Camping-Gasgril-Otdoorchef-Minichef-P-420-G_02 800x600

Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G

YouTube - Se vores YouTube vedrørende Outdoorchef Minichef P-420 G 

Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G 

Vores Camping Gasgrill er Outdoorchef Minichef P-420 G som er en “kvalitets gasgrill med tilhørende udstyr til den kvalitetsbevidste campist” .

Se også vores YouTube link findes nederst i artiklen.

Perfekt camping gasgrill samt udekøkken – Man kan lave næsten alt på den grill idet vi kan anvende “direkte varme og indirekte varme”, hvorfor den har samme funktion som en varmluftovn. Ligesom den er super god at anvende hele året rundt grundet den kraftige brænder. Den fylder ikke meget, vi kan havde den i gaskassen men den er samtidig meget rummelig. Den er rengørings venlig og har en stor fedt opsamler.

Vi er kørende campist men er også sæsonligger, vi kører således meget rundt men ligger også fast i kortere periode.
Har man først prøvet Outdoorchef Minichef P-420 G bliver det til din naturlig første valg af grill, hvilket den er for os – Til brug for kørende campist og sæsonligger har vi valgt at anskaffe os en ny Outdoorchef Minichef 420 G, Outdoorchef bord, alm. cover og lang cover. Vi kan således anvende samme Outdoorchef Minichef P-420 G når vi er kørende campist hvor den står i gaskassen med kort cover og når vi er sæsonligger anvendes samme gril men fast placeret på Outdoorchef bord med det lange cover – En camping gas grill til begge formål 🙂 .

Outdoorchef Minichef P-420 G har en kraftig brænder og man kan styre varmen uanset om man anvender om sommeren eller om vinteren – Vi anvender vores gasgrill året rundt og den fungerer super selv i minus ca. 10 graders frost.
Vi anvender ofte vores Outdoorchef med indirekte varme til Langtids stegning, herunder til bla. kyllinger og den er hurtig oppe på korrekt varmegrader og nem at indstille til konstant korrekt varme.

Outdoorchef Minichef P-420 G Gasgrill

Minichef P-420 G er en kvalitets gas-kuglegrill, hvor grillristens diameter er 39,5 cm.
Er en effektfuld grill som yder ca. 4,3 kW ved et gasforbrug på 315 gr. i timen, også har den piezzo-tænding.
Varmen kan indstilles trinløst, ligesom du kan se temperaturen i låget, ligesom låget er fast monteret med hængsler.

•Arbejdshøjde: 30 cm.
•Mål: H43 x B78 x D53 cm.
•Vægt: 12 kg.
•Effekt: 4,30 kW.
•Gasforbrug: 315 g/t.

Outdoorchef P-420 G Minichef kombinerer kuglegrillens fordele (indirekte/direkte varme – bl.a. ovnfunktion til en steg og bagning) med gasgrillens hurtighed og præcise varmestyring – Se vores YouTube nederst i artikel.

Billede viser Outdoorchef Minichef P-420 G gasgrill med de to sideborde monteret
Outdoorchef P-420 G Minichef gasgrill

De to sideborde placeres fast i hver side når man vil pakke grillen sammen og under transport – Se nedenstående billede.

Minichef P-420 G er udstyret med Easy-Flip system (smart).

De to tragte kan sættes oven på hinanden (Easy-Flip system). Der er placeret en fedtopsamler i midten i bunden af grillen, og de to tragte sørger fedt m.v. løber ned i fedtopsamleren.

Nedenstående billede viser grillen uden de to tragte, du kan se den runde brænder, piezo tænder samt det runde hul som er skålen til fedt/ snavsopsamling.

Nedenstående billede viser tragten som er monteret – Gasbrænderen er rund og er placeret i bunden. Gasbrænderen er beskyttet mod fedt og andet via tragt systemet som sørger for fedt og andet løber direkte igennem et hul i bunden af grillen, og ned i en opsamler som du kan tage ud og rengøre, og herefter sætte den på plads igen – Rengøringsvenlig grill 🙂 .

Idet brænderen er beskyttet mod fedt og andet giver det beskyttelse mod sundhedsskadelige stikflammer og ubehagelig røg, der er tænkt over tingene ved design af denne grill.

Indirekte varme

Nedenstående billede viser den store tragt som anvendes på to forskellige måder: Direkte varme og indirekte varme.
Ved indirekte varme anbringes tragten i forlængelse af den lille tragt (se billede) – Begge tragte udgør én stor tragt og der vil blive grillet med indirekte varme.

Bemærk hvor rengøringsvenlig grillen er, alt fedt/ snavs løber direkte ned i den gode store fedt opsamler i midten.

Direkte varme

Nedenstående billede viser den store tragt som anvendes på to forskellige måder: Direkte varme og indirekte varme.
Ved direkte varme anbringes tragten som vist  på nedenstående billede.

Bemærk hvor rengøringsvenlig grillen er, alt fedt/ snavs løber direkte ned i den gode store fedt opsamler i midten.

Indirekte varme kan du anvende til bla. bagning af boller eller pizza.
Direkte varme kan du anvende til grilning af stege, bøffer m.v., herudover kan du rundt langs yderkanten lægge brød eller andet som ikke skal have så meget varme mens bøfferne eller stegen skal grilles. Herudover kan du løfte risten af, og placerer kartofler rund kanten under risten til bagekartofler.

