Kampa sunshine Air pro 800x600

Kampa SunShine Air Pro

Vi har manglet et solsejl, og syntes ikke vi kunne finde noget som passede til os, men da vi konstaterede Kampa havde fået et Luft solsejl som de kalder kampa SunShine Air Pro 300 eller 400 fik det straks vores interesse.

Vælger du model 300 er den 3 meter i bredden og vælges model 400 er det 4 meter i bredden, og begge modeller er 2,5 meter i dybden, hvilket er en stor fordel.

Vi har valgt Kampa SunShine Air Pro 400 inkl. sidesæt – Sidesæt er tilbehør.

Kampa har i 2019 gået skridtet videre ved, at udvide SunShine Air Pro med sidesæt som er ekstraudstyr – Sidesæt giver mange ekstra anvendelsesmuligheder.

Kampa Sunshine 400
Kampa Sunshine Air Pro 400 i taske samt taske sidesæt

Hvorfor har vi valgt Kampa SunShine Air Pro 400:

Vi ønsker et solsejl som er let at slå op samt nedtage, og som har en god størrelse, er kvalitet, minimal risiko for skader på campingvognen og som ser pænt ud.

Alle vores krav er blevet opfyldt med Kampa SunShine Air Pro 400 🙂   som er 2,5 meter i dybden og 4 meter bredden, hvilket vi syntes er det mest optimale. Vi har før haft solsejl, hvor dybden var smallere, og det er ikke optimalt.

Kampa sunshine air pro

Specifikationer:

Kampa SunShine Air Pro 400:

 • Bredde 4 meter
 • Dybde 2,5 meter
 • Pakkestørrelse 70×27 cm
 • Vægt 8,2 kg

Sunshine Air Pro Sidesæt:

 • Sunshine Air Pro Sidesæt 108 x 13 cm, vægt 6 kg

Hvad medfølger Kampa SunShine Air Pro 400:

 • Solsejl
 • Håndpumpe
 • Pløkker
 • Taske

Hvad medfølger SunShine Air Pro Sidesæt:

 • 2 stk. alu stænger
 • 2 stk. sider højre og venstre side
 • Pløkker
 • Taske

Vores opsætning:

Kampa SunShine Air Pro 400:

Der medfølger en flot taske til solsejlet, og der medfølger taske til ekstratilbehør sidesæt, begge er flotte og brugbare tasker, hvor tingene ikke skal presses ned i tasken men der er tilpas plads.

Kampa SunShine Air Pro er super let at slå op, det tager ikke lang tid 🙂 . Vi anvendte håndpumpen, og der kom hurtigt luft i lufttuberne (ca. 9 psi lufttryk), og på kort tid stod solsejlet slået op – Det er et super flot solsejl som oser af kvalitet til den kræsen campist. Vi har aldrig oplevet noget så nemt og som ikke fylder og vejer ret meget.

Der er fastmonteret en strop foran mod terræn som sikre du holder afstanden i bredden foran (smart). Herudover er der monteret 4 stk. stropper på solsejlet, 2 stk. i hver side til fastgørelse.

SunShine Air Pro har en lufttube i midten af solsejlet, det sikre bla. det er stabilt for vind og kraftig regnvejr, ligesom det holder solsejlet spændt ud fra campingvognen.

Solsejlet er stabilt, og det er rart det er 2,5 meter i dybden, ligesom man med et luft solsejl undgår evt. skader på sin campingvogn.

