Truma XT Mover test og montering 800x450

Køb af mover til campingvogn

Køb af mover til campingvogn

Har du planer om kkøb af mover til campingvogn og har prøvet det en gang er det ikke sidste gang. Flytning af din campingvogn kan være en udfordrende manøvre især kan det være svært, at få campingvognen ind på nogle parceller med træer eller små paraceller samt i indkørslen – Medmindre du har en Mover monteret.

Quattro Diamond Mover

Hvilken Mover bør du vælge

Der findes mange mover mærker på det Danske marked bla.:

-Truma Mover
-SimPark Mover
-Quattro Mover
-GO2 Mover
-Enduro Mover
-Powrtouch mover
-Powrwheel
-Kronings Mover
-Reich Mover
-AL-KO Mammut Mover
-Trolley Mover
-E-go Mover
-PS-Mover/ P1-Mover.
(P1-Mover og PS-Mover er den samme Mover. P1-Mover leveres til Holland, og importeres til Danmark med navnet PS-Mover).

Det kan være svært, at beslutte hvilken model mover man skal købe.
Man skal være opmærksom på, at den mover man har set sig varm på kan trække din campingvognens totale vægt. Undersøg altid om campingvogn moveren kan klare din campingvogns total vægt. Det bedre du køber en mover som kan klare en del mere end din campingvogn totalvægt.
Du kan bla. se hvor kraftig Caravan Moveren er ved, at se hvor meget Caravan Moveren max kan klare ved stigning på f.eks 15% ved 1800 kg.

De fleste movere har i dag aluminiums ruller. Der findes både små og store aluminiums ruller alt efter Mover mærke. Du bør ikke købe en Mover uden aluminiums ruller.

Du kan spare penge og få bedre garanti hvis du køber din campingvogn mover det rigtige sted. Læs mere under garanti.

Garanti:

Ved Køb af mover til campingvogn er garantiperioden og betingelserne for garantiperiode kan være forskellig. Det er værd at overveje forskellene da disse kan påvirke prisen på eventuelle reparationer i fremtiden.

Nogle Caravan Mover mærker tilbyder fuld garantidækning hvor det f.eks oplyses: Vi giver x års garanti på Caravan Moveren, dog ikke på rullerne, hvor der gives 2 års garanti. Garantien dækker reservedele, dog ikke arbejdsløn for udskiftning.

Det er derfor en vigtig parameter ved køb af Caravan Mover du får så god garanti som muligt – Det vil sige en garanti hvor arbejdsløn og materialer er dækket.

Truma XT

Nogle Mover mærker oplyser ligeledes om sortimentet af reservedele som kan købes via internettet, og andre Caravan Mover mærker har ikke reservedele sortiment tilgængeligt via internettet.

Køb Campingvogn Mover i Holland og spar penge samtidig med du får bedre garanti

CaravanMoverShop i Holland som er meget store på marked med afdelinger i flere lande sælger movere og reserve til movere.
Se link CaravanMoverShop . Med afdelinger i Holland, Tyskland, Østrig Frankrig, Belgien Spanien er CaravanMoverShop klar den største Mover virksomhed i EU.
Ved køb af en Truma XT hos CaravanMoverShop sparer flere tusinde kroner og får 5 års garanti også selv om du monterer moveren selv. Herudover er garantien du får ren garanti, ikke noget med dele garanti som ved køb hos Danske forhandlere.

Læs mere

Batteriladere:

Det er vigtigt du anvender den korrekte batterilader til dit batteri i campingvognen, bla. hvis du vil sikre lang levetid på batteriet samt for at undgå batteriet bliver beskadiget.
Du bør ikke spare på kvaliteten af batteri og batterilader. Du bør vælge en lader med flere trin f.eks min 3 trins lader, dog afhænger det af hvilken batteri du vælger til din campingvogn.

Victron Blue Smart IP67 batterilader til campingvogn er en proff. batterilader til den kræsne campist der ønsker en kvalitets batterilader som sikre dit batteri lang levetid, og som kan styres via
bluetooth med Victron Connect APP. Herudover er Victron Blue Smart IP67 uden blæser til køling af batterilader, derved undgår du blæserstøj.

Læs mere

Køb af mover til campingvogn

Batteri til Caravan Mover/campingvogn:

Man bør købe et batteri som passer til den Caravan Mover man køber samt ens behov og frivægt.
Du bør ikke spare her, det er vigtigt din Mover yder max altid, og det gør den kun hvis dit batteri kan leverer den max strøm den har brug ved anvendelse. Ligesom dit batteri´s levetid kan blive forlænget ved korrekt opladning, og ikke mindst med den rigtig type batterilader som er egnet til f.eks AGM/GEL lithium batteri.

Du skal tage stilling til om du også ønsker, at batteriet skal tilsluttes campingvognens 12 volt således du kan anvende lys, og strøm til vandpumper m.v. i campingvognen selv om du ikke er tilsluttet faststrøm f.eks på en campingplads.

Har du batteri i campingvognen bør du få tilsluttet 12 volt i campingvognen. Alt efter hvor uafhængig du ønsker at være vedrørende tilslutnings af fast strøm, og dit forbrug af strøm skal være med til at finde det korrekte størrelse batteri og lader, dog er du dækket godt ind med ovennævnte batteriløsninger.

Hvilken Mover batteri anvender vi 

Vi anvender Victrom Peak Power Pack 40Ah Lithium batteri som sikre moveren får ren stabil 12 volt. Batteriet yder herved altid max strøm til elmotorerne. Batteriet er et all in one batteri som er bygget til mover brug. Batteriet har indbygget batterilader samt indbygget 7A regulator til opladning under kørsel eller via solceller.

