Akrylglaspolering “Ridsefjerner på vinduer” (Større ridser)

Akrylglaspolering “Ridsefjerner på Campingvogn/Autocamper vinduer” – Bedste resultat vi har oplevet !

Fjerner let dybere ridser fra akrylglas eller polycarbonat. Præcist matchede slibepartikler med forskellige styrker sikrer fremragende polerings egenskaber. Fjerner også pletter af alle slags – Akrylglas får en ny glans og et klart udsyn.


Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner Heavy Duty

Fjerner større ridser på campingvogne, Autocampere vinduer akryl,polycarbonate og andet plast og fjerner pletter, saltaflejringer mm. Udover at fjerne større rider på dine campingvogn og autocamper vinduer bliver dine vinduer gennemsigtigt og fremstår rene og som klar glas.

Acrulglas Kratzer Entferner Heavy Duty

Kan større ridser fjernes Campingvogn/Autocamper vinduer ?

Svaret er= JA – Alt efter hvor store ridserne er kan man anvende flere metoder og produkter.

  • Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner  (Fjerner små ridser)
  • Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner Heavy Duty (Fjerner større ridser)
  • Sandpapir korn 4000 og korn 2000 (Fjerner meget dybe ridser)

For at opnå korrekt resultat skal ovennævnte anvendes korrekt samt i korrekt rækkefølge – Se mere i nedenstående artikel.

Vores anvendelse og resultater samt korrekt rækkefølge

Vask vinduerne før påføring af produktet

Vi starter med, at vaske vinduerne på campingvognen med shampoo blandet med vand, og anvendes en blød svamp til at vaske vinduerne. Trykker kun let når vinduer bliver vasket, og masser af vand med shampoo på den bløde svamp.
Efter vinduerne er blevet vasket tager et rent og tørt håndklæde og aftørre vinduerne således de er tørre og rene.

Fjerne små ridser

Der findes en artikel vedrørende fjerne små ridser som du med fordel kan læse:

 

Læs Mere

 

Acrylglas Kratzer Enterner

Fjerne større samt dybe ridser

Efter vask af vinduerne som skal være tørre fjerner vi større ridser med Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner Heavy Duty som let fjerner dybere ridser fra akrylglas eller polycarbonat. Præcist matchede slibepartikler med forskellige styrker sikrer fremragende polerings egenskaber. Fjerner også pletter af alle slags.

Udførsel Større Ridser

Tip: Jo længere tid polering foretages på vinduet, jo bedre er effekten.

Ryst flasken godt inden brug. For de bedste resultater anbefales det at bruge en langsomt roterende polermaskine med f.eks en lammeskindskive.Ved maskinpolering bør du altid arbejde ved en lav hastighed, af denne grund er det mindre tilrådeligt at bruge hurtige roterende boremaskiner med polerings udstyr. Rengør kun lammeskinds skive eller hvad du anvender med vand og lad det tørre.

  1. Efter vask af vinduerne som skal være tørre anvendes Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner Heavy Duty  med håndpolering, og produktet påføres på en klud eller applicator, og  smøres på vinduet ved langsom cirkelbevægelser. Efter påføring lader man produktet være på vinduet i kort tid, herefter aftørre man vinduet med en ren og tør klud f.eks micro fiber klud.
  2. Efter du har afsluttet ovenstående påføres Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner på en klud eller applicator, og  smøres på vinduet ved langsom cirkelbevægelser. Efter påføring lader man produktet være på vinduet end til den tynde hvide hinde fra produktet er tør, herefter aftørre man vinduet med en ren og tør f.eks klud, microklud. Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner er til at fjerne små ridser samt polering på campingvogne, Autocampere vinduer akryl,polycarbonate og andet plast og fjerner pletter, saltaflejringer mm.. Skal man fjerne større ridser findes der andre metoder samt produkter. Efter behandling opnår du en langvarig beskyttelse med snavs og revner ligesom regn vil preller af.
  3. Meget dybe ridser kan fjernes ved du først anvender håndsliber med sandpapir korn 2000 og vådsliber hvor ridserne er, herefter anvender du korn 4000 vådslibning. Opnår du ikke tilfredsstillende udjævning af dybe ridser kan du tørslibe med korn 1000 og herefter korn 2000 og 4000 – Du kan med fordel anvende en rondel. Når du er færdig med vådslibninger anvender du behandling 1, og herefter behandling 2 jævnføre ovenstående behandlinger.

Ovenstående kan også udføres med maskinpolering, er du ikke tilfreds med resultatet under udførsel, kan du gentage  behandling 1, 2 eller 3 flere gange til du opnår det resultat du ønsker.

Resultat

Resultatet er det bedste vi har oplevet – Det er det bedste resultat ved hånd påføring vi har oplevet  i forhold til andre produkter vi pt. har anvendt 🙂 .
Vinduerne bliver helt klare og skinner, og man kan se klart og tydeligt ud gennem ruden – Virkelig godt resultat.
Når man mærker på ruden er den glat, og man mærker tydeligt det er svar for snavs, pletter og regn m.v. at sætte sig fast på ruden. Produktet er meget let at anvende samt arbejde med.

Yachticon oplyser  når man læser på produkinfomationen: Er der stadig ridser på vinduerne kan man gentage behandlingen, eller anvende maskinpolering – Ved maskinpolering bør du altid arbejde ved en lav hastighed, af denne grund er det mindre tilrådeligt at bruge hurtige roterende boremaskiner med polerings udstyr.

Ved større ridser på vinduerne kan anvendes andet ridsefjerner produkt fra samme producent – Læs mere nederst i artiklen.