Kampa Sunshine Air Pro 400
Kampa Sunshine Air Pro 400 pakket ud af taske
Kampa Sunshine Air Pro 400
Håndpumpe samt pløkker medfølger og er pakket sammen med solsejl
Kampa Sunshine Air Pro 400
Pløkker m.v. medfølger
Kampa Sunshine Air Pro 400
Håndpumpe medfølger
Kampa Sunshine Air Pro 400
Kampa SunShine Air Pro er let at trække på teltskinnen – Blev udført af en person 🙂
Kampa Sunshine Air Pro 400
Inden man pumper luft i solsejlet skal man huske at lukke for ventilen (samme ventil som man lukker luft ud af
Kampa Sunshine Air Pro 400
Billede viser den ene side hvor man pumper luft ind i sojlsejlet – I den anden side sidder en ventil til at lukke luften ud
Kampa Sunshine Air Pro 400
Vi anvendte den medfølgende håndpumpe, og på meget kort tid var solsejlet slået op – Utrolig nemt 🙂 . Det nemmeste vi har prøvet, og super flot funktionelt soejlsejl.
Kampa Sunshine Air Pro 400
Det oser af kvalitet, og dybden samt bredden giver god skygge virkning samtidig har du et godt udsyn, ligesom du er beskyttet for evt. regn.
Kampa Sunshine Air Pro 400
Klar til hygge under vores Kampa SunShine Air Pro 400.

Kampa sunshine air pro

Sunshine AIR Pro

Kampa SunShine Air Pro 400  fastgøres 6 steder – 3 steder i hver side. Fastgøres via to stropper i hver side samt pløk ved stolpe –

Meget let og ukompliceret, det nemmeste vi har prøvet.

Du skal ikke tænke på om afstanden mellem stolperne er korrekt, for det har Kampa sørget for ved at monterer en fast sort strop som blot skal være spændt ud, således bliver solsejlet spændt korrekt ud i bredden.

Sunshine AIR Pro Sidesæt:

SunShine AIR Pro Sidesæt er tilbehør, vi har valgt også at have mulighed for at anvende sider på vores solsejl, bla. fordi det giver flere anvendelsesmuligheder, herunder bla.:

 • Giver mere skygge
 • Giver læ
 • Tager slagregn
 • Man kan sidde ude og hygge sig og få nogle lange aftener med campinghygge

Opsætning sker ved at monterer en alustang i begge sider eller den ene side såfremt du kun ønsker en side monteret. Alustangen placeres i en fixon ved campingvogn, og i indsyet holder i solsejlet.

Når alustangen er monteret, monterer man sidestykke (1 stk. til hver side). Sidestykke fastgøres i toppen til alustangen med nogle stropper og via plykkekant mod terræn. Det er nemt og ukompliceret, at monterer siderne, og det ser super flot ud, herudover alle de fordele som er nævnt jf. ovennævnte.

Kampa Sunshine Air Pro 400
Sidesæt pakket ud af tasten. Der medfølger 2 stk. sider,pløkker, 2 stk. alustænger.
Kampa Sunshine Air Pro 400
Alustang fastgøres mod lufttuben hvor der er monteret et fast beslag og i fixonbeslag mod campingvognen.
Kampa Sunshine Air Pro 400
Alustang fastgøres i fixonbeslag ved campingvognen.
Kampa Sunshine Air Pro 400
Man starter med, at monterer sidestykke mod campingvognen. Den fastmonteret plastkrog på siden fastgøres det fastmonteret metaløje på sollsejlet, herefter klipper man blot beslagene som er fastmonteret på sidestykket på alustangen.
Kampa Sunshine Air Pro 400
Til sidst klikker man stropper sammen som er fastmonteret på sidestykke og fastmonteret på solsejlet.
Kampa Sunshine Air Pro 400
Der er monteret 4 stk. stropper på et t sidestykke som fastgøres med pløk i jorden.
Kampa Sunshine Air Pro 400
Færdig resultat – Vi kan nu nyde ekstra skygge samt læ fra vind- og regn. Man kan stadig nyde naturen igennem sideruderne selv om man sidder i skygge, læ for vind- og regn.

Kampa Sunshine Air Pro 400 Kampa sunshine air pro

Kampa sunshine air pro

Meget nemt at monterer sidesæt 🙂 – Det oser af kvalitet.

Ønsker man ikke sidestykkerne monteret kan man enten afmonterer dem, eller blot klikke beslag af alustangen, og rulle sidestykket sammen ned mod terræn og lade det være mod terræn samt lade alustangen blive monteret, når du senere ønsker skygge eller læ er det blot at klikke beslagene fast i toppen på alustangen – Lettere kan det ikke blive.

