Fjerne: Harpiks, Asfalt, Insekter, Sorte striber, Snavs m.v. på campingvogn, autocamper samt billak bilruder m.v.

Fjerne: Harpiks, Asfalt, Insekter, sorte striber m.v., på campingvogn, billak og bilruder


Vi har valgt kvalitets produkter fra AUTOGLYM

Auto Glym

Auto Glym


AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner:

Rengøring til campingvogne

AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner leveres i 1 liters spray flaske, og produktet er klare til at anvende på din campingvogn eller autocamper.

Der er et koncentreret alsidigt rengøringsmiddel som er specielt effektiv mod alger og sorte striber. Bruges ind– og udvendigt på lak, plast, metal, gummi, akryl, glasfiber, hjul, vinduer, paneler, tekstiler, tæpper, vaskbare vægge etc. Ved genstridige sorte striber og fastgroet alger: Påfør produktet og lad det virke et par minutter inden almindelig vask.

Dejligt nemt samt effektivt at anvende, og du kan anvendes til de fleste overflader i campingvognen/autocamperen. Det er utroligt effektivt samt nemt at anvende.

Link til produkt

AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner
AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner til Rengøring af campingvogne/autocamper – Doseret klar til brug på flaske med spray funktion.

Vores plastdele ser lidt gullige ud, her prøver, at rense med AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner:

Se hvordan snavs ubesværet renses af uden du skal gøre andet end, at spray lidt AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner på, og lad det sidde på nogle minutter, skyl efter eller vask efter.

Auto Glym campingvogn
Antenne før afrensning med AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner.
AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner
Ser sådan vores antenne ud få sekunder efter spray med AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner.
AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner
Færdigt resultat efter en gang spray med AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner på vores antenne.
AutoGlym caravan cleaner
Se hvordan snavs ubesværet renses af uden du skal gøre andet end, at spray lidt AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner på og lad det sidde på nogle minutter og skyl efter eller vask efter.
AutoGlym caravan cleaner
Her ser du billede efter en gang brug af AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner, nemt samt super flot resultat.Alle plastdele blev super pæne rene at se på, og fik en hvid farve i stedet for gullig – Du kan evt. fortage to behandlinger hvis du ikke er tilfreds med en behandling 🙂 .
AutoGlym caravan cleaner
Her ser du billede før brug af AutoGlym caravan cleaner.
AutoGlym caravan cleaner
Her ser du billede efter en gang brug af AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner

Konklusion:

Vi er vilde med dette produkt (AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner) som er super nemt samt giver et flot resultat. Alle plastdele blev pæne rene at se på, og fik en hvid farve i stedet for gullig. Det kræver minimalt arbejde: du skal bare spray på, og lade det sidde på nogle minutter, herefeter skylle med rent vand eller vaske efter, så har du en flot ren hvid overflade. Alle plastdele så ud som på nedenstående billede når der kom spray på af AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner, det renser effektivt for snavs, og den gullig farve som vist på billede før afskylling.

NB. Kan også anvendes til, at fjerne døde insekter på lakken af campingvognen.

AutoGlym caravan cleaner
Her ser du billede ved første behandling af AutoGlym Caravan & Motorhome Cleaner som er påført med sprayflasken som indholdet er i – Efter ca. 2 minutter ser ud som på billede.

Hvordan fjerner du Asfalt, Tjære, Harpiks, lim produkter m.v. fra billak samt på campingvogn og autocamper:

Det er irreterende såfremt den nyvasket bil eller campingvogn/autocamper bliver påført med Asfalt, Tjære, Harpiks, limrester, olie, fedt, silikone, voks, tyggegummi, harpiks, benzin– og dieselpletter.

Harpiks på billak bør fjernes hurtigst muligt for, at eller kan det blive sværere og fjerne, og du kan undgå evt. skader på lakken.

Når harpiksen er fjernet, kan det være, at der konstateres en skade i lakken som f.eks perforeringer i lakoverfladen. Du kan prøve og polerer hvor lakken er skadet, hvis det ikke hjælper kræver det måske en ny omlakering – Drøft evt. skade på lakken med en autolakerer.

Det er selvfølgelig bedst helt at undgå harpiks. Undgå derfor at parkere under især nåletræer.

NB. Vi fik harpiks på vores campingvogn samt billak på vores sommerferie 2018. Vi var på en campingplads med fyrtræer, MEN vi var ikke under fyrtræer, derimod flere meter fra fyrtræerne. Vi erfarede det ikke er nok, at være flere meter væk fra fyrtræerne, når vinden f.eks er på ca. 4-7 m/s, fik vinden de høje fyrtræer til, at sende en bye af harpiks hen på vores campingvogn og billak – Så tro ikke fordi du holder flere meter væk, at du er sikret.

Vi har fremadrettet AutoGlym Intensive Tar Remover 325ml med på vores ferie, således kan hurtigt fjerne harpiks, tjære, asfalt m.v. 🙂 .