Når vi har fokus på brugbare Amp timer vil man se, at et AGM batteri næsten kun har halvdelen af de brugbare Amp timer ved sammenligning med et lithium batteri. Skal du havde samme mængde af brugbare Amp timer skal du anvende ca. to AGM batterier. Hvis du sammenligner med et lithium  batteri, hvilket bla. er årsagen til vi kan nøjes med et 40 Ah lithium som kun vejer ca. 8 kg.

Victron Peak Power Pack 40 Ah

Læs mere

 

Nye indlæg

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat_1

E&J 165Ah Lithium Batteri Heat

E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved batteri temperatur under 0 grader. Kvalitets E&J 12,8V 165Ah LIFEPO4 Lithium Batteri Heat – Kan oplades ved temperatur under 0 grader. Har indbygget BMS, er velegnet til Campingvogne/ Autocampere. Artiklen omhandler E&J 165Ah nyeste model Lithium batteri som bla. har bedre data end forrige E&J 165Ah

Læs mere »

Kompressor METABO POWER 180-5 W OF

METABO Kompressor til Camping Metabo Power 180-5 W OF er en lille effektiv og kompakt camping stempelkompressor til fleksibel anvendelse ved pumpning af Campingvogn dæk- og bildæk samt cykeldæk, rengøre enmer m.v.. Denne bærbar montagekompressor – ideel til alle slags opgaver inden for camping, bil samt i boligen til hæftning og sømning blot for at

Læs mere »
Isabella Trolley

Isabella Trolley – Camping Transportvogn

Isabella Trolley – Camping Transportvogn Ingen grund til at slæbe på tunge ting med risiko for ryg problemer. Vi har undersøgt hvilken muligheder vi havde når vi bla. skal transporterer vores toilettank m.v.. Vi ønsker en holdbar camping løsning, og det blev Isabella Trolley som har mange fordele, herunder bla.:  Kan kører let og uhindret

Læs mere »
Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt

Isabella Mega Space Opbevaringstelt Vi har en sæson plads skal havde et kvalitets redskabstelt som er stabilt, med god plads og kan stå ude hele sæsonen – Vi har valgt Isabella Mega Space Opbevaringstelt. Opbevaringsteltet har fast og god udluftning i gavl samt 1 meter bred dør med lynlås i den anden gavl. Er med

Læs mere »
Glamping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping

Glamping – Glampister – Glamourøs Camping Glamping som betyder  ”glamourøs camping” er et populært begreb, og er blevet meget populært inden for de seneste ca. 10 år. Konceptet går ud på det vi kender fra luksusrejser, man kombinerer intimiteten og det naturnære fra campinglivet med komfort. Glamping har hurtigt vokset sig stort grundet det giver

Læs mere »
Teltonika RUTX50

Camping 5G Router TELTONIKA RUTX50

RUTX50 Kraftfuld Router med super hurtig 5G Campister vælger ofte almindelige routere som anvendes i boliger til camping, men er disse routere er ikke altid optimale til camping. Som kræsen campist ønsker vi en fremtidssikret kraftfuld 5G router – Vores valg blev TELTONIKA RUTX50 som er en 5G kraftfuld router som kan tilsluttes 12 volt som

Læs mere »
Victron Camping Solcelleanlæg 900x500

Victron Camping Solcelleanlæg

Victron Camping Solcelleanlæg Vores artikel og YouTube vil løbende blive opdateret, hvor vi vil vise de muligheder man har med Victron udstyr til Solcelleanlæg. Abonner på vores YouTube kanal og vær med på de første nyheder samt videoer. Der er meget at vise om dette udstyr  hvorfor vores YouTube kommer som del 1 og 2

Læs mere »
Victron SmartSolar 800x600

Victron SmartSolar MPPT 75/10

SmartSolar MPPT 75/10 En soloplader opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne energihøst intelligent ved hjælp af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar opladningskontrol vil endda genoplade et svært afladt

Læs mere »
WATTSTUNDE solpanel

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W

WATTSTUNDE WS150 EFX-HV Marine Solarpanel Flexible 150W Vi har alu ramme solpaneler på vores campingvogn men ønsker at udvide vores solcelleanlæg. Efter lang tid søgen efter kvalitets flexibel solpanel faldt valget på WATTSTUNDE® WS150EFX-HV Marine Solarmodul flexibel 150Wp    Solcellemoduler i EFX Active Wire-serien er semi-fleksible moduler monteres med de kraftige Active Wire solceller, som har

Læs mere »


Deltag i vores Facebook gruppe:

Facebook Gruppe Camping-Udstyr-Teknik


Camping-Udstyr-Teknik:

Deltag i facebook gruppen Camping Udstyr, Teknik. En hyggelig gruppe som er for alle, og hvor der er god dialog samt hjælp at hente.

Læs Mere
Solceller Camping:

Har du solceller til camping eller overvejer du solceller til camping, kan du med fordel deltage i facebook gruppen Solceller Camping som omhandler alt vedrørende Solceller inden for Camping: Campingvogn, Autocamper, Telt, Teltvogn, Shelter, Campinghytte, Mobilhome eller Bivuak m.v..

Solceller Camping - Facebook GruppeLæs Mere


Summary
Køb af mover til campingvogn
Article Name
Køb af mover til campingvogn
Description
Køb af mover til campingvogn
Author
Publisher Name
Caravaninfo.dk
Publisher Logo

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top