Tips & Tricks

Har du Tips og Trick du ville dele med andre campister, så tøv ikke med, at sende en mail med evt. tilhørende billeder – Du kan anvende denne email:
Anvend dette link vedr. email

Der kommer snart flere Tips og Tricks.


Ekstra skraldespand/pose (Udvendigt):

Vi har skraldespand indbygget i vores campingvogns køkken, men anvender ofte denne måde at have en skraldespand på.
IMG_1242IMG_0096
Har vi spist laks, eller anden form for fisk anvender vi ovenstående, som jo også sikret mod katte m.v..

Ekstra skraldespand/pose (Udvendigt og indvendigt):
Vi anvender også denne metode som skraldespand, hvor vi fastsætter en pose på skaftet til fejebakken, og det passer med døren kan åbnes og lukkes uden posen går på gulvet 🙂 – Kan anvendes ude fra og indvendigt.
IMG_1247

Tørrestativ for håndklæder:

Har du snore på dit Shadow eller fortelt som vist på nedenstående billede, kan du lave det om til tørrestativ – En tøjklemme nederst fastholder håndkældet til snoren.
IMG_1245IMG_1246

Hjulafdækning:

Mange hjul afdækninger især dem som er runde kan ødelægge hjulafdækningen grundet alu skinnen hvor du starter med at indsætte hjulafdækningen har en skarp kant.

Du kan med fordel file lidt på alu skinnens kant i begge ender med en lille fintandet fil. Vi anvendte en fil som vi også anvender til at file en kædesavn klinge med.
IMG_4395IMG_4398IMG_4399IMG_4396

Mover fjernbetjening:

Der er mange steder, at opbevarer sin fjernbetjening til sin mover. Vi finder dette lille rum som skabt til det, kan iøvrigt betjenes ude fra uden man skal ind i campingvognen .
IMG_4394IMG_4392

Fortelttæppe:

Der med fulgte et fortelttæppe med til vores campingvogn, men det var rimelig beskidt, så vi tænke rengøring eller nyt – Vi valgte rengøring.

Først blev fortelttæppet skubbet ind i Alaska vask og voks, lod det tørre, og spulede herefter hele tæppet på begge sider med højtrykspuler.IMG_4406IMG_4401Her hænger fortelt tæppet til tørre, rent og fint blev det:IMG_4409


Mørklægnings gardiner:

Når du har din campingvogn opbevaret, eller ikke anvender den, kan du med fordel have dine mørklægnings gardiner rullet for – Dog ikke helt rullet for af hensyn til varmen mellem ruden og mørklægningsgardinet.

Fordelen ved, at have det rulle til, er bla. dine tekstiler ikke bliver afbleget af solen, andre kan ikke kigge ind og evt. friste svage sjæle.
IMG_4415


Campingvogn dæk:

Dækkende på en campingvogn bliver ikke slidt op, men bliver møre med tiden grundet gummiblandingen i dækket bliver nedbrudt med tiden.

Sollys er en væsentlig faktor til dine campingvogn bliver møre og med revner, hvis du beskytter dine dæk mod sollys, når din campingvogn ikke anvendes, kan du forlænge dine dæks levetid.
IMG_4414
NB. Se parasolfoden hvor der er begyndt at vokse en lille plante 🙂 .


Vintercamping:

Vi har aldrig bremsen trukket når vi har campingvognen stående fast i vintersæsonen.

Storme og orkaner har meget store krafter, og for at sikre campingvognen ikke skal flytte sig har vi et stykke vandrør banket ned i jorden i hullet på næsehjulet (Se billede):


Har du Tips og Trick du ville dele med andre campister, så tøv ikke med, at sende en mail med evt. tilhørende billeder – Du kan anvende denne email: Link: Email caravaninfo.dk

Nye indlæg

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Tips & Tricks
Description
Tips & Tricks
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top