Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm - Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift).

Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti.

Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge:

Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er sikker på den virker såfremt hvis det bliver nødvendigt – Vi har valgt røg- og kulilte alarm fra Honeywell som er top kvalitet med nyeste teknik hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitets og sikkerhed – Honeywell Røgalarm og Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift).

  • R200 kulilte (CO) alarm
  • R200 Røgalarm

Selve røgcellen er beskyttet imod indtrængen af insekter som ofte er årsagen fejlalarmer. Nogle røgalarmer kan indimellem gå igang uprovokeret, og det kan netop skyldes insekter.

Vores krav inden valg af røgalarm var, at den skulle være i topkvalitet, således vi er sikre på den virker når den skal. Vores krav var ligeledes, at vi ikke ønsker den tilsluttet til 12 volt eller 230 volt – Vi ønsker en røgalarm som er på batteridrift, med lang batterilevetid og garanti – Det har vi opnået med Honeywell Røgalarm og Kuliltealarm 10 Års Levetid/garanti (Ingen batteriskift).

Se vores YouTube nederst i artikel.

Vi har før købt røgalarmer i den billige ende, men kvaliteten er også derefter.
Hvis funktionen svigter, mister man tilliden til den tryghed man ønsker, derfor går vi efter det bedste på marked, så vi er sikker på røgalarmen virker som den skal. Vi har således den tryghed, som vi ønsker ved at have en Røgalarm installeret i vores campingvogn og bolig.

R200C-N1_1_800x800
R200 kulilte (CO) alarm
R200 Røgalarm

Kulilte er farligt:

CO (kulilte) er en usynlig og lugtfri gasart.

CO (kulilte) udvikles naturligt i forbindelse med forbrændingsprocesser, og risikoen opstår når f.eks gasfyr samt gaskøleskabe ikke brænder ordentligt.

Problemet med kulilte opstår, hvis forbrændingen ikke sker ordentligt, og det kombineres med et utæt, eller til stoppet aftræk, hvorved røggassen og dermed CO’en evt. har mulighed for, at blive udledt i rummet, hvor du opholder dig.

Følgende symptomer kan stamme fra kulilteforgiftning:

• 35 ppm: Dette er den maksimalt tilladte koncentration af CO, som en rask voksen må være udsat for i en sammenhængende periode på 8 timer.
• 200 ppm: Let hovedpine, træthed, svimmelhed, kvalme efter 2-3 timer
• 400 ppm: Frontal hovedpine i løbet af 1-2 timer, livstruende efter 3 timer
• 800 ppm: Svimmelhed, kvalme og krampetrækninger i løbet af 45 minutter. Bevidstløshed indenfor 2 timer. Død indenfor af 3 timer.
• 1600 ppm: Hovedpine, svimmelhed og kvalme i løbet af 20 minutter. Død indenfor 1 time.
• 12800 ppm: Død indenfor 1-3 min.

Røg og kuliltealarm 800x600
Kulilte alarm
Røgalarm

Smarte samt gode detaljer

Blink fra røg- kuliltealarmer er irriterende om aften og natten – Det har Honeywell  tænkt på idet kontrol blink fra deres alarmer automatisk dæmpes når det bliver mørkt i rummet hvor alarmen er placeret, super smart 🙂 .  

Batteriet aktiveres først når røg- kuliltealarm monteres i fastgørelses beslaget, super smart 🙂 .

10 Års Levetid/garanti (Ingen batteriskift) 🙂 . 

Pænt design og slimline 🙂 .

Bliver ofte spurgt om hvor ovennævnte Røg- og Kuliltealarm kan købes – Se mere via link eller linkknap: Link: Røg- og Kulilte alarm

YouTube om Honeywell Røgalarm og Kuliltealarm

Røg og kuliltealarm 800x600

Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm – Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift). Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti. Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge: Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er

Læs mere »

Solceller Camping – Hvad bør du være opmærksom inden køb

Solceller Camping – Hvad bør du være opmærksom inden køb Solcellepaneler med Bypass Dioder Ved serieforbundet solcelleanlæg bør man sikre sig solcellepanelerne er med Bypass Dioder. ByPass Dioder skal sørge for at hvis der skygges på et solcellepanel i din serie forbunden række af solcellepaneler, så er det kun serie forbundene solceller der rammes af

Læs mere »
olceller Camping 800x600

Solceller Camping – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt)

Solcelleanlæg på vores Campingvogn – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt) Vi vil her vise vores samlet solcelleanlæg – Læs mere om vores solcelleanlæg via nedenstående links til artikler og YouTube. Man får ikke altid det mest optimale solcelleanlæg som færdigpakkesæt. Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har

Læs mere »

Solcelle Camping belysning

Se vores YouTube vedrørende Solcelle Belysning Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder og videoer. Solcelle Camping belysning – Spar på strømregningen og miljøet med solcelle belysning Camping hyggebelysning via små solceller som medfølger. Vi har valgt forskellige Solcelle Belysning fra SolarCamp som er i god kvalitet, deres PRO model er med

Læs mere »
Camp System 800x600

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v.

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v. Nemmere kan det ikke være og med godt resultat! CAMP SYSTEM er kendt for sine kvalitets produkter til campingvogne og autocampere. I år anvender vi CAMP SYSTEM produkter til rengøring, vedligeholdelse og beskyttelse af campingvognen – CAMP SYSTEM har kvalitets produkter. Nemmere kan det ikke være og med

Læs mere »
Isabella Magnum 800x600

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna Isabella Magnum Etna er et kvalitets del fortelt i Isabella´s gode materialer.Er nemt at slå op og ned og kan gøres af en person – Læs artikel. Klik her – Læs artikel YouTube Isabella Magnum Etna 340 Vi har valgt et Isabella Magnum Etna som er et rejsevenlig kvalitets fortelt, er hurtig

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Røgalarm - Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti
Article Name
Røgalarm - Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti
Description
10 års levetid og garanti (Ingen batteriskift), smarte funktioner og flot design.
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top