Fjerne ridser på Campingvogn Vinduer med QUIXX Akryl

QUIXX Akryl Ridsefjerner

Man ser ofte spørgsmål om hvordan man kan fjerne ridser på campingvogn vinduer. Det er næsten umugligt, at undgå der kommer ridser på campingvognens eller autocamperens vinduer.

Caravaninfo.dk har fundet dette produkt fra Quixx som har mange produkter til brug for campingvogne, autocamper og biler.

Quixx har gjort det let for dig idet deres produkter er i en æske hvor der medfølger alt hvad du skal bruge til opgaven.

QUIXX Acryllic Scratch Remover poleringsmiddel kan hurtigt fjerne dybe og brede ridser i akryl- og Plexiglas overflader på både nye og gamle overflader. Du undgå dyre reparationer til evt. udskiftning af det ridsede.

Funktioner og fordele:

  • Fjerner ridser i akryl- og plexiglasoverflader på campingvogn, autocamper, bil, motorcykel, båd, møbler mv.
  • All-inclusive kit som indeholder alt hvad du har brug for til at fjerne ridser
  • Du opnår professionel resultater  selv ved dybere ridser!
  • Hurtig og nem påføring
  • Kan spare dig for dyre reparationer samt medvirke til at fastholde værdien af din campingvogn, autocamper m.v..
  • Overlegen effekt grundet PDT (Plastic Deformation Technology)

Den unikke effektivitet af QUIXX Acryllic Scratch Remover er bekræftet af TÜV-certifikat, og afspejles også i de mange præmier, produktet har vundet i den internationale fagpresse.

Hvordan anvender du QUIXX Acryllic Scratch Remover – Se youtube film:


Vi har anvendt produktet på vores Kabe – Se nedenstående:

Man kan reparerer og vedligeholde mange ting selv på sin campingvogn, og hvad angår akryl vinduer på campingvogne findes der flere produkter på marked.

QUIXX Acryllic Scratch Remover er bekræftet af TÜV-certifikat, og afspejles også i de mange præmier, produktet har vundet i den internationale fagpresse. Det super godt der i æsken medfølger det som man skal anvende.

Med QUIXX Acryllic Scratch Remover kan du både fjerne dybe og ikke dybe ridser på din campingvogns vinduer.

Hvad medfølger i æsken:

  • 1 stk. tube med poleringsmiddel
  • 2 stk. vådslibe sandpapir
  • 1 stk. pudseklud
  • God information

QUIXX

Fjerne ridser på vores Kabe vinduer:

Vi starter med at vaske vinduet som tørres efter med ren blød klud, når ruden er tør kan vi påbegynde arbejdet 🙂 .

QUIXX poleringsmiddel blev poleret på hele vindues arealet, således små rider fjernes 🙂 , vi anvendte kun poleringsmiddel.

Vi havde en ca. 5 cm lang rids i vinduet indvendigt som vi syntes var dyb, vi forsøgte at fjerne denne rids uden brug af vådslibning først, og anvendte alene poleringsmiddel – Ridsen kunne uden besvær fjernes alene ved brug af poleringsmiddel.

QUIXX

Vi tager en æske QUIXX Acryllic Scratch Remover med på ferie, så kan vi fjerne evt. ridser hvis de konstateres.

Fjernsynet 

Fjernsynets kant rundt blev ligeledes poleret med QUIXX poleringsmiddel.

QUIXX poleringsmidde

Håndvask

Vi anvendte QUIXX poleringsmiddel i håndvaksen, og anvendte det medfølgende stykke sandpapir – Vi er meget tilfreds med resultatet.

QUIXX poleringsmidde
Færdig resultat
QUIXX poleringsmidde
Bordplade, håndvask m.v. blev afslutningsvis behandlet med UltraGlozz lakforsegling

Konklusion:

Vi er meget tilfreds med resultatet ved brug af QUIXX Acryl remover, hvor der er udarbejdet en god youtube film hvor man kan se hvordan man skal gøre. Produktet er nemt, at anvende og vi kan konstaterer resultatet er blevet super godt 🙂 .

Produktet kan købes flere steder i Danmark, og når man har anvendt produktet forstår man godt produktet har vundet flere præmier i test, ligesom produktet er bekræftet af TÜV-certifikat.

Vi medtager QUIXX Acryllic Scratch Remover i campingvognen, så har til rep. på ferien såfremt der konstateres ridser man ikke kan leve med 🙂 .

Hvor kan QUIXX Acryllic Scratch Remover købes:

Kan købes i mange butikker i Danmark, søg blot på googel 🙂 .

 

Nye indlæg

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »
Victron SmartSolar 800x600

Victron SmartSolar MPPT 75/10

SmartSolar MPPT 75/10 En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt

Læs mere »
WATTSTUNDE solpanel

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp    Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Fjerne ridser på Campingvogn Vinduer med QUIXX Akryl
Article Name
Fjerne ridser på Campingvogn Vinduer med QUIXX Akryl
Description
Fjerne ridser på Campingvogn Vinduer med QUIXX Akryl
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top