Campingvogn Opbevaringspladser

Campingvogn Opbevaringspladser

Opbevaring og vinterplads til campingvogne kan tilbydes både i de fri samt i lukket lade, og priserne og betingelserne er varierende. Nogle tager fast pris uanset størrelsen af campingvogn, og andre tager betaling efter hvor lang din campingvogn er. Nogle tilbyder opbevaring hele året og andre tilbyder alene vinterpladser.

Flere opbevaringssteder tilbyder du kan komme og stille din campingvogn uden forudgående aftale, og så ofte du ønsker.

Det er forskelligt om der tilbydes overvågning af din campingvogn.

Hvad er bedst for din campingvogn indendørs eller udendørs opbevaring?:

Umiddelbart er det svært at svarer på, for det kræver man ser det sted hvor din campingvogn skal stå opbevaret – Men nogle af de ting du bør være opmærksom på er:

Indendørs:

 • At der er rimelig ventilation.
 • Svampespore fra f.eks oplag af halmballer i samme rum.
 • Ser bygningen rimelig ud i konstruktionen.
 • At der ikke sker svejsearbejde eller andet arbejde indendørs i samme rum.
 • At de ikke sker oplag af større mængder brandfarlige væsker eller gasser i samme rum.

Udendørs:

 • At evt. andre campingvogne har støttebenene nede samt der er kiler som fastlåser hjulet således den ikke kan bevæge sig (rulle), påløbs bremsen bør ikke være trukket.
 • At omkring liggende bygninger eller andet ikke har løse genstande som kan forårsage skader på din campingvogn i vinterstormene.
 • Hvis du placerer din vognside mod nord/vest har du stor vindbelastning på din campingvogn.

Om du vil holde indendørs eller udendørs, bør du havde fokus på til- og fra kørselforholdene – Og naturligvis om der bliver ryddet sne om vinteren, hvis du skal vintercamperer.

Dækker din forsikring hvis der sker skader på din campingvogn?

Hvis din Campingvogn bliver skadet f.eks:

 • Hvis udlejers bygnings dele rammer din campingvogn.
 • Der sker indbrud i din campingvogn, og der bliver stjålet nogle ting.
 • Din campingvogn har fået en skade (buler eller andet), og du kan ikke se hvem skadevolder er.
 • Hvis det er i en lukket lade hvor der er lidt ventilation, og der måske er svampesporer som kan gøre skade på din campingvogn.

Ovenstående blot for, at nævne nogle eksempler – Og det er ikke udlejeres forsikring som skal dække evt. skader på din campingvogn.

Din egen forsikring skal betale for evt. skader samt evt. indbrud, vær opmærksom på du skal betale selvrisiko hvis du har det i din forsikring.
Er du uheldig at der sker skade på din campingvogn, og der også er sket indbrud, skal du ofte betale 2 gange selvrisiko til forsikringsselskabet (f.eks din CV bliver beskadiget af bygningsdele fra udlejers bygninger).

Hvad skal du vælge indedørs eller udendørs opbevaring af din campingvogn ?

Det er kun dig selv som kan svare på hvad du finder bedst for dog og din campingvogn, ovenstående blot nogle opmærksomheds punkter som måske gør det lettere for dig.

Facebook gruppe vedrørende Campingvogn Opbevaring

Mangler du plads til din campingvogn ?, eller har du spørgsmål til campingvogn opbevaring ?, så deltag i facebook gruppen “Campingvogn Opbevaring”. Tilmeld dig gruppen (klik på billede ) eller dette •Link: Facebook gruppe Campingvogn Opbevaring

 


 

Se tilbud fra personer og virksomheder som ejer opbevaringspladser, herudover kan du dele erfaringer i gruppen. Gruppen omhandler Opbevaringspladser i Danmark.
Private og Kommercielle er velkommen til, at lave opslag med tilbud om Campingvogn Opbevaring, dog skal pris, sted oplyses.

•Link: Se mere om “Vintersikre batteri i campingvogn”

Nye indlæg

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Campingvogn Opbevaringspladser
Description
Campingvogn Opbevaringspladser
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top