Akrylglaspolering “Ridsefjerner på vinduer” (Små ridser)

Akrylglaspolering “Ridsefjerner på Campingvogn og Autocamper vinduer” – Bedste resultat vi har oplevet !

Fjerner små ridser på akryl,polycarbonate og andet plast og fjerner pletter, salt aflejringer mm. – Akrylglas får en ny glans og et klart udsyn.


Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner

Fjerner små ridser på campingvogne, Autocampere vinduer akryl,polycarbonate og andet plast og fjerner pletter, saltaflejringer mm. Udover at fjerne små rider på dine campingvogn og autocamper vinduer bliver dine vinduer gennemsigtigt og fremstår rene og som klar glas. Efter behandling opnår du en langvarig beskyttelse med snavs og revner ligesom regn vil preller af.

Acrylglas Kratzer Enterner

Vores anvendelse og resultater

Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner er til at fjerne små ridser samt polering på campingvogne, Autocampere vinduer akryl,polycarbonate og andet plast og fjerner pletter, saltaflejringer mm.. Skal man fjerne større ridser findes der andre metoder samt produkter.

Vask vinduerne før påføring af produktet

Vi starter med, at vaske vinduerne på campingvognen med shampoo blandet med vand, og anvendes en blød svamp til at vaske vinduerne. Trykker kun let når vinduer bliver vasket, og masser af vand med shampoo på den bløde svamp.
Efter vinduerne er blevet vasket tager et rent og tørt håndklæde og aftørre vinduerne således de er tørre og rene.

Påføring af produktet 

Tip: Jo længere tid polering foretages på vinduet, jo bedre er effekten.

Ryst flasken godt inden brug. For de bedste resultater anbefales det at bruge en langsomt roterende polermaskine med f.eks en lammeskindskive.Ved maskinpolering bør du altid arbejde ved en lav hastighed, af denne grund er det mindre tilrådeligt at bruge hurtige roterende boremaskiner med polerings udstyr. Rengør kun lammeskinds skive eller hvad du anvender med vand og lad det tørre.

Vi anvender håndpolering, og Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner påføres på en klud eller applicator, og  smøres på vinduet ved langsom cirkelbevægelser. Efter påføring lader man produktet være på vinduet i kort tid, herefter aftørre man vinduet med en ren og tør klud f.eks micro fiber klud.

Nu ser man resultatet som virkelig overraskede os – Det er det bedste resultat ved hånd påføring vi har oplevet  i forhold til andre produkter vi pt. har anvendt 🙂 .
Vinduerne bliver helt klare og skinner, og man kan se klart og tydeligt ud gennem ruden – Virkelig godt resultat.
Når man mærker på ruden er den glat, og man mærker tydeligt det er svar for snavs, pletter og regn m.v. at sætte sig fast på ruden. Produktet er meget let at anvende samt arbejde med.

Er der stadig ridser på vinduerne kan man gentage behandlingen, eller anvende maskinpolering – Ved maskinpolering bør du altid arbejde ved en lav hastighed, af denne grund er det mindre tilrådeligt at bruge hurtige roterende boremaskiner med polerings udstyr.

Ved større ridser på vinduerne kan anvendes andet ridsefjerner produkt fra samme producent – Læs mere nederst i artiklen.

Vi anvender produktet på vinduerne “indvendigt og udvendigt”, som løbende renholdelse når vinduer trænger til at blive flotte rene. Der er ikke meget fornøjelse ved, at se ud af vinduer som er med snavs og hvor man ikke ser tingene ordenligt.

Dette produkt ved håndpåføring er det bedste resultat vi har oplevet !

Fjerne “større ridser” på campingvogn/Autocamper vinduer

Yachticon har et produkt som kan anvendes til større ridser som hedder Yachticon Acrylglas Kratzer Entferner  (Heavy Duty)  – Læs mere i anden artikel:

 

Læs Mere

Acrulglas Kratzer Entferner Heavy Duty

Anvende produktet andre steder end campingvogn/Autocamper vinduer

Produktet kan anvendes på akryl, polycarbonate og andet plast. Det vil sige du kan anvende produktet på campingvognens/autocamper plast håndvask, køleskabet indvendigt, læsebriller, campingvogn og bilens lygter – Blot for at nævne nogle.

Nye indlæg

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »
Victron SmartSolar 800x600

Victron SmartSolar MPPT 75/10

SmartSolar MPPT 75/10 En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt

Læs mere »
WATTSTUNDE solpanel

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp    Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Akrylglaspolering "Ridsefjerner på vinduer" (Små ridser)
Article Name
Akrylglaspolering "Ridsefjerner på vinduer" (Små ridser)
Description
Akrylglaspolering "Ridsefjerner på vinduer" (Små ridser)
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top