Youtubefilm:

Konklusion:

Vi har nu haft anvendt vores kampa Shunshine Air Pro 400 med sidesæt på vores ferie på forskellige pladser, og har derfor haft det slået op og ned flere gange. Ligesom vi konstaterede at sidesæt er nemt og monterer og demonterer.

Dete hele oser af kvalitet, og vi har nydt mange timer under vores nye kampa Sunshine Air Pro 400 solsejl  – Det opfylder vores krav til et solsejl: Lav vægt, god dybde, kan monteres sidesæt, nem opsætning samt nedtagning og luftsolsejl som minimerer evt. skader på campingvognen.

Kampa har testet deres lufttuber som kan klare op til 22 PSI, hvilket du hverken med en el-pumpe eller håndpumpe kan pumpe lufttuberne op til 🙂  – Vi pumpede vores op til ca. 9 PSI.

Sidesæt blev anvendt, og sørgde for ekstra skygge samt læ for vind og regn og man kan stadig se ud gennem de klare ruder.

Der medfølger gode tasker til Solsejl samt sidesæt, hvilket er rart til opbevaring eller ved transport.

Vi syntes SunShine Air Pro 400 er et flot solsejl som oser af kvalitet til den kræsen campist, og med Sunshine AIR Pro sidesæt er man klar til mange gode campingferier med hygge.

Udover Kampa Sunshine Air Pro oser af kvalitet, er det let at opstille samt nedtage. Fylder samt vejer ikke ret meget, er rummeligt og beskytter mod sol, regn, ligesom sidesættet giver skygge samt læ for vind- og regn.

Ved brug af vores Kampa SunShine Air Pro på vores sommerferie viste flere campister interesse for vores solsejl, og vi fik en hyggelig snak 🙂 .

Hvor kan du købe SunShine Air Pro:

Hos Camping Agenten som er importør af Kampa i Danmark samt hos mange campingvogns forhandlere:

Link: Camping Agenten

Læs Mere


 


Nye indlæg

Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »
Victron SmartSolar 800x600

Victron SmartSolar MPPT 75/10

SmartSolar MPPT 75/10 En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt

Læs mere »
WATTSTUNDE solpanel

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp    Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har

Læs mere »
Solara solpanel beslag

Solceller Camping – Serie eller parallel

Lad se på forskellen – Solpaneler: Serie eller parallel Hvad er forskellen mellem ledningsføring af solpaneler i serie eller parallel? Når du kobler flere solpaneler sammen i et system, har du to valg:Serie og parallel. Det afhænger hovedsageligt af din applikation, om du skal tilslutte dine solpaneler i serie eller parallelt. Lad os undersøge forskellene, og hvornår

Læs mere »
Solceller mange Rosenholm Camping

Camping Solceller – Hvor varme bliver solpaneler ?

Optimal effekt ved høj celletemperatur Løsningen til at forbedre MPPT-controllerens ydeevne ved høje celletemperaturer er at øge panelspænding ved at øge antallet af celler i serie. Denne løsning er naturligvis ikke anvendelig til PWM-controllere: øge antallet af celler i serien vil reducere ydeevnen ved lav temperatur.I tilfælde af MPPT-controlleren: udskift 12 V / 100 W-panelet

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Kampa SunShine Air Pro
Article Name
Kampa SunShine Air Pro
Description
Kampa SunShine Air Pro
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

1 kommentar til “Kampa SunShine Air Pro”

 1. Vi har nu afholdt vores ferie, og har kun anvendt Kampa SunShine Air Pro under vores sommerferie. Det er det letteste solsejl at slå og ned som vi har haft, ligesom formen samt 2,5 meter i dybde har givet god skygge. Det er et stabilt solsejl som ikke støjer fra blaferende tagdug eller stænger – Iøvrigt syntes vi det er flot solsejl.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top