Victron Blue Smart IP67 - Batterilader

Ikke handymand monterer selv batteri og batterilader i Kabe Royal 2016

Jeg er ikke handymand, og min viden om CV teknik er begrænset:

Jeg er ikke handymand, og min viden om CV teknik er begrænset. Så da mit batteri stod af, var min første tanke, at det må forhandleren klare.

Nu kender vi jo alle de priser man kommer til at betale for at få det gjort.
Så jeg begyndte at søge lidt på nettet, og faldt over siden caravaninfo.dk samt nogle grupper på facebook, alle med Flemming Larsen som admin.

Det gav mig blod på tanden. Men mit første problem var, at laderen sad inde bag en væg i siddesofaen, kunne det være rigtigt at jeg skulle splitte det hele ad ?.

Jeg måtte spørge mig frem, og vupti, svar fra Flemming, du kan løfte hele siddegruppen op !!
Igang med at prøve. Gruppen jeg fik hjælp i var: Camping, Udstyr & Teknik som bla. omhandler alt om Camping, Campingvogne, Caravan Movere, Udstyr & Teknik. En hygelig gruppe som er for alle, og hvor der er hjælp at hente :-). Tilmeld dig ved at klikke på link eller på billede – Klik på link eller billede og deltag i gruppen Link: Camping, Udstyr & Teknik

 


 

Jeg bestilte en ny Victron Blue Smart IP67 batterilader 25A samt nyt AGM batteri, få dage efter fik jeg leveret de bestilte vare, og gik straks igang.

Har efterfølgende også meldt mig ind i gruppen “Kabe Snak”.

Montering:

Første billede viser at jeg har klargjort siddegruppen, de efterfølgende hvad jeg derefter gjorde. Pladen i midten siddepladen er afmonteret, og frontpladen i midten kan trækkes op, sidder med not og fjer, meget nemt. Og så er jeg klar til at løfte siddegruppen.

Victron Blue Smart IP67 25A
Lidt demontering uden værktøj.

Victron Blue Smart IP67 25A
Så er siddegruppen løftet, og holdes fast med en skruetvinge, endnu et fif fra Flemming 🙂 .
Tak Flemming.

Victron Blue Smart IP67 25A

Den gamle lader og batteri afmonteret, der er godt nok mange ledninger, nu venter jeg spændt på batteri og lader, fortsættelse følger:

Victron Blue Smart IP67 25A

Victron Blue Smart IP67 25A

Victron Blue Smart IP67 25A
Victron Blue Smart IP67 25A monteret samme sted 🙂 .
Victron Blue Smart IP67 25A
Victron App er let, at installerer og virker super godt.

Jeg har det sgu lidt godt med selv at monterer batteri og lader, for nu har jeg meget bedre kendskab til campingvognens teknik m.v..

Caravaninfo.dk siger tak til Rene for den flotte artikel.


Se mere om Victron Blue Smart Ip67 batterilader:

Victron Blue Smart IP67 batterilader til campingvogn er en proff. batterilader til den kræsne campist der ønsker en kvalitets batterilader som sikre dit batteri lang levetid, og som kan styres via
bluetooth med Victron Connect APP. Herudover er Victron Blue Smart IP67 uden blæser til køling af batterilader, derved undgår du blæserstøj.

Se artikel via dette link: Victron Blue Smart IP67 batterilader til campingvogn

Victron Blue Smart IP67
Victron Blue Smart IP67

Forlæng levetiden på dit batteri – Se mere om Victron Battery monitor BMV-712 Smart

Victron Battery monitor BMV-712 Smart er kvalitet, og viser realtime nøjagtige oplysninger om dit batteri uanset om lader er tilsluttet strøm. Du kan altid se data om dit batteri fra Victron App, nemt og hurtigt. Glem alt om batteri sence som ikke måler lige så nøjagtigt, og har færre funktioner.

Se artikel via dette link: Victron Battery monitor BMV-712 Smart

Victron Battery monitor BMW-712 Smart
Victron Battery monitor BMW-712 Smart

Kabe Snak

Facebook gruppe: Kabe Snak

Kabe Snak er for alle som har en Kabe Campingvogn eller Autocamper – Er dog også for dig som overvejer Kabe, ligesom du måske gerne vil følge med fordi du overvejer Kabe 🙂 .
Gruppen er ikke kommerciel, er tiltænkt vi kan drøfte alt vedrørende Kabe Campingvogne og Autocampere.
Køb og Salg af Kabe Campingvogne og Autocampere med tilhørende udstyr er tilladt.

-Link: Kabe Snak

Læs Mere

Kabe Snak

 

Nye indlæg

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Ikke handymand monterer selv batteri og batterilader i Kabe Royal 2016
Article Name
Ikke handymand monterer selv batteri og batterilader i Kabe Royal 2016
Description
Ikke handymand monterer selv batteri og batterilader i Kabe Royal 2016
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top