Med EASY FLIP tragten kan du på få sekunder ændre varmetilførslen fra direkte til indirekte. Samtidig fungerer den som intelligent beskyttelsesværn mod skadelige fedtbrande og uønsket røgudvikling.

Det er nemt at skifte fra direkte til indirekte grillning, stegning og bagning ved ganske enkelt at vende EASY FLIP tragten.

Billede viser grillen klar til brug monteret til indirekte varme

Nedenstående billede viser fedt/ snavs opsamler skålen som er placeret i bunden i midten

Vil du slippe for rengøring af fedtopsamler kan f.eks anvende noget stanniol, og lægge ned i skålen 🙂 (se nedenstående billede)

 

Ud over ovenstående anvender vi følgende Outdoorchef tilbehør

Vi har bestilt et Gourmet Set som vi anvender til stegning, workretter, fiskeretter, stege bacon og æg, diverse madretter, breakfast, blot for at nævne nogle af de muligheder vi har.

Nedenstående billeder viser Gourmet Set som består af to dele – Rist og pande

Når tragten er monteret til direkte varme er der på tragten placeret 3 stk. metal bøjler (se nedenstående billede) som man placerer Gourmet Set på, således er det fastholdt under tilberedning.

Nedenstående billede viser Gourmet Set med pande og rist som kan bruges til fiskeretter, pizza m.v..

Nedenstående billede viser Gourmet Set hvor risten er fjernet således man kun anvender panden.
Anvendes til workretter, stegning af diverse retter, breakfast m.v..

Outdoorchef Minichef P-420 G kan placeres i vores Campingvogn gaskasse

Camping gasgrill Outdoor Minichef 420 G

Tilhørende udstyr til Outdoorchef Minichef P-420 G 

Outdoorchef grillhandske grå med silikonegreb

Vi har altid vores Outdoorchef grillhandske med der beskytter optimalt mod varme og høje temperaturer. Grillhandsken er udført i en blanding af bomuld og polyester, hvilket giver en beskyttelse mod temperaturer på op til 250° C. Samtidig er fingerhandsken belagt med silkone, der giver et godt og sikkert greb.

Outdoorchef gas grill

Outdoorchef grilltang 45 cm

Vi er vilde med denne praktiske grilltang med låsesystem og takkede flader, der gør det nemt at gribe fat i maden. Tangen kan desuden anvendes til opøsning af sammenkogte retter og wok. Det gummibelagte greb gør tangen nem at håndtere og behagelig at holde ved.
Vi anvender også nogle gange til at løfte risten af når vi skal vende tragten til direkte eller indirekte varme.

Outdoorchef gas grill

Outdoorchef grillvogn til Minichef P-420 G

Praktisk undermodul til Outdoorchefs Minichef grill – Vi anvender grillvogn når vi er på en sæsonplads, her er det for os praktisk at anvende grillvognen. Når vi er kørende campister tager vi grillen ind i campingvognens gaskasse.
Outdoorchef gas grill
Outdoor Minichef 420 G gasgrill
Outdoor Minichef 420 G gasgrill
 

Outdoorchef grillbetræk til Minichef P-420 G

Grillovertræk der passer til grillmodellen Minichef P-420 G fra Outdoorchef.
Vi har to modeller:

  • Et grillbetræk som passer til grillen når den er uden grillvogn og står i campingvognens gaskasse.
  • Et grillbetræk som passer til grillen når den er anvendes med grillvogn, her er betrækket lidt længere.

Outdoorchef gas grill

Outdoor Minichef 420 G gasgrill

Stemnings billeder fra vores anvendelse af Outdoorchef Minichef 420 G

Camping gasgrill Outdoor Minichef 420 G

Camping gasgrill Outdoor Minichef 420 G

Camping gasgrill Outdoor Minichef 420 G

Camping gasgrill Outdoor Minichef 420 G

Camping Mad – Facebook gruppe

Campister elsker god mad især når man er på campingferie og tæt på naturen, om det er restaurant mad eller man har været på marked/ indkøb, og finde specialiteter til et frokostbord eller til grillen – MUMS!

Deltag i facebook gruppen Camping Mad – Klik på billede eller dette link: Camping Mad
Camping Mad

Nyeste indlæg

Bilferie Europa

Bilferie Europa

Bilferie Europa Bilferie Europa – Du bestemmer selv tempoet, ruten og ønskede oplevelser. Læs mere på www.bilferieeuropa.dk Deltag i Facebook gruppe Bilferie Europa (Facebook gruppe). Klik her

Læs mere »
Autocamper info

Autocamper Info

Autocamper Info Camper info- Drømmer du om friheden der følger med en autocamper – Autocamper giver dig ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.  Læs mere på www.camperinfo.dk Klik her

Læs mere »

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Beklædning- og Udstyr – Fritidstøj og Udstyr til Camping og Fritid Tidligere Næste Artikler om Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Her kommer snart nyheder, artikler og test – Følg siden. SummaryArticle NameOutdoor Life – Camping Beklædning og UdstyrDescriptionBeklædning og Udstyr til Outdoor Life – Fritidstøj og

Læs mere »
E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G 
Article Name
Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G 
Description
Camping Gasgrill Outdoorchef Minichef P-420 G - Det perfekte udekøkken på camping.
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top