Røg og kuliltealarm 800x600

Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm - Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift).

Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti.

Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge:

Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er sikker på den virker såfremt hvis det bliver nødvendigt – Vi har valgt røg- og kulilte alarm fra Honeywell som er top kvalitet med nyeste teknik hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitets og sikkerhed – Honeywell Røgalarm og Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift).

  • R200 kulilte (CO) alarm
  • R200 Røgalarm

Selve røgcellen er beskyttet imod indtrængen af insekter som ofte er årsagen fejlalarmer. Nogle røgalarmer kan indimellem gå igang uprovokeret, og det kan netop skyldes insekter.

Vores krav inden valg af røgalarm var, at den skulle være i topkvalitet, således vi er sikre på den virker når den skal. Vores krav var ligeledes, at vi ikke ønsker den tilsluttet til 12 volt eller 230 volt – Vi ønsker en røgalarm som er på batteridrift, med lang batterilevetid og garanti – Det har vi opnået med Honeywell Røgalarm og Kuliltealarm 10 Års Levetid/garanti (Ingen batteriskift).

Se vores YouTube nederst i artikel.

Vi har før købt røgalarmer i den billige ende, men kvaliteten er også derefter.
Hvis funktionen svigter, mister man tilliden til den tryghed man ønsker, derfor går vi efter det bedste på marked, så vi er sikker på røgalarmen virker som den skal. Vi har således den tryghed, som vi ønsker ved at have en Røgalarm installeret i vores campingvogn og bolig.

R200C-N1_1_800x800
R200 kulilte (CO) alarm
R200 Røgalarm

Kulilte er farligt:

CO (kulilte) er en usynlig og lugtfri gasart.

CO (kulilte) udvikles naturligt i forbindelse med forbrændingsprocesser, og risikoen opstår når f.eks gasfyr samt gaskøleskabe ikke brænder ordentligt.

Problemet med kulilte opstår, hvis forbrændingen ikke sker ordentligt, og det kombineres med et utæt, eller til stoppet aftræk, hvorved røggassen og dermed CO’en evt. har mulighed for, at blive udledt i rummet, hvor du opholder dig.

Følgende symptomer kan stamme fra kulilteforgiftning:

• 35 ppm: Dette er den maksimalt tilladte koncentration af CO, som en rask voksen må være udsat for i en sammenhængende periode på 8 timer.
• 200 ppm: Let hovedpine, træthed, svimmelhed, kvalme efter 2-3 timer
• 400 ppm: Frontal hovedpine i løbet af 1-2 timer, livstruende efter 3 timer
• 800 ppm: Svimmelhed, kvalme og krampetrækninger i løbet af 45 minutter. Bevidstløshed indenfor 2 timer. Død indenfor af 3 timer.
• 1600 ppm: Hovedpine, svimmelhed og kvalme i løbet af 20 minutter. Død indenfor 1 time.
• 12800 ppm: Død indenfor 1-3 min.

Røg og kuliltealarm 800x600
Kulilte alarm
Røgalarm

Smarte samt gode detaljer

Blink fra røg- kuliltealarmer er irriterende om aften og natten – Det har Honeywell  tænkt på idet kontrol blink fra deres alarmer automatisk dæmpes når det bliver mørkt i rummet hvor alarmen er placeret, super smart 🙂 .  

Batteriet aktiveres først når røg- kuliltealarm monteres i fastgørelses beslaget, super smart 🙂 .

10 Års Levetid/garanti (Ingen batteriskift) 🙂 . 

Pænt design og slimline 🙂 .

Bliver ofte spurgt om hvor ovennævnte Røg- og Kuliltealarm kan købes – Se mere via link eller linkknap: Link: Røg- og Kulilte alarm

YouTube om Honeywell Røgalarm og Kuliltealarm

Hvor sælger og køber du bedst Campingvogn, Autocamper, Udstyr m.v..

Hvor sælger og køber du bedst campingvogne, autocampere og udstyr ? Der var en gang hvor DBA (Den Blå Avis) samt Guloggratis var de foretrukne steder at købe og sælge. Facebook er blevet et populært inden for Køb og Salg, herunder bla. campingvogne, autocampere, teltvogne, udstyr blot for at nævne nogle. Vi har undersøgt marked,

Læs mere »
Bilferie Europa

Bilferie Europa

Bilferie Europa Bilferie Europa – Du bestemmer selv tempoet, ruten og ønskede oplevelser. Læs mere på www.bilferieeuropa.dk Deltag i Facebook gruppe Bilferie Europa (Facebook gruppe). Klik her Campingferie Campingferie Camping Østrig Læs mere → Blog Køre langt med Campingvogn – Gode råd Læs mere → Campingferie Camping Italien Læs mere → Campingferie Camping Polen Læs

Læs mere »

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Beklædning- og Udstyr – Fritidstøj og Udstyr til Camping og Fritid Tidligere Næste Artikler om Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Her kommer snart nyheder, artikler og test – Følg siden. Campingferie Camping Østrig Læs meree → Campingferie Camping Italien Læs meree → Campingferie Camping Polen Læs

Læs mere »
E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Røgalarm - Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti
Article Name
Røgalarm - Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti
Description
10 års levetid og garanti (Ingen batteriskift), smarte funktioner og flot design.
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top