Vi anvender produktet på vinduerne “indvendigt og udvendigt”, som løbende renholdelse når vinduer trænger til at blive flotte rene. Der er ikke meget fornøjelse ved, at se ud af vinduer som er med snavs og hvor man ikke ser tingene ordenligt.

Dette produkt ved håndpåføring er det bedste resultat vi har oplevet !

Anvende produktet andre steder end Campingvogn/Autocamper vinduer

Produktet kan anvendes på akryl, polycarbonate og andet plast. Det vil sige du kan anvende produktet på campingvognens/autocamper plast håndvask, køleskabet indvendigt, campingvogn og bilens lygter – Blot for at nævne nogle.

Fjerne “Små ridser” på campingvogn/Autocamper vinduer

Yachticon har et produkt som kan anvendes til små ridser som hedder Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner  – Læs mere i anden artikel:

 

Læs Mere

 

Nye indlæg

Røg og kuliltealarm 800x600

Røgalarm – Kuliltealarm 10 års levetid/garanti

Røgalarm – Kuliltealarm 10 Års Levetid/Garanti (Ingen batteriskift). Vælg kun det bedste til din campingvogn/autocamper, båd eller bolig – Når du vælger Honeywell røgalarm får du kvalitet, sikkerhed og tryghed (10 Års Levetid/Garanti. Hvilken Røg- og Kulilte alarm bør du vælge: Ved køb af Røgalarm og Kuliltealarm bør du vælge det bedste således du er

Læs mere »
olceller Camping 800x600

Solceller Camping – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt)

Solcelleanlæg på vores Campingvogn – Optimal effekt (Ikke færdig pakkesæt) Vi vil her vise vores samlet solcelleanlæg – Læs mere om vores solcelleanlæg via nedenstående links til artikler og YouTube. Man får ikke altid det mest optimale solcelleanlæg som færdigpakkesæt. Vi har monteret solcellepaneler på vores campingvogn, og har sammensat et komplet solcelleanlæg. Vi har

Læs mere »

Solcelle Camping belysning

Se vores YouTube vedrørende Solcelle Belysning Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder og videoer. Solcelle Camping belysning – Spar på strømregningen og miljøet med solcelle belysning Camping hyggebelysning via små solceller som medfølger. Vi har valgt forskellige Solcelle Belysning fra SolarCamp som er i god kvalitet, deres PRO model er med

Læs mere »
Camp System 800x600

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v.

CAMP SYSTEM: Vinter-Voks, Skylle-Voks, Voks-Shampo med m.v. Nemmere kan det ikke være og med godt resultat! CAMP SYSTEM er kendt for sine kvalitets produkter til campingvogne og autocampere. I år anvender vi CAMP SYSTEM produkter til rengøring, vedligeholdelse og beskyttelse af campingvognen – CAMP SYSTEM har kvalitets produkter. Nemmere kan det ikke være og med

Læs mere »
Isabella Magnum 800x600

Isabella Magnum Etna

Isabella Magnum Etna Isabella Magnum Etna er et kvalitets del fortelt i Isabella´s gode materialer.Er nemt at slå op og ned og kan gøres af en person – Læs artikel. Klik her – Læs artikel YouTube Isabella Magnum Etna 340 Vi har valgt et Isabella Magnum Etna som er et rejsevenlig kvalitets fortelt, er hurtig

Læs mere »
Tertek antenne 800x600

TERTEK rundstråle antenne – Internet MIMO / TV / DAB+

Se vores opdateret YouTube  Abonnerer på vores YouTube så er du med på de første videoer. TERTEK rundstråle antenne – Internet MIMO / TV / DAB+ Wifi og Internet/TV/DAB+/Radio i Campingvogn – Kun én antenne til mobilt internet/TV/DAB+/Radio signaler. 360 graders antenne og MIMO teknologi. DVB-T2, HEVC, DAB+, 2G/3G/4G/5G/LTE MIMO. TERTEK Internet MIMO/DAB+/TV er samlet i

Læs mere »
Solbio toiletvæske 600x800

Solbio biologisk sanitets væske til camping

Solbio biologisk sanitets væske til camping Der findes flere forskellige sanitets væske på marked i dag, hvor Solbio skiller sig ud idet produktet er eksklusivt naturlige ingredienser og en stærk formel 100% effektiv. Solbio Original biologiske sanitets væske til camping – Den multifunktionelle formel er kraftfuld, sikker og indeholder rene og friske aromaer. 1 pose

Læs mere »
Camping-Gasgril-Otdoorchef-Minichef-P-420-G_02 800x600

Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G

YouTube – Se vores YouTube vedrørende Outdoorchef Minichef P-420 G  Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G  Vores Camping Gasgrill er Outdoorchef Minichef P-420 G som er en “kvalitets gasgrill med tilhørende udstyr til den kvalitetsbevidste campist” . Se også vores YouTube link findes nederst i artiklen. Perfekt camping gasgrill samt udekøkken – Man kan lave

Læs mere »
Hazet luftpåfylder 600x776

HAZET Luftpåfylder til Campingvogn, Autocamper og Bil dæk

HAZET Luftpåfylder og kontrol af lufttryk til Campingvogn, Autocamper og Bil Vi har anskaffet os en HAZET Luftpåfylder som sikre nøjagtig lufttryk i vores dæk samt kontrol af lufttrykket idet det er en   kalibreret luftpåfylder hvor manometerets måleområde varierer fra 0 til 10 bar samt med stor manometer på 80 mm. Se vores YouTube nederst

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Akrylglaspolering "Ridsefjerner på vinduer" (Større ridser)
Article Name
Akrylglaspolering "Ridsefjerner på vinduer" (Større ridser)
Description
Akrylglaspolering "Ridsefjerner på vinduer" (Større ridser)
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top