligheder vi har.

Gourmet Set som består af to dele.


Gourmet Set monteres nemt på grillen og bliver fastholdt via smart fastmonteret beslag (se billede)

Gourmet Set fastholdes ved blot klik på og af.
Her ser du Gourmet Set monteret på grillen. Klar til Pizza, boller eller fisk.
Her ser du Gourmet Set, hvor du kan anvende den til gryderetter, wokretter, stege bacon og æg m.v.. blot for at nævne nogle 🙂

Du kan lade dit Gourmet Set blive på grillen, og lukke låget hvis du skal anvende det igen senere.

Udstyrs listen er stor hos Outdoorchef, og ovennævnte udstyr er det vi pt. skal anvende til vores nye grill.

Camping Mad – Se mere nederst på denne side.


Detaljer:

•Arbejdshøjde: 30 cm.
•Mål: H43 x B78 x D53 cm.
•Vægt: 12 kg.
•Effekt: 4,30 kW.
•Gasforbrug: 315 g/t.


Konklusion:

Outdoorchef Minichef P-420 G er en smart, praktisk og let at anvende – En grill de kræsne campister får svært ved at undvære.

Også er den utrolig rengøringsvenlig i forhold til andre gasgrill på marked, opsamlings skålen opsamler fedt og snavs.

Vi har fået oplyst denne gasgrill kan rumme 3 hele kyllinger, det kommer vi ikke til at skal lave på en gang, men rart “Just In Case” 🙂 .

Gasgrillen samt udstyr oser af kvalitet, og designet “kugleformen” sikrer en perfekt varmefordelinger, herudover har den integreret hængslet låg samt termometer.

Det er også smart, at gasgrillen har 2 stk. aftagelige sidehylder.

Grillen er udstyret med EASY FLIP tragten, og du kan på få sekunder ændre varmetilførslen fra direkte til indirekte. Samtidig fungerer den som intelligent beskyttelsesværn mod skadelige fedtbrande og uønsket røgudvikling.

Det er nemt at skifte fra direkte til indirekte grillning, stegning og bagning ved ganske enkelt at vende EASY FLIP tragten.

Opvarmningen sker effektivt, og gasgrillen bliver på få minutter over 200 grader varm.

Med piezzotænding er optænding af gasgrillen let.

•Link: Se mere om Outdoorchef P-420 G Minichef via dette link Outdoorchef


Minichef P-420 G kombinerer kuglegrillens fordele (indirekte/direkte varme – bl.a. ovnfunktion til en steg og bagning) med gasgrillens hurtighed og præcise varmestyring.
Kilde Outdoorchef


Vi har nu prøvet vores grill, og deler derfor lidt erfaring:

Lækker grill som oser af kvalitet, når vi griller kød får vi både den flotte overflade, og kødet bliver gennemvarmet hurtigt, herudover er kødet meget mere saftig og lækkert end når vi anvendte vores gamle weber gasgrill.

Flute f.eks de billigste smager som nybagt brød 🙂 .

Det har overrasket os flere gange hvor hurtigt denne grill kommer op på 200-300 grader, det er få minutter fra opstart. Kødet bliver gennemvarmet inden i uden det bliver brandt på overfladen.

Aftens mad: Vi skulle for første gang afprøve vores gourmet sæt, og det blev til en fiskeret med laks, pasta og grønsager, wow det smagte godt 🙂 . Vores nye OutdoorCheff P-420 viste sig igen fra den gode side, hvor er den lækker og anvende, varmluft funktionen gør maden bliver hurtig samt perfekt tilberedt – Se billeder:

Den er nem at rengøre i forhold til mange grill på marked.

Ovennævnte grill som kan være i gaskassen lever fuldt ud op til vores forventninger.


Camping Mad

Campister elsker god mad især når man er på campingferie og tæt på naturen, om det er restaurant mad eller man har været på marked/ indkøb, og finde specialiteter til et frokostbord eller til grillen – MUMS!

Deltag i facebook gruppen Camping Mad – Klik på billede eller dette link: Camping Mad

 

Nye indlæg

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Outdoorchef P-420 G Minichef
Article Name
Outdoorchef P-420 G Minichef
Description
Outdoorchef P-420 G Minichef
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top