AutoGlym Intensive Tar Remover Opløser tjære og asfalt på lak og plast, så pletterne kan tørres af eller vaskes af i normal bilvask. Kan anvendes til at fjerne olie, fedt, silikone, voks, tyggegummi, harpiks, benzin– og dieselpletter og limrester. Kan også bruges på syntetiske tæpper og tekstiler. Tjek ALTID farveægthed på tæpper og tekstiler. Kan ligeledes bruges til at fjerne skomærker på dørpaneler.

AutoGlym Intensive Tar Remover
AutoGlym Intensive Tar Remover

Konklusion:

Endnu et godt produkt fra AUTO GLYM, produktet fjerner effektivt olie, fedt, silikone, voks, tyggegummi, harpiks, benzin– og dieselpletter og limrester.

Vi fjernede gammelt asfalt pletter amt diesel pletter. Vedrørende asfaltpletter duppede vi først pletterne med væsken, og lod den sidde i ca. 1 minut, herefter polerede vi med væsken asfaltpletterne væk 🙂 .

Harpikspletter blev også fjernet, her polerede væsken på en klud hvor harpikspletter var. Harpiks som har siddet på i lang tid kan være lidt svære et fjerne helt. Harpiks som er på bil og campingvogn lakken i længere tid kan evt. forårsage skader på lakken.

Fremadrettet har vi denne lille 325 ml flaske med på vores sommerferie, således vi kan foretage afrensning af harpiks snarest muligt efter det er konstateret 🙂 .

Link til produkt


Hvordan fjerner du snavs, trafikfilm, insekt– og kalkrester på bilens ruder:

Det kan være svært, at få sine ruder og spejle på bilen helt rene efter snavs, trafikfilm, insektrester samt kalkrester.

Vi ønsker vores ruder fremstår helt rene med stribefri og vandskydende overflade indvendigt og udvendigt, det kan AutoGlym Car Glass Polish præsterer, og herudover har den antidug funktion 🙂 .

Produktet smøres på ruden, og skal blive på ruden i 5 minutter før produktet tørres af ruden.
Herefterefter kan man efter behov pudse sine bilruder med ruderens, og når man skal i bund kan man anvende AutoGlym Car Glass Polish igen.

AutoGlym Car Glass Polish
AutoGlym Car Glass Polish påført bagruden.
AutoGlym Car Glass Polish
AutoGlym Car Glass Polish på udvendig bagrude – Havldelen (Hvid overflade) er med AutoGlym Car Glass Polish, og den anden havldel er efter behandling med AutoGlym Car Glass Polish.

Vi anvendte AutoGlym Car Glass Polish på alle bilruderne ind- og udvendigt, med en meget tilfredsstillende resultat – Ruderne blev som nye.
NB. Du kan ikke anvende AutoGlym Car Glass Polish på campingvognens ruder, kun bilruderne.

AutoGlym Window Clean:
Effektiv ruderens til indvendig og udvendig brug. Et hurtigt ”spray-på-og-tør-af” produkt der ikke efterlader irriterende fedtede striber. Fremstillet uden slibemidler, silikone og voks. Fjerner insektrester, olie, fedt, plantesaft og fugleklatter. Kan også bruges til at fjerne poleringsrester fra gummi og plast.
Efterbehandl gummi og plast for at opretholde fleksibilitet og give ny beskyttelse.

Vi har altid ruderens med på ferie, det handler jo om sikkerhed, dur ikke ruden er fedtet med insekter, trafikfilm m.v..

AutoGlym Window Clean kan anvendes på både bilens ruder samt på campingvognens ruder. Vi har bestilt en 5 liters dunk, og om hælder til 500 ml spray flaske.

Link til produkt (AutoGlym Car Glass Polish)
Link til produkt (Ruderens)

AutoGlym Car Glass Polish
AutoGlym Car Glass Polish 325 ml
AUTOGLYM RUDERENS
AUTOGLYM RUDERENS 5 l

Det er billigere, og købe en 5 liters dunk med ruderens samt forstøver inkl. flaske 500 ml.

AUTOGLYM LØS FORSTØVER
AUTOGLYM løs Forstøver samt Universalflaske 500 ml – Til brug omhældning af 5 l dunk ruderens.
Auto Glym
Her ser du Auto Glym ruderens (blå flaske) hældt over på en 500 ml sprayflaske fra 5 liters dunk. Den gule flaske er til fælgerens 🙂

Konklusion:

Vores anvendelse af AutoGlym Car Glass Polish medførte vores bilruder blev som nye igen og med antidug funktion 🙂 . Vi kan nu efterfølgende rense med AutoGlym Window Clean, og når vi syntes vores bilruder skal renses i bund gentager vi behandlingen med AutoGlym Car Glass Polish.

