Winterhoff Stabilisator WS 3000

Winterhoff Stabilisator WS 3000

Winterhoff Stabilisator WS 3000 fra BPW er en kvalitets stabilisator som kan anvendes til campingvogne og trailere. Den er let at anvende, og oser af kvalitet.

Winterhoff Stabilisator WS 3000


Hvorfor bør man have en stabilisator Monteret:

Winterhoff stabilisator WS 3000 stabiliserer din campingvogn eller trailer, således risikoen for slinger bliver minimal.

Lidt om Winterhoff stabilisator WS 3000:

Winterhoff stabilisator WS 3000 er med 2 stk. bremseklodser, en foran og en bag ved, de to bremseklodser klemmes ind mod bilens kuglehoved på bilens trækkrog så snart man presser håndtaget ned på stabilisatoren. De to bremseklodser kan nemt udskiftes, når de er slidte.

Når stabilisatoren er monteret på bilens trækkrog, og håndtaget er presset ned således bremseklodserne klemmer mod bilens trækkrog – Kan man se om den er korrekt på bilens trækkrog, ligesom man kan se hvor bremsebelægning der er tilbage.

Winterhoff stabilisator
Det gule man ser oppe fra, er grøn se fra siden, hvis man har placeret stabilisatoren korrekt på bilens trækkrog.
Grøn og Rød er indikator for hvormeget bremsebelægning der er tilbage på bremseklodserne.

winterhoff stabilisator

Montering af Winterhoff stabilisator WS 3000:

Der medfølger en nem og udførlig vejledning til montering. Det er nemt og monterer, der skal ikke bores idet huller passer, og der skal anvendes to bolte til fastgørelse. Man monterer den medfølgende gummimangset, og herefter monterer man stabilisatoren med de medfølgende bolte. Boltene skal spændes med en momentnøgle 90 Kn, og herefter er den færdigmonteret 🙂 .

Winterhoff stabilisator
Færdigmonteret

Hvornår skal bremsebelægninger skiftes:

Bremsebelægninger skal skiftes når indikatoren er på stregen mellem grøn og rød.

Gåde råd:

– Din bils trækkrog skal være ren, og uden nogen form for fedt eller andet før stabilisatoren fastgøres på bilen.

– Malingen på din trækkrog bør fjernes til blank metal, og rengøre løbende med f.eks rensebenzin.

– Bevægelige dele skal smøres på stabilisatoren engang i mellem.

– Anvend træktøjs afdækning, idet det beskytter din stabilisator for vejr og snavs.

Tilbehør og reservedele:

Lås:
Man kan tilkøbe en lås som gør man ikke kan monterer campingvognen eller traileren på bilens trækkrog.
Låsen kan også anvendes til når man køre med sin campingvogn elle trailer, så kan man monterer låsen, således kan campingvognen eller traileren ikke kobles fra bilens trækkrog.

Låsen findes bla. i to typer samme model men lavet af forskellige materialer. Den originale er lavet af hærdet stål, og koster mere i indkøb.

Tyverisikringslås Robstop Plus til Winterhoff stabilisator WS 3000
Tyverisikringslås Robstop Plus til Winterhoff stabilisator WS 3000

Bremsebelægninger:

Bremsebelægninger ser således ud

Download katalog:

Et katalog som har stort set alt til campingvogn undervogn og trailere – Download katalog via dette link:

https://www.ermaxonline.dk/Files/Filer/TT%202015/Kataloger/Forzaline/Forzaline%20katalog_DK%20Okt_2017web.pdf

Forzaline er et dansk datterselskab af BESKO, som er et selskab i den multinationale BPW gruppe. Forzaline har et meget bredt sortiment.

 

Nye indlæg

Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »
Victron SmartSolar 800x600

Victron SmartSolar MPPT 75/10

SmartSolar MPPT 75/10 En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Winterhoff Stabilisator WS 3000
Description
Winterhoff Stabilisator WS 3000
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top