AutoGlym Window Clean kan anvendes på både bilens ruder samt på campingvognens ruder, og det gør den meget anvendelig. Det handler om man skal anvende så få produkter som muligt, og her er AutoGlym Window Clean super godt grundet det kan anvendes på både bilens ruder samt på campingvognens ruder.

AutoGlym Window Clean anvender vi jævnligt til, at have rene campingvognruder samt bilruder, vi har også en lille sprayflaske (500 ml) med på sommerferie.

AutoGlym Window Clean er dejligt nemt at anvende. Vores campingvognruder blev rene samt flotte på ingen tid – Blot et par spray og tør efter, herefter er ruderne rene.

På campingvognens forrude var der en del døde insekter samt snavs, efter en gang spray af AutoGlym Window Clean var campingvognens forrude flot, ren og skinnede.

Det er en fornøjelse fremadrettet, at anvende dette produkt som kan anvendes til campingvognruder samt bilruder, hermed skal vi kun anvende produkt 🙂 .


Rengøring af campingvogn fælge og bilfælge:

Vi har bestilt “syrefri” fælgerens om kan anvendes på de fleste alufælge uden, at foretage skade. Vi har bestilt en 5 liters dunk til om hældning i 500 ml sprayflasker.

Vi anvender fælgerens på campingvognen samt på bilen, og med en syrefri fælgerens kan vi hvis de er meget snavset anvende produktet flere gange.
Meget simpelt spray på og skyl af, og er de meget snavset, spray på og anvend en pensel på fælgende hvor snavs skal løsnes. Skyl efter, og du har rene fælge (Fælgerens må ikke nå at udtørre, skyld efter inde udtørring).

Auto Glym
Syrefri fælgerens.
Auto Glym
Her ser du Auto Glym ruderens (blå flaske) hældt over på en 500 ml sprayflaske fra 5 liters dunk. Den gule flaske er til fælgerens 🙂

Konklusion:

Denne syrefri fælgerens er et godt produkt som gør din rengøring af bil, autocamper eller campingvogn fælge rent super nemt.


Bør have med på ferie:

Nogle campister vil sikkert kalde de hysterisk, andre kan godt lide og passe godt på deres ting samt at der ser vel vedligeholdt ud.
Vi hører til de campister som kan lide, at passe godt på vores campingvogn og bil, således der ikke sker skade samt, at det er vel vedligeholdt.
Når man har kørt frem til sit feriested, kan det ofte ikke undgås campingvognen i foran ser lidt beskidt ud fra insekter eller vind og vejr, og vi kan godt lide vores rundsiddegruppe vindue ser lige så pæn ud som da vi kørte hjemme fra.

Når vi er kommet frem til vores feriested, renser vi lige fronter for døde dyr m.v. såfremt det er nødvendigt.

Medtag evt. lidt auto/ campingvogn shampo samt et håndklæde eller andet til aftørring. Du kan anvende vandkanden til, at skylle efter med vand 🙂 .

Herudover medtager ruderens samt harpiks, asfalt fjerner, begge dele til både campingvogn og bil.

Auto Glym
Lidt auto/ campingvogn shampo, en svamp og et gammelt håndklæde – Placeret i bilens rum i bagagerummet.
Lille vaskesvamp samt lidt Autoglym auto/campingvogn shampo som er hældt over i en egnet emballage flaske.

Nye indlæg

Bilferie Europa

Bilferie Europa

Bilferie Europa Bilferie Europa – Du bestemmer selv tempoet, ruten og ønskede oplevelser. Læs mere på www.bilferieeuropa.dk Deltag i Facebook gruppe Bilferie Europa (Facebook gruppe). Klik her Campingferie Campingferie Camping Østrig Læs mere → Blog Køre langt med Campingvogn – Gode råd Læs mere → Campingferie Camping Italien Læs mere → Campingferie Camping Polen Læs

Læs mere »
Autocamper info

Autocamper Info

Autocamper Info Camper info- Drømmer du om friheden der følger med en autocamper – Autocamper giver dig ubegrænset frihed til at opleve dit ultimative feriemål.  Læs mere på www.camperinfo.dk Klik her Camping ferie Campingferie Camping Østrig Læsere → Campingferie Camping Italien Læsere → Campingferie Camping Polen Læsere → Campingferie Camping Tyskland Læsere → Campingferie Camping

Læs mere »

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr

Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Beklædning- og Udstyr – Fritidstøj og Udstyr til Camping og Fritid Tidligere Næste Artikler om Outdoor Life – Camping Beklædning og Udstyr Her kommer snart nyheder, artikler og test – Følg siden. Campingferie Camping Østrig Læs meree → Campingferie Camping Italien Læs meree → Campingferie Camping Polen Læs

Læs mere »
E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Article Name
Fjerne: Harpiks, Asfalt, Insekter, Sorte striber, Snavs m.v. på campingvogn, autocamper samt billak bilruder m.v.
Description
Fjerne: Harpiks, Asfalt, Insekter, Sorte striber, Snavs m.v. på campingvogn, autocamper samt billak bilruder m.v.
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top